Bućkalo!


Бућкало!

–Само се сомови хватају на Бућкало-

Уплашени због пораза на који нису рачунали, у време када је очигледно да се зна да су губитници, у одступању покушавају да Бућкалом намаме још неког србског сома да им поверује – њима, Американцима, како би остали бар још неко време на бојишту које се полако почиње спремати.

Спремање, како је то и ред, почиње од чишћења, од планирања где ће се шта налазити, наравно оно се и обележава, граница иде оном договореном линијом описаном на блогу Златни Билтен под „Јалта, а у Британији!“-http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/06/jalta-u-britaniji.html Некима се то сада не свиђа, сада би да отежу са померањем на новоодређену границу, некима је жао комфора и богатства који су задобили на силу државе чије су интересе заступали…. па плаше, пробају да ремете и сада када су дефинитивно утврдили да су Срби сви редом окренути себи (Русији), а само они који су уцењени морају да покушавају да те Србе окрену ка србској дефинитивној пропасти, одрицањем од Бога, од себе, од Правде, од Истине, од сопствене државе Србије и Русије.
Закаснили губитници, Американци!
Закаснили и за хватање на Бућкало!

И ови издајници који су потом уцењени знају да разликују звук Бућкала и звук који се чује од избацивања на површину крупнијих риба у реци, које се и играју и купају, и веселе и чине све друго својствено живим бићима, што сом користи за задовољавање својих трбушних потреба!

Овај најновији Бућкало-позив за, у клопку упалог, Александра Вучића да пође у Америку и тамо уговори „шта је потребно“ да се Срби окрену од себе ка свом непријатељу, шта је потребно да Срби почну да славе своје убице, шта је потребно да Срби почну да љубе руку свог џелата…. па се сетили: Оно са 100 милиона америчких долара којим су 2000.г. купили 100 душа Срба-издајника, не може да дā резултат, не може да заокрене Србе од самих себе ка џелатима и разбојницима, па се сетили да неколико сати укључе своју штампарију лажног новца и кроз наводне инвестиције и кроз куповину „нечега за ништа“ покушају да купе велики број Срба, рачунајући да су доведени до крајњих граница издржљивости и да ће их мрвице из џелатске руке учинити послушнијим и одлучнијим да се одрекну сами себе.
Али, закаснили!

Руски и неки србски бизнисмени су основали Удружење привредника које послује под именом Руско-српски Пословни клуб, са намером да у наредном периоду организују извесни обим пољопривредне производње који би задовољавао домаће потребе и део, као вишак, био извожен у Русију.

Настала је паника, јагма за места у тзв. Управном одбору нечега што за сада постоји само на папиру – власти су одмах на чело тог пословног клуба инсталирале свог човека, који је, заправо, човек сваке власти, како би они то надгледали, каналисали и како би на терену радили на тзв. промени свести Срба, који су како рече "амерички експерт", тренутни амбасадор Америке у Србији, Мајкл Кирби, шизофрени, не прате главу, коју су они поткупили, него иду срцем и телом ка нечему другом, што је њима мрско, и што треба и Србима учинити мрским, окрећу се ка Русији!

Њима, незналицама, дати су само крокији дела замисли коју они не умеју да реализују нити да је разумеју, па су почели одмах да чине све у корист штете оних за чије интересе је то преузето под контролу!
Наравно, Бог о свему води рачуна, па је тај од власти инсталиран, иначе једна незналица и незаинтересован за било шта друго осим личне користи, то преузео, а сада не зна шта даље и како, са ким, због чега…

Срби који воле своју државу и свој народ, који сматрају Русију делом Велике Србије, територијом која је јединствена уз извесне разлике у језику и неким схватањима, проистеклим из живота у различитим околностима, међусобне удаљености и грубе физичке територијалне раздвојености кроз више векова, никада никоме нису саопштили целовити план, он никада није ни написан, он се дорађује свакодневно, побољшава, слично техничким  уређајима о којима је говорио Никола Тесла, те када се буде све ставило у погон има да функционише као сваки Теслин изум – беспрекорно!

Американци се уздају у Вучића, Вучић у своје другове и кумове из новобеоградског блока 45, у свог брата који ко зна да ли сада и постоји пошто су му, како каже Вучићев друг а министар србске полиције,  „неки криминалци украли идентитет“, и ако му га не врате он се неће моћи ни легитимисати сродством са Александром!

Сви се уздају у неписмене експерте за безбедност произведене у Шешељевој странци, сада су они главни на нивоу државе… а ми, Срби, на све би требало да гледамо као на погрешну игру играча који не знају ни правила игре, нити су спремни да поштују судију нити публику за коју би требало да играју, јер он не играју за ту публику, за грађане Србије, они играју за још неки дан наводне слободе, неки и за живот, већина да сачува стечена богатства, привилегије, ауторитет заснован на сили.

Срби ништа не предузимају, чак се не труде ни да памте шта ти играчи и свирачи из власти чине, јер су проценили да су то најобичније будалаштине и неподобштине сваке врсте, те гледају своја посла.

Пре него што Александар оде у Америку да чује шта су осмислили Американци као његов нови задатак, стање у Србији ће се променити – власт више неће знати шта ће са собом, она ће бити слободна за преузимање, и тада ће је нека од постојећих правих Организација, способних да је узме, то и учинити, увек се трудећи да то буде НЕНАСИЛНО!

Када се Александар врати из Америке, ако не одлучи да нас казни својом одлуком да се не враћа, то више неће ни бити Србија из које је отишао на договоре са Американцима - остаће на ветрометини, полуге власти му неће бити одузете никаквом  силом, осим силом закона који регулише поступања кроз кривична дела против народа и државе, привреде, силом закона који важе за сваког од нас.
Прође ли, нека га - не прође ли, његов проблем!
Србија неће зависити од кадрова их блока 45 у Новом Београду, много је још блокова у Београду и широм Србије!

Ово што пробају тзв. експерти за безбедност окупљени око Александра Вучића, неће сметати, радиће се друкчије и неће се у обзир узимати то што су до сада покварили и што намеравају да покваре - нешто ће се вратити у пређашње, а нешто у давно прошло време, водећи рачуна да функционише на корист народа и државе, да буде јефтино и ефикасно и да се почупа коров из усева.

Многи квази аналитичари мудро, бар једном недељно, плаше Србе разним моделима грађанских ратова, побунама, насиљима…. све се препоручујући, са својим странкама надгледаним од Америке, да им се повери улога спасиоца, ту су и појединци који би да воде економију, по програмима од 101 тачке (!!), ту су и они који су незнано како постали бизнисмени и доктори наука и основали странке којим би требало да предамо власт.

Без бриге, проведимо ове највеће празнике Ускрса на миру и у радости, коме је колико могуће, а после тога нема више времена за одлагање онога што се мора чинити – почнимо од главе државе па до сваког од нас!
Глава се, изгледа, почешала, размерила, мада још размерава, али после тога на шта се одлучила, у Србији ништа више неће бити исто! А то годинама чекамо, то да не идемо истим путем у сопствену пропаст.

Христос васкрсе – Ваистину васкрсе!

Драгољуб
Постављено на Велику Суботу, 11.4.2015.г. у 12,40 ч.


10 comments:

Анониман,  11. април 2015. 19:19  

Брате Драгољубе, Бог те благословио и свако ти добро дао!
Христос васкрсава - Ваистину васкрсава!

Драган Славнић

Unknown 11. април 2015. 20:32  

Ваистину васкрсе, Бог вам свако добро дао брате Драгољубе.

Анониман,  11. април 2015. 23:24  

Ваистину васкрсе- свако добро Вама, свима око Вас и нашем народу у целом свету! Да пристане Бог!
Верица Стојиљковић!

Анониман,  12. април 2015. 01:07  

Vaistinu vaskrse, brate Dragoljube, Bog vas blagoslovio i svako dobro dao.

Srbija Dragana Medic

Анониман,  12. април 2015. 09:02  

Ваистину васкрсе!
Србија Ненад Трајковић.

Бранко Влајић,  12. април 2015. 17:26  

Ваистину васкресе.Свако добро вама и целом Србском народу. Из вашег прера у Божије уши.Поздрав

Анониман,  12. април 2015. 19:13  

VAISTINU VASKRSE
Bog vam dao Zdravlja i snage vama Brate Dragoljube i svim SRBIMA za sve poduhvate koje preuzimate za nasu lepu SRBIJU.
Sonja Ristic

Unknown 12. април 2015. 21:47  

Ваистину васкресе, брате Драгољубе.

Србија Тихомир Пантић

Анониман,  14. април 2015. 18:08  

Ваистину васкрсе,
драга браћо и сестре!

Србија Жељко Стрика

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh