Trgovina Uticajem


Трговина Утицајем

-Купљено повољно-

В е з а:

«Нека буде што бити не може!»
Усклик мог «Монаха без манастира» упућеног Небеском Огледалу
на дан 19.10.2014.г.  у 10,45 ч. са Коте 540, на дан Светог Томе Неверног
_________________________________________

Ја нисам Тома Неверни, нисам ни Неверни, па зато тврдо верујем да се усклик Монаха без манастира већ вратио на Земљу, као одбљесак Небеског Огледала, и да ће се у целости остварити. Јер, верују Срби, да не постоји ништа што је нашем Живом Богу немогуће, те да је Он једини у стању да оствари све оно што би обични људи сматрали немогућим.
А Срби нису обични људи. Они су деца Бога Срба, они су Србини синови, Србини!
___________________________________

«Проблем који се може решити новцем и није проблем!»
-Јеврејска пословица-

Америка је ширила простор свог утицаја, користећи се свим средствима – ратом, претњама, уценама, лажним обећањима, лажним симпатијама и пријатељствима и комбинацијом свега наведеног, па је своју Сферу Утицаја раширила до мере да је контрола тих територија постала неекономична, а будући да је код њих све посао и профит, одлучили су се на редукцију и реорганизацију запоседнутих територија – својих Сфера Утицаја.

Истакли су  понуду продаје територија са својим претежним утицајем, као што је Русија 1857.г. понудила на продају сопствену територију – Аљаску, која је била слабо насељена, врло удаљена и тешка за контролу, којом приликом је издата Америци на 100 година за извесну суму долара.
Потом је, 1957.г., по истеку закупа, СССР из разлога омекшавања међусобних односа ту територију оставио Америци на коришћење, без новог уговора и без наплате било које суме у новцу, јер је она за СССР тада била некорисна.

Америка никада никоме није дала било шта на поклон, а чак и ако је то тако изгледало, или ако је тако наведено, био је то улог унапред у неки планирани посао који се тицао онога којем се даје такав поклон.

Она, Америка, је 1989.г. организовала рушење Берлинског зида, који је симболично био зид који је делио два света, два друштвена уређења, као што је организовала и исељење совјетске војске из њене зоне коју је окупирала по основу победе над фашистичком Немачком – из Источне Немачке - чиме се Америци пружила погодна прилика да своје границе Сфере Утицаја помери за око 1.000 км. ка Истоку, ка Русији и даље ка Далеком Истоку.

Најважнија држава, Пупак и Центар света, Србија, освојена је ратом, бесомучним бомбардовањем у трајању од 77 дана у којем је директно учествовала Америка, Немачка, Енглеска, Француска и многе друге мање државе, укупно их је било 18, док их је велики број, неурачунатих у овај број, пружао логистичку подршку у том злочиначком подухвату, како би се потом уз улог од 100 милиона долара поткупио довољан број Срба-издајника, које су после бомбардовања поставиле као Квислиншку владу на чело Србије, а они су из те позиције опљачкали и руинирали Србију много успешније него што је учињено бомбардовањем за 77 дана.
Квислиншке владе су предводили, Зоран Ђинђић, Војислав Коштиница, Борис Тадић и сада Томислав Николић, којем се пружа прилика да се преобрати у Србина, али коју он неће успети да искористи због сметњи да поступа као прави Србин «Ни по бабу, ни по стричевима», како се Србија једино може повратити у своје уобичајено стање, које би се Богу свиђало.

Овакво, садашње, стање Србије је постало контрапродуктивно за остварени утицај Америке, почео се будити затрпани понос Срба, почела се распаљивати Србска Жишка, Живота и Правде, јер су Срби почели да разумевају технологију Трговине Утицајем од стране Америке, да разумевају систем владања Квислиншких власти Србије, па се Америка одлучила да због Србије и Немачке тргује Утицајем!
Понудили су другој великој сили, Русији, враћање стања граница и утицаја на 1945.г. годину, годину окончања Другог Светског рата, када је извршена подела света која је важила до 1990.г. и то тако што се Америка одриче Србије и некадашњих територија Југославије које су у међувремену они учинили засебним државама, као и околних држава, а да Русија свој ратни плен – Источну Немачку, препусти Американцима.

Наравно, та трговина «Туђе за туђе» није била одмах видљив профит, па је Америка, будући да је веома осиромашила и презадужила се, тражила уз територију Источне Немачке, а за остале територије које уступа, и «нешто» новца – наравно то нешто се мери десетинама милијарди долара – Русија је имала новац, хтела је да се прошири на запад за око 2.000 км, платила је Америци уговорену суму и ове, 2014.г. отпочео је Процес «Примопредаја», прво незванично, а од 16.10.2014.г. и званично!!

Организацијом Војне параде Војске Србије, под називом «Корак Победника», оне војске и државе коју је Америка пре 15 година покушала да уништи, у присуству онога који је купио део америчке Сфере Утицаја, Владимира Путина, Војводе Русије, та ПРИМОПРЕДАЈА је озваничена и учињена јавном!

Русија је ову зону утицаја, сада Руску Зону утицаја, платила куповином америчких Државних обвезница, које су у својој суштини ненаплативе, а третирају се као кредит дат са уговореном каматом у корист Русије.

Та сума ће се амортизовати емитовањем одговарајуће суме руске рубље, због тога вредност рубље и пада и кроз неколико месеци ће се њена вредност стабилизовати на неком курсу од 55-60 рубаља за један евро, а потом ће вредност рубље почети да расте, пропорционално паду вредносту евра који је у суштини валута Немачке, јер ће Америка у оквиру враћања свести Немачкој о њеном стању окупиране државе, довести Немачку привреду на ниво држава из којих се иде у друге државе ради преживљавања.

Оствариће се и пророчанства да ће Америка и Русија од Немачке направити јендеке, тј. да ће «Немачка сва бити у јендецима!».

Немци су оживели Хитлера – у Украјину су испоручили заостале нацистичке симболе, униформе и остало што је користила Хитлерова војка, оригинал или копије, свеједно, па су тако прикривено кренули на Русију, чиме су зарадили да их Русија невојним средствима учини разрушеном државом, онемогућавајући рад њене привреде, што је једнако рушењу те државе, а о детаљима ће водити рачуна Америка.

Русија је формирала нову Интересну зону утицаја од држава Југоисточне Европе – западна тачка ће бити тачка до које су дошли србски војници у Првом и Другом Светском рату, негде око Трста, а када се од Италије одвоје њене северне области оне ће се припојити овој руској зони, па ће се Русија на западу граничити са Швајцарском, на северу са Балтичким морем, на југу са последњим грчким острвима и Средоземним морем, све обележено још 2006.г. када је обнародован Пројект Гасовода «Јужни (по)ток» и небитно је да ли ће се икада, а ако буде када и како, тај пројект реализовати – он је обележио зону утицаја Русије.

Америка се овом трговином ослобађа две државе са историјом, културом, религијом које их чине битним, а Америци не требају такве државе, она се ослобађа Грчке и Италије, али и држава Хитлерове Коалиције - увек спремне да се придруже успаваном окупатору, Немачкој, која је лаког сна и вазда спремна да се наоружа и крене у освајачке ратове туђих држава, јер она своје територије и нема. Садашња немачка држава је на старим србским територијама, постојбина Немаца је Иран и тамо их не желе, па се ради о народу бескућника и чергара, вазда спремних да се негде закуће, али им због злочина над Србима у трајању више од 1.000 година то није допуштено  и завршиће као чергари и надничари у државама којим су се светиле злочинима само због тога што су биле своје на своме! -  Бугарска, Румунија, Маџарска, Хрватска, Словенија, Албанија, муслимани из бивше Југославије, Шиптари са Косова и Метохије које је Америка, удварајући се арапским шеицима, отела од Србије и оно ће са Албанијом бити остављено у окружењу србских држава и народа до њеног нестанка или асимилације, јер их је већина србског порекла.

Овом куповином Русија повећава сопствену зону утицаја за 2.000 км. ка западу, за 110 милиона становника и излази на још два топла мора и на топло копно, излази на Јадранско и Егејско море, а Србија, која сада нема излаз на море, излази на тај начин на три мора – на Јадранско, Црно и Егејско море!

Београд постаје престоница ових држава и ових 110 милиона становника и из њега ће се овом економском заједницом управљати преко Руса и Срба.

Овог пута то неће бити по основу идеологије, вере, етничке припадности, пријатељства царева, већ по основу власништва Русије над свим битним економским капацитетима ових држава, од Швајцарске до садашње Русије, од Балтичког до Егејског мора!

Русија ће уважавати све посебности сваке од држава над којим је стекла права утицаја, по основу куповине, али ће тим капацитетима (читај: државама) управљати Руси и Срби.

Руски губитак у новцу је добитак у топлим морима и топлим копнима, са ових 110 милиона и њених 140, Русија ће бројати 250 милиона становника, па ће се остварити исконска прича Срба «Нас и Руса 200 милиона!» - Русија се враћа у Прапостојбину Србију, Србија се шири на све своје некадашње територије у источној и јужној Европи, у Русији, док ће за своје бројне заједнице у Турској, Аустрији и Немачкој започети тражити Културну аутономију, истоветну оној коју је сама обезбедила националним мањинама у Србији.

До 16.3.2015.г. ова промена карте света, биће видљива и разумљива – дотле ће пасти Грађевине од магле које је зидала окупирана Немачка по Балкану, источној Европи, дотле ће се видети којом казном ће Америка казнити Немачку која се заборавила и занела, па изашла са својом војском из граница Немачке, која је умислила како је постала сила, па тражила да постане Стална чланица Савета безбедности Уједињених нација, која је заборавила на који је начин Хитлер у Другом Светском рату набавио 3.500 тона злата  које је депоновано у Америци као гаранција да ће се Немачка придржавати одредби Изјаве о безусловној капитулаицији, која, будући да није потписан Мировни уговор, и даље важи, занела се па тражила од Америке да се тај залог врати у Немачку!

Хтела да вара! Да вара Американце, старе лихваре, који новцем остварују све своје планове, укључив и овај који је реализован предајом и продајом Зоне Утицаја са 110 милиона становника, Русији, за неку суму.
А уложила ратни напор, и 100 милиона долара за куповину Срба-издајника. Сада им се профит увећава за стотине пута, али је то трговина.
Ово је Трговина оствареним утицајем!

За оне који су опљачкали Србију за 100 милиона
долара и потом је опљачкали:

Америка ће увести санкције Србији – без званичне објаве - забраниће путовања у иностранство оних који су примили паре од њих, а потом паре од пљачки депоновали у њене банке, забраниће трансакције новца са њихових рачуна, потом ће повести истраге о легалности стицања тог новца, блокираће га до одлуке судова у Србији, документа по СВИФТ коду су у Белгији и Лондону, што ће рећи код Американаца, Србија ће потом званично добити ваше спискове и бројеве рачуна, са сумама које сте опљачкали, а онда ... па већ сам то неколико пута рекао..... објавиће се где и када да се јавите!

Ово време упозоравања преко Златног Билтена у трајању од четири године,  нисте искористили за покајање и враћање новца који сте опљачкали, све мислећи да ћете некако бити изузети – од тог надања нема ништа, Србија ће се чистити метлом, а не грабуљама, а све ово се односи и на ове који сада владају Србијом, па не смеју да се упусте у овај посао јер су се упетљали са вама у различите криминалне комбинације.

За полиције:

Вама је саветовано да сами предузмете мере самопречишћавања, видећемо докле сте у томе стигли и колико сте дубоко заорали, али је приправан план да се за месец дана и код вас стање доведе у ред.

У сваком округу ће полиције (јавне и тајне) једног дана у 12 часова бити распуштене, а у 13 часова формирана нове – ко ће од вас ући у ту нову формацију зависи од онога што сами урадите.

И без бриге за «Не може се полицајац обучити за кратко време» - може, постоји програм од 28 дана, са 60 часова борилачких вештина и 12 часова обуке за руковање оружјем са гађањем - кога занима нека отвору блог Златни Билтен, па нека прочита под «А.Г.А. Криминалистичка школа».

Наравно, ово се односи и на све тајне полиције, иста ће се процедура искористити, јер сте се показали у својој стручности и поузданости од Милошевића до Николића.
Вама би било много боље да сте се сами пречистили него што размишљате како да ухватите човека-Духа, којег ја називам Монахом без манастира, јер га не познајем и не знам му име. А данас се појавио, на Томиндан, па предамном изговорио ову молбу коју сам преточио у причу, верујући да ће се све што је тражио и испунити.

За власти Србије, округа и општина:

Не кварите ништа, не сакривајте, не износите, не крадите, учините нешто што ће вам се рачунати у олакшавајуће околности, положићете рачуне, па какав резултат буде.
Крчмар долази! Његово важи, зар не?!

Бог са нама – Прихвати Боже!

Слава Светом апостолу Томи Неверном!

Хвала Монаху без манастира који је данас 
упутио ову молбу-жељу Ономе којем је све могуће!

Драгољуб

Постављени на дан Светог Апостола  Томе - Неверног,
19.10.2014.г. у 18,10 ч.

2 comments:

Анониман,  19. октобар 2014. 23:33  

Хвала Монаху! Човек се боље осећа кад прочита овај текст!
Верица Стојиљковић!

Анониман,  21. октобар 2014. 00:49  

HVALA BOGU za onu predivnu sliku nad Beogradom i Srbijom .
HVALA Monahu bez Manastire sto ima snage da se moli za SRBSKI ROD.HVALA TOMI Blizancu!!
HVALA VAMA Gospodine Tatomirovicu sto sve to pretociste u divnu pricu koja podize moral i vraca borbeni duh Srbskom Narodu da opstane.
Sa verom u Pravdu i Boga NAPRED SRBINE Brate.
Zivela SRBIJA.
Sonja Ristic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh