Vreme je, opet, poratno!


Време је, опет, поратно!

-Шта ћемо са оволико лажних покајника?-

Уобичајено је схватање да се искреном покајнику опросте грешке које је чинио – али када умре и дође пред Судију који се не може подмитити – овде, на земљи, ми морамо друкчије, јер нисмо Богови! 

Морамо сагледавати ко је, од када, због чега, како, са ким је грешио, колика је штета од тих грешака, да ли смо га на неки разумљив начин опомињали, указивали, објашњавали…. И како се он према томе односио.

Ја, мали и безначајан, свакодневно имам понуду да ми се неки од великих овоземаљских грешника исповеди, кажу „било би му лакше“ – а будући да нисам ни свештеник, ни психолог, ни психијатар, ни јавни тужилац, ни истражни судија, нити било какав државни чиновник, ја то одбијам, јер због чега бих тешки терет под којим клецају грешни Срби-бандити и издајници, бизнисмени, политичари, функционери различитих рангова, товарио на своја леђа, посебно што су пропустили последњих 10 година да ме послушају када сам саветовао неодређен број тих који би сада да се исповедају, кроз више од 800 наслова које сам објавио, у које сам уграђивао своја знања, сазнања, искуство, резултате логичког и теозофског промишљања. Сада им је хитно!

Сада се бивша опозиција С. Милошевићу, тргла, уочила да је грешила, да је погрешила што је насилно обарала Милошевића, сада им је постало и безначајна сума од америчких 100 милиона долара колико је уложено у куповину душа њих стотину, који су организовали и непосредно учествовали у том обарању, разбијању и осиромашењу државе, урушавања свих моралних принципа код Срба, уништавање финансијског, правосудног, школског и здравственог система, криминалној политизацији војске  и полиције и тотално уништавање државне имовине кроз пљачку са којом сада, као власници, не знају шта да чине.

Ивица Дачић, за којег сваког дана бар једном чујем како је најпаметнији и најлукавији србски политичар, исповеда се преко медија и објашњава да не постоји толика наша сервилност и послушност која би умолила геноцидне народе ЕУ да нас приме и да будемо једнаки са њима!

То је тај најпаметнији Дачић, који је само пре неколико дана потписао фактичко добровољно признавање  окупације Србије од стране Америке и учинио нас истим као што је Хитлерова Немачка коју Америка до дана данашњег држи под окупацоијом – тај паметни Дачић потписао да смо исти као Немачка, да су Срби исти као Немци, да смо исти као она и они која су убила два милиона Срба у два рата против Србије, који су се називали Светским, а суштина је била уништавање Срба и Србије!

Они,  овај паметни Дачић и премудри Вучић, грлили су се љубили са Немцима и другим окупаторима нашег народа и државе, називали их својим пријатељима, називали их и нашим пријатељима….. и сада би да нам се исповеде, па да наставимо даље – они опет да владају и греше, а ми да трпимо и уздишемо и да им опет опростимо када не буду знали шта ће даље!

На стубу срама налазе сви они Срби који су хтели некакав договор са Хитлером, како би Србија преживела… А њега, Дачића и керамичара којег је Вучић поставио на место министра одбране, би да их величамо а учинили много гаднију ствар него тај пред Други Светски рат.
Тај мудри и паметни Дачић, који је за свог специјалног саветника из рукава извукао Ивицу Тончева – он Дачић, тај Тончев и многи други, међу њима и ја, знамо под којим условима се то догодило- бизнисмена „из Беч“ како је Тончев, Бугарин из Сурдулице, за себе говорио – како га је тај „из Беч“ саветовао тако је и прошао!

Ово је време у свему поратно!

Рат се окончао 16.3.2015.г. како сам од пре седам година, и свих тих седам година упозоравао и више пута, упорно, понављао – ове игре, предигре, наводни ратни планови су само одбијања да се призна да је рат завршен и да су некада велики изгубили, па следи ново размештање на лествицама народа и држава, многи велики ће морати на доњу лествицу, многи мали ће и ако остану где су сада постати велики у односу на њих, док ће се, многи мали пењати  по тим мердевинама.
Детаљи се налазе у наслову:  

Русија је признала да је Србија – застава Србије се налази на новообележеним србским територијама на Антарктику, који запоседа Руска војска и сада када је тамо и застава Србије, нико јој то не  може преотети. Буде ли памети у Руса, са собом ће увек, у сваки поход и сваки подухват, носити и заставу Србије, као препознатљиву и легитимну, и напредоваће у сваком погледу. Предузме ли брзо и конкретне мере за овладавање Србијом, на духовном, а потом и на материјалном плану, спојиће се Русија – Расија са Србијом-Рашком, постаће опет једно, и владаће светом! Београд мора бити престоница сједињене Србије, настале од Србије и Русије!

Помогне ли нам да и ми оснујемо своју службу „Смерш“ (Смрт шпијунима)  која би уклонила издајнике из власти, буде ли помогла да их (издајнике) распоредимо на нове послове и задатке у Окружном затвору Београд-Падинска скела, примиће велику награду за то.

Буде ли питала праве Србе о онима на које се до сада ослањала, сама ће их се одрећи, јер су у питању они који би сада да се исповеде, преваре ради, како би наставили по истом.

Американци, Британци и вековни окупатори Немци – време је, пакујте се и одлазите одавде, нису нам потребне ваше кости ни ваша погана крв! Има ко ће вас казнити, ми нећемо да прљамо ни руке ни душу, кажњавајући вас како сте заслужили.

Не водите ове своје слуге, Србе-издајнике са собом, тражићемо их назад и ви  ћете морати да нам их испоручујете!

Ви који би да се исповедате:

Спремите се, ускоро ће се оформити по једна екипа од полицајаца, тужилаца и судија у сваком округу у Србији, па им се јавите – обнародоваћемо њихову адресу, телефон и радно време, тамо испричајте шта имате, тамо депонујте оно што сте опљачкали, тамо ће вам пресудити и сви ћете имати привилегију звану „рад на имањима Затвора у Падинској скели код Београда“ – аутобусима ће долазити ђаци и студенти да вас гледају, како би када они постану власт знали како бандити завршавају!
Опет ћете нас коштати, али ради обуке и васпитања деце, то морамо да истрпимо - тај трошак, мислим.

*Ти, камелеончићу мали, Ивице Дачићу, спремај се, твоје време је истекло!

*Ти, свезналице надобудна, Александре Вучићу, видиш и сам докле си довео овај брод по имену „Србија“ – немаш идеју, поступи исто како се саветује и осталима, јер ти је време владања на самом свом крају!

*Ти, Томиславе Николићу, јеси ли се науживао не предузимајући ништа, да ли је то тај сан који си некако досањао – не чекај, чини што се мора, то сам ти више пута објашњавао, послан ће ти бити неко паметнији, грубљи и бољи од мене да ти све објасни, па тада одлучи – ти више немаш ни времена ни права за грешку! Гледамо у шта се опет упетљаваш – спречићемо то ради тебе!

Онај коме сам већину својих наслова прво читао - моја супруга Љиљана, преминула је 2.4.2015.г. у 65. години свог живота, па њој као помен, без њеног мишљења, ово пишем и објављујем.
____________________________
Драгољуб се захваљује свим читаоцима, свoj браћи и сестрама, који су ми изразили саучешће и храбрили ме у овом за мене тешком тренутку, у којем сам изгубио јединог свог правог друга, пријатеља, сарадника, критичара, коректора, онога који ме је понекада и хвалио, са којим сам растао од ране младости. Хвала вам свима!
(10.4.2015.г. у 21,10 ч.)
___________________________

Драгољуб,
Постављено 8.4.2015.г. у 13,20 ч.


14 comments:

Анониман,  8. април 2015. 14:30  

Поштовани Драгољубе Татомировићу,
искрено ми је жао удеса који Вам се догодио али сам сигурна да ће Вас Ваша Љиљана слушати и даље иако физички није присутна.
Верица Стојиљковић, Ниш!

Милорад Маринковић 8. април 2015. 16:16  

Брате Драгољубе, моје саучешће. Супрузи БОГ души да опрости.Милорад Крагујевац.

Милорад Маринковић 8. април 2015. 21:49  

Текст сам овог тренутка поставио на мој проф. на фејсу, па куд пукло да пукло.

Анониман,  9. април 2015. 00:17  

Dragi nas brate Dragoljube, primite nase saucesce povodom smrti vase plemenite supruge. Hvala vam za objavu njenih pesama na vasem sajtu. Mnogo su mi drage i svaki put kad ih citam suze same poteku. Da Bog dragi je uz njenu dusu uvek i vavek.

Dragana i Vladimir Medic, Prijedor

Анониман,  9. април 2015. 08:24  

Брате Драгољубе, мoje искрено саучешће
Жељко Стрика

Анониман,  9. април 2015. 15:54  

Брате Драгољубе, примите најискреније саучешће од породице Трајковић
Србија Ненад Трајковић!

Unknown 9. април 2015. 19:20  

Примите моје најискреније саучешће, због свој губитка.

Александар Новчић, Краљево

Анониман,  9. април 2015. 20:36  

Вољени никада не умиру!
Нека је вечан помен Вашој Љиљани!
Бог душу да јој прости!

Драган Славнић

Анониман,  10. април 2015. 00:13  

Поштовани Господинe Драгољубе Татомировићу,
Примите мoje искрено саучешће
Срб и Ја Божидар Рeндић

Војислав 10. април 2015. 02:39  

Поштовани Господине Татомировићу,
поводом Вашег трагичног губитка супруге, упућујем Вам искрено саучешће.
Војислав Владимировић, Футог

Анониман,  10. април 2015. 14:34  

Поштовани Господине Татомировићу,
примите моје искрено саучешће
Миљан Оташевић

Анониман,  10. април 2015. 20:42  

Поштовани Господинe и Брате Драгољубе Татомировићу,
Примите мoje искрено саучешће.
Јевтовић Предраг

Анониман,  10. април 2015. 23:11  

Моје искрено саучешће.
Славиша Пауновић

Анониман,  14. мај 2015. 08:51  

Postovani Gospodine Tatomirovicu

PRIMITE MOJE ISKRENO SAUCESCE.

Sonja Ristíc Milivojevic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh