Bregzitu se žuri...



Брегзиту се жури….
-Мајсторски потез рушења-

Повод: Напад на европску валуту евро


Европску банку држе Немци и Французи, преко Дојче Банке. Дојче Банка више није у претежном власништву немачке државе ни привреде-када је претила опасност пре неколико година да истина изађе на видело, отворена су врата за руски капитал, после тога је део руског капитала сакривеног на Кипру заплењен-Немци и Руси су некако изравнали рачуне за то време. Али… недостајало новца, пукла Грчка по свим шавовима, одиграна представа са Планом Санација Грчке, а заправо јој отписани дугови који нису ни постојали, који су надувани преко камата за неке кредите намењене за опремање грчке војске, инфраструктуре, дизања стандарда становништва  и за богаћење бандита из ЕУ који су се питали око тих грчких кредита. 

Грке дужили милијардама евра, а одржавали своје привредне капацитете који су Грчкој испоручивали  производе - сами себе заправо финансирали, уз пљачку Грчке - хтела је баба Ангела Меркел да на конто преварних камата узме нека грчка острва.

Ово као са наши парама однетих са Кипра нгде, па нам се отуда, вероватно, сада враћају кроз инвестиције преко НН Инвестиционих фондова! А само једнонедељна примене Шиптарских криминалистичких правила, све износи на светло дана!

Грчком непосредно управља Енглеска, па од острва за Немце није било ништа. Експерт ЕУ за финансије, извесни  Драги, пре неколико година смислио план одлагања суноврата ЕУ, тако што је сваког месеца убачено у европски новчани крвоток по 800 милијарди-то је на годишњем ниво око 1.000 милијарди.
И ишло док нису убацили на тај начин 2.600 милијаради свеже штампаног новца заснованог на уновчавању вере остатка света у поштење Шваба…  И ево, прошло и то!: Мајстори који вуку конце журе! Имају проблема са одвезивањем енглеског брода од ових који остају уз Немачку, који ће да потону.

Нису успели да изгласају то одвезивање, одложено је за после Божића, за јануар, и то одвезивање ће се тада обавити. Енглеска се измиче!
Дојче Бака није немачка банка! Она је акционарско друштво. Ту је новац Русије, Катара и других заливских династија који продају нафту и гас, ту има и нешто кинеског новца и много ситнијих улога малих народа који су се везивали и на силу за овај евро-брод који ће потонути.

Разумете ли ово?
________________________

*Технологија и редослед падања држава;
*Енглеска преко Косова зове Србију на разговор;
*Хоће ли комунисти и радикали по други пут одбити Енглеску за разговор;
*Шиптари су овце, газда је Енглеска;
*Само будала тражи накнаду штете од оваца уместо од газде;
*Америка ће у име Енглеске срушити ову власт у Србији;
*Објашњења и место Србије после овог свега;
*Ко сада влада Србијом и ко ће њоме владати после АВ-Свезнајућег.
______________________________________

Даље-за читање или регистрацију-(Кликни овде)

*За коментаре (Кликни овде)

*У славу нашег Живог Бога по имену СРБ!
*У знак захвалности једном од чланова Групе „Србих-888“ који ме понекада посети и информише.


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано, запечаћено и постављено 14.12.7527/2018.г. у 17,41 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh