Trgovci ruski!


Трговци руски!

-Ко то тамо тргује-

Трговина је потреба, али је то посебна врста људске делатности, она је чак и уметност која се код неких народа развила до мере да се у њу и не гледа са било каквом сумњом, она је та која купује и продаје – робе, куће, њиве, државе, душе људи, она је у неким народима алат за поробљавање, она је некада оруђе које засипа људе илузијама да би веровали у добре намере било које трговине.

До сада су људи сваку своју наводну цивилизацију, свако своје царство, сваку своју империју, стављали под лажну заштиту самог Бога, а када су она пропадала, нису се више позивали на Њега, већ су налазили нека обична људска оправдања, која када се склоне узроци пропасти омогућавају да с урушена царства и богатства опет врате у претходно стање.
Наравно, ту Бога нема, осима у деловима који су опште познати од Постања до дана данашњег, прецизно и лако разумљиво објашњено свим људима, а оним који нису писмени та знања су уграђена у онај делић који када се споји са телом човека, од тог делића и тог тела комплетирају ЧОВЕКА са Душом и Духом, са правом на слободно опредељење у поступањима тог ослобођеног малог Божијег Дела – људске душе!

У новијој историји, омање и скоро непознато израелско племе, племе Јевреја, које је поред многих других настањивало некадашњу територију Израела, било се прогласило као за једино изабрано Племе Божије на Земљи, понашало се тако, трговало, богатило се, настојало да у свему обезбеди за себе првенство међу израелским и свим другим племенима, предузимали низ мера које су биле неопходне за одржавање таквог статуса.... и на крају нису препознали Онога који им је послан, а они га стотинама годинама ишчекивали, па су Га пошто им је некако реметио оно у чему су уживали, прогласили непотребним, чак непријатељем и наговорили римског судију Пилата, да га казни смрћу, распињањем на крсту.
Потом се са њима догађало оно што је опште познато, као што је опште познато и све оно што су чинили па су Земљу довели до саме ивице њене пропасти, у сваком погледу у данашњем времену.

Витлејемска звезда коју су Јевреји прогласили непостојећом, ипак је откривена, евидентирана, утврђене су њене путање и познати су њени утицају на Земљу када јој се приближи и када своје гравитационе силе спрегне са другим звездама у тренуцима када им се путање подударе, односно када се поређају у једну линију – тако спрегнуте ремете енергетски систем Земље, долази до земљотреса, поплава, неуобичајених временских прилика, помрачења сунца или ерупција на њему...... а забележена су и битна збивања на духовном плану људи у време када је она вршила утицаја на енергетски систем Земље. Рођење Исуса Христа, Ристе Сарабејца – Ристе Србина, сина Бога Срба, којем је Он одредио посебан задатак Извиђача, Обавештајца и Гласника Његовог међу душама људским,  је подведено под та збивања Витлајемске звезде, назване Нибиру, али и много касније су таква догађања одређивала судбину неких људи рођених баш тада, били су познати по својим необичностима, својствима, ратника, научника, пророка....

Последњих неколико година, тачније од 2004.г. до данас очекивало се више пута остварење старих пророчанстава о остварењу свих догађаја који су набројани у Јовановом Откривењу, али се никада то није поклопило са оним што су она предвидела, па се чекала нека следећа прилика.
Последњи пут је дан «Д» био 27.1.2012.г., а када се ништа посебно није догодило, нађени су неки згодни изговори, па се чекала друга прилика да се Нибиру приближи Земљи.
Израчунато је да ће она бити у стању и на путањи са које може, сама или спрегнута са неким другим небеским телима, да утиче на збивања на Планети Земљи и наравно: Ко би такву прилику пропустио?!

Многи математичари, квантни физичари, они који су се недавно дивили наводном откривању суштине Божије Честице пронађене у Пројекту «Церн» који је имао задатак да разјасни како је Бог Створитељ радио, којим материјалима и којом силом, како би Га ти, назови научници, учинили другоразредним јер би и они сада, имајући Његову Честицу, правили нове планете, за себе и оне којима служе... па како то не бива тако, онда су се многи у Русији и Србији определили да нађу спонзоре за новчане дотације, одлучили да најдиректиније крену у промену ДНК структуре људи, да мењају енергетске фреквенције свести људи, како би их они подигли на виши ниво! Петљавине своје врсте су отвориле интернет сајтове, имају своје центре и своје регионалне подружнице у којим се ради на духовној обнови људи.

Руси су себе прогласили новоизабраним Божијим народом, они су се прогласили потомцима старог народа Хиперборејаца, они имају задужење да спашавају свет, Земљу, и наравно да потом они владају оним остатком света!

Сајт као сваки други, уз напомену да постоји и рубрика маркетинга и донација – прави бизнисмени, ступили у везу са Богом, обавестили Га о својим намерама, ваљда им је Он дао своју електронску адресу, па се почели дописивати и потписивати у Његово име са «АПСОЛУТ» - ово овако, да се нико не усуди да у њих посумња. И као да Он нема своје име – СРБ!
Као да су они било коме потребни, и као да су они такви какви су потребни Богу! Као, не може Бог сам, па Му се они понудили, а Он их прихватио и иду информације ка нама, баш преко њих.

Плаше нас ових дана новом линијом поравнања Нубире са неким другим мањим небеским телима на некој релативно малој удаљенисти од путање којом кружи Земља - кажу зауставиће Нибиру кретање Земље на 72 часа, промениће се полови Земље, распашће се систем комуникација и електроенергетски системи, неће радити компјутери, промениће се нагиб Осе Земље, промениће се клима.... и биће свашта, али не мора да значи!
Све је заказано за 17.11.2014.г. увече + 72 часа, а потом се чујемо и водимо, ко преостане!

Наравно, ни ми у Србији нисмо без тих који комуницирају са Вишим Бићима – има их од обичних простих људи, до пилота авиона, доктора медицине, руских академика Академије Алтернативних наука, како би рекао један познати криминалац-шаљивџија, «Доктора незнаних наука», и они добијају различите информације од којих се ниједна није остварила, али се чека, јер може нешто слично да се подведе под информацију која им је дата, други су отворили Космички центар «Никола Тесла» у Београду, окупљали те са којима се Бог дописује, окупили и математичаре и физичаре, који трче код сваког за кога се прочује како је видовит, а све се свело на на скуп тзв. астролога каквих је било и пре тог звучног Космичког Центра «Никола Тесла» који такође дају информације и одређују датуме по којима се ништа не догађа.

Овај текст има за циљ да спусти лопту, одагна страх, утиче на елиминисање било какве панике, као и да врати онима који то буду читали веру и добре намере нашег Живог Бога, који је све створио, све надгледа и све и сам дотерује!

Само је један Креатор и целој Васиони, Он је савршен, али се Његово савршенство и огледа у Његовим намерама да све што је створио стално побољшава!

Једном створено није остављено – оно се надгледа, коригује, побољшава, улепшава, синхронизује.... што ће рећи да да су сва претходно позната пророчанства уствари записи неких људи о ономе што је било одлучено до њиховог времена бележења, они нису могли знати када ће, шта ће и колико ће се мењати, јер Бог то никоме и не саопштава унапред, јер и Он коригује када види да је потребно, ни Он не зна шта ће бити потребно да се коригује док се не оствари оно претходно, док не види како ће то утицати на људе, животиње, на воде, шуме, ливаде.... да није тако, ни Он се не би упуштао у експериментисање, јер је Први Човек био резултат експеримента, Прва Земља, Прво Небо и све што је створено под тим Небом, а на овој нашој Земљи.

Наравно, Бога је највише занимало оно што је дао од себе самог – душе људи, хтео је да их посматра у њиховим поступцима када су невезане за целину, за Њега, када су пуштене да чине што сматрају да је паметно и добро, да види колико ће им се то самостално свидети, хоће ли Му се враћати у мислима, или Га заборавити, хоће ли покушати да Га имитирају у стварању, па се Он на тај  начин ослобађао оних сопствених делова који би Му правиле сметње и чиниле Га тужним! 
Бог и сва Виша бића су исти као и ми, односно ми смо као они, и они се радују и веселе, и они тугују, а Бог би волео да има разлога, гледајући нас овакве као сопствене делове, као сопствену креацију по Лику Његовом, да стално буде весео, али није!

Браћа Руси, отворили сајт (http://otkroveniya.ru/predislovie.htm). Хоће да буду као некадашњи стари Израел, да буду изабрани, јер по њима они то заслужују!
Као када би људи за свог цара увек бирали највишег, најјачег, а не по неким другим критеријумима.

Хоће то неки од Руса, јер су  релативно велики по броју, имају највећу територију за свој народ, али не виде да се духовна обнова не обавља декретом или нечијом намером, ако ту, ма и најбољу, намеру не подупре и не одобри сам Бог, лично, од ње се ништа не може очекивати до трговине илузијама!

Није велики народ онај којих је много, који имају велику територију, велике зграде, велики је онај народ који има много људи који раде по Вољи Божијој! 

Велики је и срећан народ који има ма и једног свог припадника чије се жеље испуњавају! 

Браћа Руси би по овом критеријуму могли да преиспитају све што чине преко специјализованиг сајта у којем се потписује сам Бог под «Апсолут», а онда би лако дошли до закључка да они нису никакав изабрани народ, да они нису потомци Хиперборејаца, да они не живе по Вољи Божијој, онда би тим трагом дошли и до закључка о свом прапореклу, о грешкама, о времену које су улудо изгубили дружећи се са својим непријатељима, онда би тим трагом дошли и до давно испружене Руке Спаса за Русију, мале, уморне, Србске Руке Спаса, која им је од давнина пружена, али је нису примећивали, онда би видели да треба неговати тело на којем је та Рука Спаса, како би се држећи се за њу и сами спасили.

Значи: Нема никаквих разлога за панику од тог 17.11.2014.г. – могући су поремећају на Земљи каквих је већ бивало, могуће је да се опет изврши промена полова, да се Оса Земље исправи на некадашњи нулти угао (сада је нагнута 15%) могуће је да то доведе до промене фреквенције Земље, да та промена утиче на промену фреквенција људи, људи ће се на то навићи, а када то буде онда ће се мењати и њихови закржљали делови ДНК, неће се догађати ништа мимо жеље Бога, а она је  одувек била и обнародовано нам је то: Да Му се његов делићи врате, кроз свест шта су, ко су и чији су, док су у телима људи, како би Му се тако окупани и послушни, и у свести коме припадају, вратили, како би и Њега, који никада не стари, прекрили нечим младалачким нечим што Му се вратило после проживљениг искуства у статусу «Малог Бога» – човека са својом слободном вољом!

Не обраћајте пажњу на математичаре, физичаре, квантне физичаре, на овог «Апсолута» који лаже када говори како је све што нам се спрема, математички одредио, јер се Он се не служи математиком!
Шта ће Богу-Ствараоцу математика?

Он пожели, Он замисли, Он обоји и то се створи!
Тако исти чине и они којима Он испуњава жеље – не знају математику, не знају како се шта ствара, они желе, они замисле како би да то изгледа, та жеља оде коме треба, ако су они ти који имају право на такве жеље, то се догоди!
И у том процесу нема њихових тренутних заслуга за тако нешто – то се догађа по основу многобројних ранијих заслуга, неопходних да буду на списку оних којим се жеље испуњавају – и заправо тај њихов минули рад је и једина њихова заслуга, а сама заслуга у везу остварења жеља није њихова, она увек припада Ономе који ју је одобрио, јер када Он одобри то је тада и створено, прво у Небу па се потом материјализује на Земљи. 
И обратно, жеља се створи на Земљи, буде одаслата у Небо, тамо се по њој донесе одлука и она као Небески Одбљесак буде враћена на Земљу! И на њој се материјализује!

Пре две недеље се на мој позив, да поклоним по пет књига из области које ово поближе објашњавају, јавило се и дошло њих 11 – један се јавио и каже да му је користило, остали ћуте, а свима сам рекао да коме се не свиђа да ме не зове, да ми књиге не враћају већ да их баце у контејнер и не знам сада где су осталих 50 књига, код њих или су завршиле у контејнеру за ђубре.

Свет ће се преобликовати онако како је мољено од стране Србске Групе «Србих-888» 17.2.2008.г. на дан признања Косова и Метохије за независну државу – до 16.3.2015.г.

О томе на блогу Златни Билтен постоји посебан наслов под «Група Србих-888» и кога занимају детаљи може то тамо да види.
*Детаљи на http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/11/grupa-srbih-888.html 

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 13.11.2014.г. у 16,45 ч.
_________________
Снимљено 13.11.2014.г.у 16,53 ч. - *Застава Ирске    
                                                           *Застава Русије   



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh