Ubiti Glasnika!


Убити Гласника!


-Како је рањен Милан Беко-Мишо?-

Народи и појединци са и минијатурним остацима витештва не убијају гласнике – у рату, у свађи, у миру, у току преговора.
Ми, Срби, смо живели под окупацијом невитешког народа названог Турцима (скупљени с коца и конопца), који нам је показао да је све дозвољено у оквиру мера за постизање неког циља - лаж, преваре,  давање лажних обећања, убијање предводника окупираног народа и све друго што се једном окупатору, невитешком народу, свиди.
Сви наши окупатори у последње две хиљаде година били су невитешки - црни народи, Германи, Французи, Маџари, Бугари, Турци, као и други нецрни народи који су остваривали своје интересе у Србији, првенствено, Американци и Енглези.

Народи без витештва су отпадници од људи и од Бога, они су заправо сам отпад људске врсте, али су користећи се невитештвом успевали да у појединим периодима овладају извесним територијама и народима, да владају једно време, а потом дође до њихове пропасти када се плати казна за сва понашања која се крсте злочиначким и невитешким. О судбинама тих невитешких народа детаљно је говорено у наслову „Ти ниси Ја“ који се налази на сајту ЗБ.СРБ и намењен је само онима који имају приступ на тај сајт.

Цео текст је на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=62
____________________________
Снимљено 30.11.2014.г. у 17,39 ч.-Застава Русије 
16'37"  -


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh