Lažne bombe Zombija!


Лажне бомбе Зомбија!

-Зомби граде лажима-

Веза: Хапшење Горана Перчевића, бизнисмена и ученика Слободана Милошевића, због махинација око дизања кредита и изјаве владара Србије поводом тога

*http://zlatnibilten.blogspot.com/2014/10/trgovina-uticajem.html

*http://komanda-540.blogspot.com/2014/10/primopredaja.html


ИВИЦА ДАЧИЋ,
 доскорашњи председник владе Србије, а сада министар иностраних послова, човек који се поноси својом храброшћу и поступком предаје Косова и Метохије, Шиптарима, као капију за улазак Србије у преговоре око уласка у ЕУ! 

-Овај "херој" је некадашњи (?) блиски друг и сарадник ухапшеног Горана Перчевића, некада врло весео, често певао, сада као мало забринут и тужан-мада кажу да он са тим нема никакве везе! Умало, да и сам тако помислим - јер је то ученик и љубимац Слободана Милошевића.. 
Сликано 15.11.2014.г.
Зомбирани људи су они који су у неком времену, под неким условима, пристали да место своје душе или и саму душу уступе Ђаволу, који потом чини оно што му је воља, маскиран у телима оних од којих је га је купио.
Србијом од давнина, владају и људи са душама које нису њихове, свакако не оне које су им при рођењу додељене - неки су то прикривали високим звањима, неки и показаним знањима, неки свештеним звањима и титулама, неки својим саветима и лажном добротом, лажним патриотизмом, лажном скромношћу и на многе друге начине, али су њихови споменици-њихови животи, после њихове смрти говорили и о оном најскривенијем о њима! 

Зомби се и у самом чину смрти разликују од осталих људи - њихова права смрт је тренутак остајања без онога због чега су своју душу и тело уступили неком другом.

Нашим Зомбијима се управља из иностранства, из саме централе ове многобројне војске, која их и поред свих договора, уговора и заклетви, непрекидно и конкретно контролише од стране истих таквих, али виших у Зомби хијерархији.
Ово због околности, што им је Србија веома важна, што су се овде одомаћили па се осећају као код своје куће, јер они имају значајан утицај на владање Србијом, или непосредно њом владају, од Немањића до данас - у институцијама власти Србије они непрестано држе контролоре, маскиране у звања координатора, инструктора, саветника, представника, амбасадора, конзула...... или у неком неприметнијем звању из којег имају моћ да изазивају догађаје у Србији, управљају њима, прекидају их или продужавају, држећи их краће или дуже у жижи државног или и народног интересовања, са крајњим циљем да се дефинитивно, после више векова, ова територија запоседне као сопствено власништво, са становништвом које би то прихватило и као нормално и као неминовно.

Векови су за људски род велике временске дистанце, велика су то трајања и скоро да су били на домак својих циљева.

Зомби су све чинили због власти, славе, моћи, почасти, новца ... и ових последњих 1-20 година нешто им се у рачуницама побркало, остали су без новца, те су за новац уступили давно освојене Зоне утицаја, трујући тим утицајем. Сада иде време њиховог одласка са продатих територија, спрема се  ПРИМОПРЕДАЈА  онога што је Продато, односно купљено!

Зомби су у својој суштини и побуњеници - од оног Првог који се побунио и који им је и сада командант, до последњег бившег човека који је за новац продао своје тело и душу у њему - они су ову купопродају територије Србије, које је била под њиховом непосредном контролом и влашћу, доживели као издају од стране свог команданта, а будући да не смеју да се и против њега побуне, чине све како би показали свој ђаволски бес, Зомби бес, те предузимају мере да се поквари већ тврдо оверен купопродајни уговор - Зомби су направили план да Срби и Србија кажу да је та продаја грешка, да је Србија предата у надлежност пљачкаша, комуниста, које су они (Зомбији) насилно инсталирали и у Србији 1944. и 1945.г. и успоставили контролу над њима и Србијом, којом сада влада четврта генерација комуниста, која се башкари у њој, пошто ју је опљачкала и довела на најниже гране у њеној новијој историји, рачунато од Немањића. 
Преко напада само на комунисте пљачкаше у Србији, заправо се указује на нашу погрешност намераване, веће, или и оволике колика је сада, сарадње са Русијом! 
За запад је комунизам оличен и даље само у Русији, сада и у Србији јер се она опире кварењу односа са њом. 
Ово су резултати Граничних чарки у оквиру поделе Зона Утицаја дефинисаних прошле године у Британији, и показивање активности за Русију  Југозападног, а за ЕУ/НАТО, Североисточног фронта, у чијем је центру, гледајући са обе стране - СРБИЈА! 

Србија је кључна држава на Балкану, Европи и свету и то се већ и јавно признаје, мада је то истина која се прикрива ради лакше окупације и овладавања, превасходно од оних који отворено ратују против ње већ 20 година - чланица злочиначког НАТО савеза! 

Срби знају на коју ће страну и узалуд је оволико притискања да се она окрене својим џелатима - ако то буде потребно Срби ће своје намере показати и на начине који се од њих више не очекују, јер је НАТО сматра замрлом државом са замрлим народом, али нису замрли, само посматрају, а ускоро ће се то и показати истицањем јасних намера за сопствено спасавање, јер је све друго нестанак и народа и њихове државе, Србије! 
Буђење је на видику. 
Ко верује, добро - ко не верује, још боље!

Сада су Зомбији са запада дали савет властима Србије, да одаберу одавно познате пљачке у којима су најнепосредније учествовали Зомби-комунисти, како би указали да и у држави која је платила за ступање у посед Зоне утицаја, владају исти такви!

Ова мера разоткривања комунистичких пљачкаша је наравно добро дошла, али је она закаснила, она је само оруђе у рукама Зомбија, јер је то прашина у очи, свима нама који живимо у Србији!

Ми смо и сами, давне 1992.г. на захтев Слободана Милошевића којег су нервирале издаје чланова Централног комитета Савеза комуниста, којим је он поверио државни новац да га обрћу и издржавају државу, а они тај новац присвојили, направили детаљан и стручан план за повратак тог новца - неки који су тада имали битан утицај на Милошевића, нису допустили да се план реализује, потом је он нуђен свима који су владали после њега, и никога то није занимало, укључив и  Војислава Шешеља  којем је то нуђено као председнику СРС који је имао битан утицај на збивања у Србији -  тај план је стајао до недавно у архиви, а онда је тражено да се са њега скине прашина, да се мало дотера, угланца, прилагоди временима и људима, и он је поново спреман за употребу!

Патриоте који су случајно остали на местима где се скупљају одговарајуће информације сачували су старе и направили најновије спискове, нешто од тога су објавили и у књигама, одредили су методику и тактику, одредили динамику, па су ови ситни пљачкаши са по 10-50 милиона евра и они ће се обрађивати успутно.

План садржи, најгрубље речено око  1.000  лица - нових богаташа и на списку су - са планом да се прозове по 20 сваке недеље, али не на једном месту, већ истовремено широм фронта, а фронт је цела Србија! Мене су само консултовали, по основу мог криминалистичког искуства из истрага у којим сам својевремено учествовао, а обухватале по 50 лица истовремено.

Када се планирани недељни   списак помножи са бројем недеља у једној години, долази се до броја нешто већег од 1.000 али ће му се накнадно прикључити онолико колико то буде потребно.
Моја скромна процена иде до неколико хиљада.

Од мене је само тражено да извршим модификацију најуспешније Методике рада на пољу потрага за лицима која се крију, то је најбоља методика на свету - Методика наших Шиптара са Косова и Метохије, а како сам то већ имао у својој докторској дисертацији, посао ми и није био тако тежак, па сам га са задовољством и бесплатно обавио у уверењу да ће бити од користи када се дим од лажних Зомби бомби против криминала разиђе. 
Спискове, наравно, нисам видео!

Сматрао сам да је пружање таквих савета испуњење дела мојих патриотских обавеза, а доживео сам и одређено задовољство сазнањем да нам још увек има спаса.

Зомби би да нам овакве лажне бомбе у борби против криминала и пљачке, потуре као борбу против уништења Србије, коју су скоро до краја довели зомби из комунистичке и свих других странака које су стваране и контролисане од зомбија у србским полицијама и  под контролом виших зомби инстанци. 

Хапшења малих, релативно малих, пљачкаша, селективно одабраних, а да се њихови пулини (пулени) заобиђу, због чега је ово  показна вежба чиме ће се све служити док се садашњи србски цар не определи на коју ће страну, ово што је он стицајем судбине и најгорих могућих догађања једини у Србији са легитимитетом да повуче кључне потезе да Србија опстане.

Ја га наговарам да преломи, али нисам сигуран да ће он то моћи сам, морао би неко да га охрабри, ја бих то радо учинио, али је до њега мени малом и безначајном немогуће доћи, он се окружио са више непробојних ограда кроз које не могу да прођу и неки који би му указали и на његове грешке и на неопходност неких корака, јер су му саветници ликови из бизниса разних врста. 

Позивaм све оне које би наш цар послушао, да пробају да га охрабре да очисти Србију од криминaла, спаси Србију и себи је поставиo трајни споменик међу Србима!

Бог са нама – Пристани Боже!

Слава Светом Ђорђу, којем је посвећен овај дан!

Драгољуб

Постављено 16.11.2014.г. у 19,11 ч. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављен је  60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!

_________________________________________________
Снимљено 17.11.2014.г. у 14,45 ч.-Застава Русије
19'17"


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh