Činimo što treba!


Чинимо што треба! 

–Извештај пред Преображење-

Веза: http://komanda-540.blogspot.com/2015/07/desant-na-srbiju.html

Онај замахнути  Косир је прошао кроз Турску, Кину и Русију – на реду су Европа, па редом, а завршиће се на Србији, упоришној тачки овог света, где је и стајао онај који је тим Косиром замахнуо. Теби је жао, тешко ти што гледаш шта је тај Косир поломио, исекао и изгњечио, али имај у виду да је и он само алат којим се испуњавају жеље оних малобројних људи са таквом привилегијом.

Видео сам како си сузама купао своје срце када смо преузели и одвели твоју супругу – морали смо да ти је више пута показујемо да би се смирио, али сам се, док си ти плакао, радовао, јер сам присуствовао потврди да са обе ноге опстојаваш у овом свету иако скоро исто као и ми живиш и у оном другом, невидљивом Вишем свету. О томе ти нисам до сада говорио, мада ти то и сам наслућујеш од времена када си престао да размишљаш о остварењу нечега на шта си само на тренутак помислио, у почетку си мислио да је то случај, једноставно се десило, а  када си о томе престао да мислиш твоје информисање, обука и школовање је окончано, мада си студирао к'о Црногорци Правни факултет- целих 20 година!

Човек дипломира у тренутку када догађаје почне посматрати као део Целовитог Плана о којем као о низу смислених делова-догађаја брину бића из Виших светова чију реализацију у појединим сегментима реализују људи.  
Не љути се на моју шалу – нисам ни ја био бољи студент….

Људима је потребно време да изађу из матрице уобичајеног мишљења заснованог на штурим људским знањима која се кроз школе протурају као непобитна знања. Бог се нешто посебно и не труди да права сазнања уступи свима-Он сачека оне маловерне у оно што им се сервира као непобитна истина, одвоји их од осталих, ставља их на искушења која су филтери као пријемни испит  у школама, потом им одреди школу, разред, ментора и онда их поучавају. Само Он зна колико је ђака одабрао и они су заправо Изабраници Његови, различитог ранга, знања и обавеза. Моћи прате све оно што им се ставља у задатак, то се подразумева.
То је то стање неких људи да живе уобичајено као и сви други иако на располагању имају неслућене моћи засноване на испуњењу жеља исказаних из стања искрености коју до извесне старосне доби имају деца.

Ја сам Монах без манастира, сељак, Србин, живим као већина мојих комшија са Сувобора… Ти си ми у многоме сличан, био сам присутан пре два дана у Београду, када си једва ухватио последњи ноћни аутобус, ниси хтео да се возиш таксијем иако си имао новац, поступао си као већина осталих људи….

Видео сам да ти је тај твој одлазак у Београд и онај разговор у трајању од два сата омогућио да схватиш све што је било неопходно и од тебе прикривано до тада - схватио си њихово место у хијерархији, њихово знање и моћ, а најважније је да си схватио да онај који те информише о извесним темама улепшава информације које прикупља, обрађује и пласира, до мере да оне бивају прихватљивије, а у ствари оне су само слика његових жеља заснованих само на делимично остваривим деловима планова чију си суштину ти њему изложио, а он проследио даље.
Он мора тако – тако он опстајава и физички, има своје потребе у овом нашем физичком свету, јер сваком човеку  је потребан и новац, а он није сељак па да има за себе…

Његов проблем је што не уме и не може да спусти рампу између Христа и Разбојника, као његовог антипода и противника, редовно одлази на црквене службе, причешћује се, обележен је са више крстова које је окачио о врат, и у исто време се ослања на информације од тзв. видовњака, магијаша…..врачара, шамана,  а сви они су само слуге Христовог антипода-Разбојника! Сви они се служе извесним знањима о техникама којим се проваљује у Христов Забран, па су следствено томе и они који користе тако добијене информације купци отетог на недозвољен начин, те се ниједна информација везана за планове које имају они који користе шаманска знања, не потврђује.

У зоне које омогућавају испуњење молби и жеља неких људи улази се САМО уз помоћ Кључа: Исказати жељу или молбу пошто се човек претходно по питању искрености доведе у стање искрености деце до одређеног старосног доба. Тај Кључ није непознат – напротив он је описан у религијским књигама као Упутство Христово својим ученицима пред његов одлазак од њих, кроз „Будите као деца!“ – јер нема оца који неће испунити молбе своје деце. Будимо деца нашег Живог Бога и све је решено! Наравно, постоји и извесна нематеријална легитимација коју треба да поседује онај који упућује молбе, али о томе овде и и сада нећу поближе говорити, а теби је то познато одавно.

И онда: Чему врачаре и видовњаци, чему шамани, чему тајни култови у којима се од Разбојника моле информације, чему трагања за наводно скривеном огромном благу – оно се не може пронаћи, отети нити присвојити, биће откривено и дато на коришћење онима и онда када то власник свог блага овог света одлучи.

Залуд мучења шаманских слугу да то злато пронађу пре времена. Јер, шта би они са њим, коме би га ставили на располагање како би откупили своје продате душе и поново постали људи, сада су они само у својству паса-Пулина који чувају стоку и непрекидно гледају у чобанина од којег примају команде, казне у награде!

Ти си пре неколико година објаснио том скупљачу информација да је узалудно стављање било чега озбиљног на име једног за којег су пронашли како наводно потиче од Христове лозе, те да је као такав одређен за важне мисије – нема од тога ништа, тај се као млад духовно одродио од сваке лозе коју би Христ прихватио као своју, те је он сада само тело-одело негдашње душе која је у том телу становала пре него што га је уз одређене услове уступио на коришћење неком другом!

Знам за твоје вишегодишње покушаје да се преко Аграрног пројекта спаси овакав народ Срба – он је спасоносан и вишеслојан, њиме се спашава Србија која је стабло свим другим србским државама и народима који су се назвали другим именима – Чешка, Словачка, Пољска, Белорусија, Украјина и Русија,  и све би се оне спасиле, али НЕ ЖЕЛЕ! Не виде и не чују, не разумеју, одричу се  свог порекла зарад привременог друштва са државама које је лично Разбојник основао, а она једина која би тај твој план могла да реализује, ускоро неће ни моћи – остаће без новца.

Замахнути Косир је прокрчио пут кроз ове државе:

*Турска, она одлази у неповрат баш како си то и описао пре неколико година;

*Кина, она ће стварно пропасти само у једном дану, пропашћу новчане берзе на коју је ставила све што има, као на коцкарски сто, потом ће се распасти на области у којима живе народи који је насилно асимилован, и то ће Кини бити и казна за геноцид над тајанственим народом „Хикса“ о којима се у Кини не говори, али у њеним архивама има много података о њима;

*Русија, ех када би на њено  челу били скромни и стварно верујући људи који би се умили хладном водом на неком планинском извору… они би се могли склонити са пута којим је Косир прошао, могли би убрзано да покажу да је била стара грешка овако организована држава без приватних поседа, са многим одликама робовласништва, и тада би уместо да се супротстављају, водили, други би бринули о њиховим поступцима, а они би самомобилизацијом имали стотину милиона војника који би бранили Русију. Али, они не виде и не чују иако и слушају и гледају… нека их, само, више пута си написао: Падне ли Србија - нестаје Русија!;

*Европа – она мора да доживи све оно што је чинила и што и сада чини другима – она мора да буде опљачкана, порушена, поробљена и окупирана, народи Европе се морају склонити са србских територија на којима су у последњих 1.000 година покушавали да се закуће - та територија је Дар Божији србском народу и то се никако не  може мењати вољом неких људи или народа;

*Америка и Канада – извршене су све потребне припреме да тај Разбојников Рај буде враћен у некадашње стање, оно од пре 300 година када су је окупирали Немци и Енглези. Мислим да већ више нема времена да се Срби који се тамо налазе врате у миру и безбедно, шта ћеш, било им жао места у Разбојниковом Рају;

*Енглеска - њу ће Косир да иситни, згњечи, преврне и гурне ка сињим  морима и када  Косир, крећући се пљоштимице,  буде проверавао шта је још остало, само ће правити таласе по води мора које је сахранило Енглеску, која је на својој територији организовала Престо за Разбојника! Она би се могла спасити само уколико би Разбојник положио оружје и предао се – он се неће предати, па са њим одлазе и сви други;

*Србија – када се Косир заустави на месту са којег је њиме и замахнуто, Срби ће видети шта им је чинити, са ким и са чим, и зашто, народ ће спашавати своју државу јер он друге нема и биће му лакше  јер ће његова територија бити ограђена оградама које ће поставити суседне државе – биће то физичке и војничке, духовне и законске непробојне ограде – тада ћемо се дозвати памети и тада ће бити створени услови за Десант на Србију о којем сам ти прошли пут говорио.

Тај Десант на Србију ће бити такав какав до сада није забележен у животу ове цивилизације – по ширини захвата, по припремљеној инфраструктури, по подршци народа који ће се кроз Десант спашавати, као и начину остварења, по НЕНАСИЉУ, по ефикасности и све по законима које су донели они од којих  ће се преотети и територија и власт – сам Бог чини што је потребно да наговори, или их натера, остале србске државе да узму учешћа у Десанту, јер тиме учествују у спашавању стабла-Србије и грана-других србских држава.
Разбојник и његове слуге у Србији неће моћи да предузму ништа – биће у мртвом углу држава које су их инсталирале, јер ће се у тим државама почети стварати њихова Косова, у чему им ми из Групе (Србих-888) здушно помажемо.

Помажемо да Европу преплави више десетина милиона невољника из Африке и Азије, којим се у ЕУ и Америка разбили државе и онемогућиле живот у њима, како би они у ЕУ имали улогу Шиптара на србском Косову.

Не брини, надгледамо све, аронију сам обрао, никакве зараде  није било од тог тешког и захтевног посла, али тако нам и треба, да ми сељаци бринемо о ономе шта се догађа а не да верујемо у шарене лаже оних који би да опстану на власти или дођу на основу прича на власт у Србији.

Власт грдно греши, ми сељаци смо претежан број становника Србије, на нама ће се сломити кола, само после тога сви ће морати пешице – следеће сетве сејемо само за своје потребе!

Одох ја, ми из Групе имамо за Преображење (19.8.) Свечану седницу, све је решено, дотле ћемо имати и информацију око коначног става Русије око планова који су им понуђени, а тичу се спашавања Србије (и саме Русије), па ћемо према свима, и сада и према Русији, предузимати све додатне мере.

Испратих мог Монаха без манастира преко моста који  сам направио преко потока, а он се потом лако удаљи и нестаде шумским путем - хвала ти добри домаћине што си ме посетио, информисао и охрабрио.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 16.8.2015.г. у 14,45 ч.

1 comments:

Анониман,  18. август 2015. 19:04  

ЈЕДНО ПОДСЕЋАЊЕ
“Руски командоси који су уплашили НАТО 11 јун 2013 Вести
Руски ветерани-специјалци Ваздушно-десантне војске (ВДВ) стигли су у недељу у Србију први пут после 1999. да обележе годишњицу једне од најризичнијих војних операција 20. века. Тада се, током 11. и 12 јуна, 200 најхрабријих руских падобранаца у 15 транспортера и 10 камиона сјурило у усиљеном маршу дугом 620 километара од Угљевика до
Приштине и заузело стратешки важан аеродром Слатина, испред носа НАТО јединицама.
У недељу је 13 ветерана слетело на аеродром „Никола Тесла“ и наставило пут према Републици Српској, где ће остати до петка, после чега се враћају Београд. Међу њима је био и гост највишег нивоа, пуковник Александар Маргелов, херој СССР, син оснивача Ваздушно-десантне војске.
Генерали Рибкин и Епифанов и пуковник Игнатов касније су признали да су самоиницијативно наредили марш на Приштину. Били су изузетно потресени 1999. кад су изнад њих прелетали НАТО авиони да бомбардују Србију. Рибкин је говорио да су му то најтежи тренуци у дугој каријери.
Кад је чуо да ће НАТО ући на Косово, понесен емоцијама и жељом да заштити српски народ, позвао је 200 најхрабријих на марш до Приштине, јер је знао да уопште није планиран руски контингент у КФОР.
После подвига његовог батаљона, НАТО је морао да прихвати руске трупе“.
Они подсећају да су организатори и учесници десанта на Слатину у тренутку извођења акције збунили и тадашње власти у Москви, а неки политичари су чак предлагали да се батаљон ВДВ „отпише“.
За генерал-мајора Рибкина, који се сматра иницијатором акције, она је значила крај напредовања и убрзано пензионисање. Међутим, после доласка на власт Владимира Путина подељено је 300 одликовања
„Усиљени марш Босна – Приштина“ која су изузетно цењена.
Западни извори потврђују да су извештаји да су Руси заузели аеродром Слатина у рано јутро 12. маја 1999. изазавали хаос у НАТО, али и страх код терориста ОВК који су током ноћи извукли дебљи крај у покушају да истерају командосе ВДВ с писте.
„Тада нисмо знали да на Косово стиже 40.000 војника НАТО. Међутим, и да смо знали, то не би било важно. У најважнију војну операцију свог живота кренуо сам, као и моји војници, због љубави према Србима и у одбрану части Русије. Данас, после толико година осећам као да сам се
вратио у своју земљу, кад видим ова лепа и насмејана лица“, потресено је за „Новости“ рекао пуковник Сергеј Павлов, командант батаљона ВДВ.
аеродрома, али су одустали кад су видели специјалце с лансерима ракета у рукама. Затим су покушали хеликоптерски десант на писту, али су их у томе спречили руски транспортери. Главнокомандујући НАТО агресије, амерички генерал Весли Кларк, урлао је преко радио везе на британског
генерала Мајкла Џексона да његови војници „униште Русе“. Џексон је одбрусио: „Не пада ми на памет да започнем Трећи светски рат“.
„Ниједног тренутка нисмо се уплашили. Знали смо да иза нас стоје два велика народа: Руси и Срби, и да морамо да бранимо њихову част. Ако треба, до смрти“, каже пуковник Павлов.

Дуго сам живео овде, постао сам један од вас, сетно је рекао за „Новости“ генерал Николај Спасков, који је у јуну 1999. био задужен за организацију батаљона ВДВ који је „закочио“ НАТО.
„Дошао сам у Босну 1993. и био на различитим дужностима гледајући борбу и патње Срба. Са Косова је моја јединица повучена 2001. године, али имам осећај да никада нисам одлазио. Ово су моја земља и народ“, рекао је генерал Спасков.“
Извор: Новости

Браћо Руси, тамо где сте стали – тамо и наставите, раме уз раме са србским родољубима.

Драган Славнић



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh