Oni šumom, a mi drumom!


Они шумом а ми друмом!

-Свако иде путем који је изградио-

Видиш и сам шта се све догодило за само недељу дана, од дана када сам свратио код тебе, пред Преображење. Више и нема потребе да твојим читаоцима било шта додатно објашњаваш, ствари су откривене, свима видљиве, али ко не жели да их види, његов проблем.
Ја сам, као што сам ти раније рекао, постао придружени члан Групе „Србих-888“, а на Преображење, у подне, смо имали неку врсту свечане седнице, био је то дан када се мењају воде, време, природа, па смо и ми тог дана подвукли црту и сагледали наш рад и резултате у последњих 7 година.

Задовољни смо, све иде како је предвиђено, а Русија је дан уочи Преображења обратила озбиљну пажњу на оно што јој је из Србије стигло као предлог – видели смо, у питању су озбиљни људи са важним улогама… оставили смо је у ономе што јој се иначе и догађа због ранијих њених пропуста, али им није ништа ни додавано ни убрзавано.
Ове друге, почевши од Кине, Јапана и оних који би да владају светом, само разоткривамо и полако им гурамо главу испод воде, да ућуте, да схвате да су немоћни, али и да се умију па виде да су пут на који ступају они сами изградили, па свако иде  својим путем…. Они шумом а ми друмом!
Видиш ли шта им се догодило са плимом избеглица којим смо отворили пут  из Србије, преко Србије, у Србију!

Да, они улазе са југа, долазе из Сирије, која се некада звала Сирбија, па је избацивањем слова „б“ постала Сирија, а заправо је стара србска територија, иду преко данашње Србије са намером да стигну на територије Србије на којим су европске државе покушале да направе своје државе-као да се може правити кућа и држава на отетом!
Ми их пропуштамо, ми их пуштамо са нашег, кроз наше, да стигну на наше!

Просто је то: Врши се замена народа на србским територијама, последњи пут, пре више хиљада година, силом, и војском коју је имали Римско царство које се почело распадати одмах по распећу (Х)Риста, Сарабејца, Србина, а сада по основу наше молбе која је усвојена, мењамо народе у Европи, ови који надиру са наших територија очистиће наше територије на којем се зацарио сам Антихрист лично, ми остајемо оно што смо одувек били, јесмо и бићемо - Божије Ограђено Имање, у које нико никада не може да продре и ту се насилно на дуже настани, а ко год је пробао нестао је. Ми смо донели одлуку да се упути молба за  замену народа у Европи, јер се народ Европе сагласио својом вољом, поткупљен пре тога лагодним животом, да буде војска Антихристова у оквиру поробљавања света…. 

Па смо им само отворили њихове шумске путеве које су за себе спремили да њима оду у заборав и неповрат, са овим које тамо смештамо направићемо договор, односно договор је већ постигнут, али ће се примењивати тек после смиривања метежа у који уводимо Европу, Америку, са сателитима, Кину, Јапан и Турску, само смо оставили по страни Русију, јер је показала вољу да поправи пут којим је ишла, превасходно градећи и сређујући пут ка сопственим коренима, ка Србији.

Урушавамо им овај њихов неправедни финансијски систем, допуштамо Опште Поравнавање у целом свету  - да изгубе све, и државе, и народ и појединци из сваког народа, као и из Србије наравно!

Наводимо их да журе на њихове шумске путеве који воде у неповрат, дотле ћемо ми полако путовати нашим путевима, нашим друмовима које смо себи изградили и то се само пресликава у материјалној форми овде на Земљи.
Све ће се  урушити, па ће новац бити оно што се конкретно може користити за опстанак, трговаће се на другим принципима, успоставиће се праведнији односи храна:сировине. Узалуд надања Русије и арапских држава богатих нафтом како ће се време пљачке на основу високих цена вратити – неће! Долази време када ће богати бити сиромашни и када ће некада и сада велики, молити мале!

Ми молили, одобрено, па се сада само остварује. Ми гледамо, надзиремо, понекада нешто додамо или одузмемо, али је у суштини све смо оно што се по основу наших молби поодавно одиграло у Небу. Ми  никога ни из Србије нећемо присиљавати да иде упоредо са нама – ко хоће на широке друмове, који су у својој суштини шумски путеви, иако су асфалтни, нека иде. Колико нас преостане – довољно!

Узалуд оволико планова Дајчера (Немаца) да их (мигранте и избеглице) задржимо у садашњој Србији - НЕ, они иду на старе србске просторе, на којим су Дајчери заузели најважнију средишњу позицију – ови мученици, ови које су Дајчери из Европе и Америке довели у ово стање, почистиће наше територије.

Узалуд и све конференције, договори и преговори, узалуд планови људи да се талас миграната који смо покренули, негде заустави или скрене са главне трасе, ка Немачкој, људи само снују (сањају) али Бог одлучује, а Он је одлучио када је наша молба разматрана. 

Претходни пут сам ти рекао да ће Eвропа бити опљачканам поробљена и окупирана…. Да ће једном речју она да жање што је сејала свих ових протеклих векова и хиљада година, али она не може да схвати да је дошло време да се отето преотима, сада само уз нашу сагласност, једноставно у Етру звони „Срби долазе“!! – преведено: Долази власник земље коју смо отели, са својом црном војском која ће нас отерати!

И шта је ту сада неправедно, како би Дајчери да истакну представљајући себе као жртве милиона миграната – каква жртва када се окупатор тера са земље на коју је силом ступио, и зар је важно која војска ће га отерати. Ми Срби нисмо толико бројчани да се можемо носити са Дајчерима, али ми као књижни и историјски власници Европе можемо да наше неке територије сада уступимо, на одређено време и под одређеним условима, другим народима, заправо најближим рођацима ових које треба истерати….

Ми кaо власници, са својом територијом можемо да чинимо шта нам је воља! Ко мисли да немамо то право, нека силом спречи талас миграната који смо на њега упутили, јер сила твори право, када су били јачи, отерали су нас, сада им нудимо прилику да се покажу…., али узалуд: Изгубили су, морају да се пакују, морају да се сагласе са премоћи својих најближих сиромашних рођака из арапских и афричких држава, који су пешице стигли са удаљености од више хиљада километара.  Ово између су само пукушаји да се не види оно што је очигледно, као ни да се не чују звуци милиона корака који наступају.

Дајчери су у Србији радили за храну – опет ће, били су претеча садашње наше мигрантске војске, сиромашни, бедни и гладни – опет ће такви бити, њихов газда и њихов Бог Мамон је беспомоћни краљ, њихов лондонски Антихрист  гледа како да се и сам спашава, мада му спаса нема, и он ће бити сличан својим војницима на чијем челу су Дајчери, када остане сам.

Упрегли смо у извршење овог нашег наума и све оне које Бог не воли - јер Бог често своју вољу изврши преко оних које не воли.

Наравно, ти не очекуј да ово било ко на ширем плану схвати као озбиљно, тако се односе према твојим упозорењима већ годинама, и сам видиш да приликом уређења садржаја наслова масовно читају твоја упозорења из 2010, 2011, 2012, 2013. године, даље ниси стигао да уредиш, све им је то сада ново и као да им то није било на располагању свих ових година.

Све оно што си прогнозирао одиграло се тачно у дан, а и како би, када си само преносио оно што си од нас добијао, а ми смо ЗНАЛИ јер смо  то ВИДЕЛИ када се збивало у Небу али – али, без бриге, онолико колико их је схватило довољно је, схватају они због којег си то и писао, али су пришли самом свом крају и пробају да га учине што лакшим, али сваки крај је само крај нечега и ништа више. И сваки крај је и почетак нечег другог, нечег новог.

Ми из Групе, сада радимо на дефинисању мера које ћемо измолити за време када се метеж смири, за наредно време од неколико година, па се то опет пошаље, донесе се одлука и онда се надгледа реализација.
А Србија?
Биће окривљена за инвазију миграната, за непредузимање мера да их заустави, за хуман однос са њима, уместо да их напада, бије и убија… као што то раде државе и народи којима је командант лично Антихртист.
И ти напади ће само потврдити да смо добру молбу упутили тражећи замену овог народа који се одрекао Бога - нашег Живог Бога који се зове Срба!

Упућујем читаоце на Богојављенско обавештење из 2011.г. како би све ово боље разумели и прихватили.
http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/01/obavestenje-srbiji-na-bogojavljenje.html


Бог са нама – Пристани Боже!

Хвала човеку којег ја, не знајући о њему ништа друго, зовем Монахом без манастира, што поред свих својих других обавеза нађе времена да ме посети, информише и охрабри!

Хвала свим члановима Групе „Србих-888“ који су дозволили да ме Монах посећује и информише – честитке и дивљење за измољено Опште Поравнавање!

Драгољуб

Постављено 25.8.2015.г. у 18,00 ч.

1 comments:

Unknown 27. август 2015. 13:55  

Видиш ли шта им се догодило са плимом избеглица којим смо отворили пут из Србије, преко Србије, у Србију!

Ова реченица све говори. Правда јесте некад спора али УВЕК дође. Хвала Гоподу Богу, хвала вама брате Драгољубе, хвала Монаху и групи Србих 888. Нека Бог чува Србију, вас и нас.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh