Mrtve straže opojanog cara!


Мрртве страже опојаног цара!

-Мртваци на стероидима-


В е з а : 

Хибридни петлови не газе кокошке, из јаја која оне снесу нема пилета,
па се јато  угаси поред великог и наизглед способног петла.

Савремена медицина успева да неке органе тела једног човека успешно пресади у тело другог – и та могућност је створила ново тржиште и нове злочине, набавку и трговину људским органима.
Та новост је, опет, по први пут испробана на Србима, на Косову и Метохији, под покровитељством злочиначких држава, Британије, Америке, Немачке и Француске, које су и поделиле плен – отето Косово и Метохију, као стару и темељну србску територију.
Ове и још неке, али све су бандитске, државе покушавају и са заменом садржине главе људи, али им то не успева па су и даље принуђене да замене глава врше старим методима, на куповину тела на којем се налази глава која им је интересантна.
Купује се тако широм света, па и у Србији!

Они који су пристали на ту продају, која је у својој суштини пристанак на поступање које диктира купац, своје сараднике бирају на исти начин.

Мењају у Србији главе челних људи полиција, тако што на чело истих уместо нормалне главе постављају оне који су пристали да своју главу продају за функцију, новац или нешто друго.
Та операција не може да да жељене резултате.

Полиције су на тај начин обезглављене, раде по интуицији, батргају се, али су бескорисне!

Купљене главе које се постављају на чела полиција не могу да синхронизују своје поступке са поступцима оних којима су надређени, на којима су главе које функционишу на уобичајен начин – да мисле, знају, желе...., па је дисхармонија уочљива у свим њеним поступцима - онога са купљеном главом на њеном челу и осталих глава на које се ова, купљена, калеми како би израсла у младицу-водилицу, као на подлози воћке.

Организација која влада Србијом од 1806.г. је на самрти – онај који ју је основао и стално над њом имао претежан утицај, такође је на самрти, али он жели да ту Организацију – мртваца оживи стероидима (забрањено и по здравље штетно хемијско једињење више супстанци које за кратко време повећавају мишићну масу људског тела), па су добили Човека-хибрида са способностима на почеку описаног Петла-хибрида!

Стероидима набилдоване полиције делују моћно и уверљиво до појаве првог проблема за чије решење је потребно имати и муда, односно уживати поверење и ауторитет – поверење код грађана, а ауторитет код оних који су спремни на угрожавање државе, народа, појединаца.
Садашње полиције су на самрти, као и Организација која их је оформила – и сви су на стероидима.

Без поверења грађана у њих и ауторитета код оних због којих се полиције и организују, принуђене су да се ослањају искључиво на информације добијене техничким средствима, док се за «живу реч» већ 24 године ослањају на неколико Информативних пунктова којим неформално, а стварно, управљају заблуделе патриоте које нису обратиле пажњу на околност да су вође полиција људи са накалмељеним главам и душом коју су уступили некоме за нешто, некада и негде, те су и у «Мрртве страже» опојаног цара и у «Мртаваце на стероидима», упумпавали информације добијене као «живе речи» - од оних који у овакве Инфо-пунктове имају поверење, па је на тај начин тим мртвацима, Мрртвим стражама и Мртвацима на стероидима, продужаван рок трајања, чиме се њихово стање колапса вешто прикривало.

Истовремено су ове страже и ови мртваци тако добијеним информацијама продужавали живот опојаног цара, који упорно одбија да се суочи са околностима које је сам створио, ослањајући се у пословима који по правилу припадају полицијама, на родбину, другове, кумове и њихову родбину, другове и кумове, све мислећи да ће аматери уз помоћ информација које им прослеђују Мрртве страже и Мрвтаци на стероидима, успети да га заштите.

Није непознато да постоји Организација која се већ неколико година припрема да ненасилно преузме власт у Србији, али је непознат њен састав и начин рада, па је сврстана у «непостојеће».

Та «непостојећа» Организација је премрежила све неформалне Информативне пунктове који су све наведене мртваце сервисирали, тако што су им давали одговарајуће информације.

На последњем састанку Генералштаба Организације која се спрема да преузме власт, одржаног у току прошле недеље, донета је одлука да се престане са дотурањем информација свим «Мрртвим стражама» и свим «Мртвацима на стеродима, осим информација које би се тицале безбедности нашег брата Владимира Путина, чији се долазак очекивао.

Одмах потом су сви наведени мртваци оглувели и ослепели, батргали су се у мраку и у страху од незнања шта им се догађа «У Ресору» - време доласка нашег брата Владимира се приближавало..... није било разлога да им се дотури било каква информације која се њега тиче, а онда су се у свој својој способности и моћи показале све «Мрртве страже» и сви «Мртваци на стероидима» - нису знали шта ће догодити на фудбалској утакмици Србија-Албанија у Београду, али да би се и даље чиниле важним, указале су опојаном цару «да ће се нека провокација реаилозовати», онако одокативно, на бази претпоставке глувог и слепог који описује лепоту ливаде у пролеће и диван звук виолине.

Опојани цар се успаничио, па обавештавао оне од којих му скоро све зависи како ће се «нешто» догодити – обавештавао оне који су «то нешто» и организовали, показујући им да само натуца, да претпостваља, и наравно добио уверавања да се не секира и да је све под контролом! Под контролом неких других стража, а у Србији!
Ех, опојани царе, шта ти све још неће приредити.

Главе које је опојани цар поставио на чела полиција, будући одбачене од глава којим су надређене, као када подлога воћке одбаци калем гранчицу, а уз околност да су дотоци информација са неформалних Инфо-пунктова пресечени, нису могли ништа да предузму, па се догодила Друга опомена!

Сви су је видели преко транспорта заставе Велике Албаније беспилотном летилицом којом се руковало са земље, а Другу опомену је разумео само онај којем је и намењена!

Прва опомена је било сценарио сукоба браће и другова опојаног цара са кордоном жандармерије у Београду – то је као опомена ономе који је то јасно схватио, забашурена,

Трећа опомена? Ко зна, где, како, када – она се не тиче нашег брата, Војводе Русије, В. Путина  и о њој Инфо-пунктови неће водити рачуна.

У току НАТО бомбардовања, кроз прозор министра полиције на кабинету који се налазио на трећем спрату, убачена је крстарећа ракете!
Показна вежба са малом беспилотном летилицом, као да указује шта се са њом све може учинити, када део неке од «Мрртвих стража» добије задатак као на овој показној вежби.

Пре два дана сам молио комшију Милорада да дође од мене са моторном тестером и секиром, да заједно из корита потока уклоним овећи пањ који је ометао ток потока – дошао, исекли смо га на осам делова, избацили на обалу и сада поток тече несметано.

Државни поток «Србија» омета, лежањем у водотоку, полумртве Организације која влада Србијом од 1806.г. и њених слепих и глувих «Мрртвих стража» и «Мртваца на стероидима» - тај чеп се мора уклонити, начин ће диктирати време и услови, а било би добро да све буде ненасилно и уз договор, без секира и моторних тестера као код овог пања о којем сам рекао шта му се догодило.

Организација која се спсремила да преузме власт у Србији, више неће поновити своју понуду од пре две године упућену опојаном цару, чија је суштина био Елаборат за суштинско преузимање полиција – није тада хтео, сада се та понуда неће понављати јер су се времена променила, уместо правих постављао купљене, калемљене главе!

Сада: Дођите са својим предлогом и спремношћу да поступите по условима који ће вам бити саопштени – не морате, ми нигде не журимо, не служимо се насиљем, не дугујемо вам баш ништа, а опасности по нашег брата Владимира нема.
Нама се све само од себе намешта!

Распусти, опојани царе, параполицију, сахрани мртваце, престани са давањем стероида оним усахлим, слепим и глувим – није довољна проста замена глава на челима полиција.
Примљено у ноћи 15/16.10.2014.г. у 03,30

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 16.10.2014.г. у 20,35 ч.  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh