Abasada Amerike je ovlašćena....


Амбасада Америке је овлашћена….
-Скот најављује-


Веза:
Криминалистичка револуција у Србији
http://komanda-540.blogspot.com/2018/06/kriminalisticka-revolucija-u-srbiji.html

Повод-1: Изјава амбасадора Америке у Београду, Кајла Скота,
у вези непримања Косова у Интерпол

Повод-2:
Непотребно славље неких из власти Србије, због
одложеног пријема Косова у Интерпол



Криминал се не исплати!
 
Онај чињењем, и онај нечињењем!
Ко ово не зна или сметне са ума, трпи последице.

 
Један Божа, из Београда, је ово знао али је олако држао да вршење кривичних дела у име његове идеолошке странке, која је владала државом, неће бити кажњен, хвалио се тиме, написао књигу, написао оптужницу против себе, и онда га суд у Белгији, састављен од 12 поротника, осудио на 30 година робије, неки кажу на доживотни затвор… што је и неважно.
Тај Божа је већ у свом личном затвору, стрепи да изађе из Србије, као и од околности да ће га власти Србија експресно изручити у Белгију или у Сремску Митровицу на издржавање казне. Док чека, неукусно и врло агилно хвали сваки потез ове власти како би она то имала у виду када буде одлучивала о изручењу, нада се Божа да неће проћи као Слободан Милошевић. Нека га, само нека се нада.

Бивши владар Панаме, Мануел Норијега, киднапован је, што је забрањено  и апсолутно неморално, због умешаности у криминал око опојних дрога и та ствар је завршена тако што се прихватило да је Америка била у крајњој нужди, која је тим чином штитила интересе и безбедност Америке, јер је елиминисала део трговине дрогом у коју је Норијега био умешан, и он је 2017.г. умро у америчком затвору.

Норијега је Косово!

И он, Норијега, је преседан започет киднаповањем Слободана Млошевића, које је изведено у завијенијој форми. Његово киднаповање, Норијегино, је преседан и показивање једног од начина у спречавању трговине опојним дрогама. Јер и преседани творе правну праксу. Заправо, нема никаквих преседана у праву, јер сила твори право и сваку потоњу праксу засновану на праву устројеном силом! И на преседану!

Због криминала се као легитимно, после Норијеге, може гусарити на мору, у ваздуху, у амбасадама, према ВИП личностима и носиоцима било чијег дипломатског документа, на територији било које државе или на међународним територијама. Гусар може бити свако  ко има силу коју сме да употреби, јер иначе чему би она служила?

Весеље у Србији због непримања Косова у Интерпол, није било како је могло, али га је ипак било.

*Скот (Кајл Скот, амбасадор Америке у Србији) је рекао да се не треба веселити;

*Скот је рекао да је Америка разочарана непримањем Косова у Интерпол;

*Скот је заправо рекао: Да је разочаран(а) што се сада Америка неће моћи служити дипломатским средствима, већ методом испробаном преко преседана „Норијега против Америке“;

*Скот је рекао да ће сада Америка прећи на План „Б“ у борби против Србије.

Јер је Америка у неоружаном рату са остатком Југославије и остатком Србије, неоружаном у смислу употребе класичног наоружања. Али средства рата се мењају и Америка је у рату са Србијом, користећи нове методе ратовања.

Оружја ратовања су сада средства информисања и новац, уз покриће-увек и само КРИМИНАЛ!

Јер криминал даје основе за уцене-појединаца, који ако су власт стављају под уцену државу којом владају.

Варијанта „А“ Америке је било је примање Косова у Интерпол, те стандардне правне мере и процедуре према неким од лица која се баве криминалом у спрези  са неким одређеним појединцима из власти-увек је оно прикривено и увек посредно, али се после хапшења лица која се баве криминалом ситуација брзо и радикално мења: Ухапшени постиже нагодбу, постаје заштићени сведок и херој, јер открива оне изнад њега, на њега се благонаклоно гледа, јер је уз помоћ Америке учинио оно што грађани деценијама желе, али не могу да нађу ефикасан начин за то. И Америка профитира! 

Онај који је осмислио овакву оперативну комбинацију добија чин и напредује у служби, а политичари добијају могућност непосредног утицаја на државу из које су они који су се нагодили око свог статуса у кривичном поступку.

Нпр: Поентира Рамуш Харадинај, министар-премијер на Косову,  јер је својим предлогом да се забрани увоз било које робе из Централног дела Србије, заправо изнео  план начина обарања власти у Србији, који подразумева домино-ефекат међу онима који имају монопол на трговину са Косовом.

Мени није познато ко су монополисти те трговине, али је свима познато да је Александар Вучић-Засвенадлежан, у једном од својих свакодневних обраћања нацији, преко једне од приватних телевизија, чије је власник један од привилегованих бизнисмена Србије, на сав глас закукао „Да он позива и МОЛИ власти Косова да одустану од мера економског притиска на Србију!“-читај од рушења његове власти!

*Харадинај је мајстор за разне послове!

*Харадинај је председник Владе Косова!

*Косово има добру полицију која свашта зна и то свашта преноси Харадинају, по основу функције коју он има.

*На Косову је заменик министра полиције-Србин!

Косовом у целости управљају Енглеска и Америка!

ФБИ је Америчка Криминалистичка полиција.

ФБИ има регуларна одељења у Београду, на Косову и у Албанији и највероватније и у свим осталим државама насталим од бивше Југославије.

ФБИ има неформална одељења у свакој држави у којој за то постоји интерес Америке-по основу ауторитета силе коју поседује и коју употребљава грубо и ефикасно-да је друкчије, па чему би поседовање силе служило?!

План „Б“ према Србији је заснован на праву и међународној сардњи и актима који обезбеђују њихову примену.

У случају, а случаја нема ако то наговести амерички амбасадор Кајл Скот, разочараности Америке, њена одељења ФБИ користе оно чиме располажу, информације и доказе о повезаности неких лица са неким безначајним или мало више значајним лицима из власти-директно или побочно, посредно, како се то већ ради, по линији бављења криминалом.

Ако су та лица повезана са властима једне државе, права ситница је аргументовати да је та држава криминална, а према криминалној држави је много што-шта дозвољено, укључив стављање под старатељство УН, Савета Безбедности УН, неке регионалне организације или делегиране државе.

Таква држава не може да рачуна на вољу народа да брани такву државу- јер се испуњава жеља таквог народа да им се држава доведе у ред.

Ако ФБИ докаже, а они то сасвим сигурно могу, да су лица која се баве криминалом у пословној вези са властима у више држава онда се неки регион држава може прогласити криминалним уз предузимање истих мера као према некој појединачној, таквој, држави - стављање у карантин, ради излечења или ради хуманијег облика смрти од оног у које је воде власти које од својих држава направе криминалну.

Од 2000.г. сам на више места предлагао извесне форме Криминалистичке револуције у Србији, на те предлоге није реаговала власт Томислава Николића, нити ова садашња на чијем је челу Александар Вучић-Засвенадлежан

Тај свој предлог сам објавио на свом интернет блогу. На истом блогу сам објавио и свој предлог из 2012.г. којим је Косово требало вратити под јурисдикцију Србије употребом страшног оружја којег Србија има на претек - пшеничног брашна!

Мој предлог је искористио Рамуш Харадинај, односно Америка!

У Србији тај мој предлог нико није узео у обзир, јер он није обезбеђивао било какву личну корист појединцима, већ само корист за Србију.

Мој предлог о употреби брашна као оружја, прочитао је Рамуш Харадинај, односно Америка!

Дан-два пре доношења одлуке о захтеву за пријем Косова у Интерпол, неко много важан из Америке, са НН интернет прикључка, (у времену од 18-19 часова по нашем времену, видети под "статистика саобраћаја" у Бројачу посета блогу за дан 16.11.2018.г.) 33 пута је отварао и читао садржаје мог блога „Команда-540“ и то свако може да провери преко Статистике читаности блога.

А тамо је све о брашну као оружју, само је исто оружје искоришћено за противудар. Као када се баци бомба на некога, он је ухвати па је баци на онога који ју је хитнуо ка њему.

И изазваће брашно Криминалистичку револуцију у Србији - Ја не знам због чега, али су се све моје жеље у целом мом досадашњем животу испуњавале, па очекујем да ће бити испуњена и ова! Јер је заснована на Правди и Истини, а Правда и Истина је сам наш Живи Бог Срб!

Зато: Оно непримерено весеље Дачића, Вучића, Стефановића и других пришипетљи, укључив и извесног Мирослава Лазанског, генија који се разуме у све области, човека који није Србин по крви, али је већи Србин од нас који другу домовину, ни пасоше, немамо! Такав се здесио!

Весеља је и било и није, јер и они знају шта значи када је АМЕРИКА РАЗОЧАРАНА!

Лично знам из најпоузданијег могућег извора, да је Америка 1993-1995.г. била разочарана у Слободана Милошевића, којег су нам својом грешком инсталирали на власт.

Због те своје разочараности нас су бомбардовали 77 дана, потом су наштампали 100 милиона долара, платили неке Србе и њихову (само)чувену тајну полицију УДБУ, па је Слободан са рукама везаним на леђа и пластичном кесом на глави, угуран у хеликоптер и послат у Хаг, све  на Видовдан! 

После тога је дошло ово садашње, Скотово разочарење-читај америчко!

УДБА je приправна, са кесом и лисицима!

Само чека да јој се покаже мета!
Јер су они вазда били, и јесу, само голи професионалци! Тако они воле да одагнавају своје суморне мисли које их прогањају, све се плашећи судбине оног Боже, са почетка овог текста. А она их чека-све оне који сами себи не пресуде, што је код њих доста честа навика.

Онај који је послао Милошевића у Хаг и који је био на важној функцији када је убијен Зоран Ђинђић, председник Владе Србије, све је предупредио: Сазидао, на планини Повлен код Ваљева, себи затвор, у којем је он једини затвореник, стражар и управник затвора, све о свом трошку!

Неки дан сам био у Панчеву, па су ме Панчевци возили да ми покажу нову знаменитост града-модеран приватни затвор по европејским нормама, којег је, прича се, држава узела од тог приватника на лизинг!!

Један друг ових који ће ускоро ту становати опрао паре кроз ову инвестицију, па ће и он и они који су му омогућили да постане инвеститор имати удобан смештај.

Мисле они унапред за себе!

Само: Да  није овог Скота, који је разочаран!

Пали на брашну! 
Не, на оном од опијума који се зове Хероин, већ на обичном пшеничном брашну из Војводине и Мачве, којег ми имамо на претек.

*Браво за Амбасадора Америке у Србији, Скота!

*Браво и за Председника Владе Косова, који се не презива Скот, али је свакако скот!

Некада се без скотова не може!

А Србија неће опстати ако се у њој не изведе Криминалистичка револуција!

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације Команда-540, Светог Арханђела Михаила, којем је посвећен данашњи дан!

Напомена: Анонимни коментари неће бити објављени!

Србија Драгољуб Татомировић
Виши криминалистички инспектор у пензији
Заставник Команде-540


Написано запечаћено са РТ-МТ! 21.11.7527/2018.г. у 09,17 часова.
Постављено 21.11.7527/2018.г. у 14,28   ч.

_______________________________
Снимљено 21.11.2018.г. у 14,33 ч.-Застава Русије

4'58"  Београд
7'20"  Нови Сад
7'37"  Нови Сад

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh