Plan za Tursku i Rusiju


План за Турску и Русију

-Људи снују, Бог одлучује-


 Веза:


Данас, 2.12.2014.г. главна вест, усхићеност или туга, опрез или озбиљност, притајена радост, језди светом медија, интернетом, телевизијама – аналитичари се пресабирају… ови у Србији, по обичају, као заљубљени младићи и девојке воле и када их оставе, када се удају или се обећају неком другом, када их упознају са неким другим да би их заменили јер се они измичу, па се радују што је објављена скривена карта у рукаву „Јужни ток“!

ЈТ ток је затворен - и то заувек! – ја мислим привремено, до прве следеће партије карата – користе то многи да би се додала дрва на ломачу на коју се бацају садашњи србски владари, као да они могу било шта да промене, велича се наш брат Владимир Путин, онај што нас је пре месец дана посетио и увеличао парадирање наше застареле војне технике којој је на челу мајстор керамичар…. 
Као они су могли и некако друкчије, не указујући шта су све требали и шта и сада треба и могу да ураде да би овладали Србијом, којој су на челу – они по србском обичају лумпују због изгледних европских проблема око евентуалне несташице руског гаса, а несташица неће бити, Русија ће испоручивати гас, сада по ценама које ће одређивати купци!

Проблеми Србије се не уочавају, они се углавном везују за гас који нам и не треба осим нешто мало за грејање, јер нам је индустрија стала и на чекању је до даљњег. Нико не примећује могући договор Русије и Турске да се Турској омогући већи утицај на Балкану, читај и на Србију, Босну… да су рачуни намиривани плаћањем територијама које се стављају под нечији претежни утицај!

Цео наслов је на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=64

Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављено је више од 60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh