U paketu!

webtarantula.com


У пакету!

-В. Путин се покренуо-


Скоро 10 дана В. Путин, Предводник наше једине преостале велике државе, Русије, био се  негде склонио - где је размишљао, где се ломио, па преломио, преобратио се, па се покренуо!

Ми се спремали да питамо да ли му је потребна помоћ – није тражена, али ћемо бити и даље приправни, јер није ово последњи напад на њега!

Покренуо се Владимир код Споменика палим херојима у Првом Светском рату у Москви, по први пут јасно поменуо тадашњу обавезу Русије да помогне братски србски народ. Превалио преко уста - браво брате Владимире! Чуо је то Онај који све и види и чује!

То је пут, то је почетак пута спаса, хватај се за Руку Спаса која ти се пружа из груди Србије, пољуби је, утопли је, сматрај је својом јер и јесте, па буди као она Икона Богородице Тројеручице, имај више од две руке, заслужи их!

Њега и Русију су притисли, цртају планове опкољавања, потеже се опет она по нас, Србе и Русе који су тада пристали да не буду Срби, Међународна Конвенција, а заправо руска обавеза поступања у случају «Ефективне окупације» из 1884.г. која је заправо управно-правна окупација која подразумева успостављање руковођења над територијом, народом, природним богатствима, у случајевима када се процени «да Русија није способна да ефикасно управља својим ресурсима». 
Ко процењује? Пали анђели! 
Ко је потписао? Онај који је тада владао Русијом – а после тога је Династија у крви уништена!
Правили тада уговор са Ђаволом!

Грешка која се још плаћа и поводом које се води и овај рат видљив од дана бомбардовања Србије 1999.г. на који је Русија ћутала јер је била слаба, окупирана и мислила да се са Ђаволом може постизати договор, па хтела да се прави да не види како се жртвује Србија.
А не може, нема договора са Ђаволом!

Међународна кошаркашка федерација је предложила да се Руски Кошаркашки савез брише из њеног чланства, «јер не успева да под ефикасном контролом држи кошаркашки спорт у Русији» и нема дилеме да ли ће оваква лаж бити завршена брисањем те велике државе из чланства такве међународне организације – хоће!

Потом ће се ићи на остала поља делатности – на банкарство, привреду, управљање гасно-нафтним ресурсима, стагнацију животног стандарда, већ чувени недостатак слобода хомосексуалаца, остале људско-шпијунске слободе, заштита транзитних пљачкаша и сл. што ће Русију довести у улогу огромног изолованог острва, са много дивизија Палих анђела који ће режати на њу и чекати тренутак да је нападну, растргну и разделе и потом славе.

То су јој наменили – Предводник Русије, Владимир, се пробудио, наредио додатну обуку на хиљаде резервних војника по окружним  командама почевши од августа па до октобра 2014.г. – режање није моја хипотеза, браћа Руси га и чули и оне који реже и видели.
НАТО се спрема на саветовање поводом намере Русије да се припреми за евентуалну борбу са овим који реже! У Енглеској, у Генералштабу ове режеће војске!

У свакој од оваквих описаних опасних ситуација по децу, она су се обраћала родитељима, а Србија је мајка Русији, па је сасвим оправдано очекивати да ће јој се Русија обратити за помоћ у људима, у официрима- специјалистима за извесна војна знања, полицајцима са извесним посебним знањима, у молбама за њих посрнуле и помало залутале, како би се усправила и учврстила.
Срећа је Русије да је од свих држава света само Србија ратовала са војскама Палих анђела - са НАТО војском и није побеђена, па је Србија и једина држава света која се не боји никога до Бога, док се све остале државе и народи прво боје НАТО-а па тек, онда, понеки/а, и Бога!

Опет ће Русији помагати људи из Србије, попут недавне  помоћи Светог Саве, које су се Руси тек сада сетили. У овим догађајима векови су кратки периоди сагледавања људских поступака.

Опет ће Србија бити уточиште многим Русима.... када је опасност деца с склањају у родбину, а она, Русија је остала без другова, партнера, пријатеља, родбине и  да јој није Србије, била би баш сама на овом свету.

Заједно ће се фронт утврдити, Србија је база-оаза која више никада неће ратовати, али ће Србија опет делити судбину Русије - како буду утврђивали ограду санкција око Русије, почеће опет и са Србијом, знајући да док постоји Србија, Русији не могу ништа, јер је и она у својој суштини само, територијом, већа Србија.

Нападаће се Србија, опет као и недавно, опет као 1941, опет као и 1914, опет као и у време Косовског боја, опет као и када су Србе протерали из садашње Европе.
И узалуд пријатељства Вучића, Дачића и Николића са командантима војски Палих анђела! 
Они нису наши, србски, пријатељи, а да ли су њихови - знају они, њих тројица, и Бог!

Србији су припремили укидање слободног путовања по ЕУ – гађају повелику категорију оних којим  је Србија само место пребивалишта и евентуалног богаћења, од којих многи имају и србске дипломатске и резервне пасоше својих домицилних држава, потом ће блокирати рачуне њених, Србијиних, пљачкаша, а међу њима су све угледници од политичара, бизнисмени, стручњаци различитих фела, само их се 3.000 Срба-издајника поклонило и љубило руку америчког амбасадора у Београду, уочи њиховог, наводног, Дана Независности, уочи 4.7.2014.г.,  и сви они  обавезно носе кравате лила боје и говоре «Вау» уместо уобичајеног, србског «Ау» јер је то американски и много је отменије, јер сви Американци потичу од каубоја-чобана и црнаца-робова, па је сан сваког тога који користи «Вау» да се изједначи са говедарима и робовима  и њиховим потомцима!
Као што су госпође из Шапца, у време сваке ратне бежаније из града у мачванска села, говориле да су виделе како је «Ушла феферица у фуруру!» - да буду некако посебне.

Када дође зима затвориће нам транзитне гасоводе и нафтоводе кроз њихове државе основане на од Срба отетим територијама, правиће сметњу пловидби Дунавом као нашој једином слободном саобраћајницом, како би нас опет испробавали у моћи трпљења, и наравно изазиваће немире и хаос, кривећи за то оне који нису на време хтели да упере  пушке на Русију.
Идемо у пакету са Русијом! 
Чак и ако уперимо пушке у њу! 
Такав је план уништења нас Срба, у Србији и Русији!

Они Русију неће оставити на миру док не спроведу Одредбе из Конвенције из 1884. јер за Пале анђеле важе све старе обавезе, сви уговори и све конвенције које им одговарају, док се у осталим ситуацијама све оправдава «Реалношћу на терену».

И они, Пали Анђели, Немачка, Америка, Енглеска, Поседи Енглеске (Кина, Индија, Аустралија) и ови њихови који им служе, би успели не само сада када нам ово уведу, они би успели и пре неколико хиљада година, и пре неколико векова, и пре неколико десетина година и пре 14 година, да је до њих, али није!

Људи снују (сневају), а Бог одлучује!
А овде није у питању чак ни сневање људи већ Палих анђела, па смо ми, као Војска која не може бити побеђена, јер наш Командант не може бити ни човек ни Пали анђео, у обавези да пазимо шта и како радимо и где идемо.
Нама је на Богојављење, 19.1.2011.г. дато прецизно Упозорење,
ко хоће нека га погледа и прихвати онако како мисли
да је по њега најбоље:

-Извод из Упозорења-

«Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи,
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило,
да би Срба и по Суду било.»

Цело Упозорење-клик на:

Лако је бити добар у добром, сада смо у ситуацији да се покажемо колико смо добри у овим правим, и у надолазећим, условима искушења, за све.

Златни Билтен више неће коментарисати потезе владара Србије, јер су изнуђени страхом, превеликом комбинаториком, и јер су у својој суштини неважни за Србе.
Власт ће се сама урушити, јер је почела да моли кривце да преузму улогу тужилаца, судија и спасилаца, а то је пут у безакоње – ко негује безакоње води земљу у хаос, а потом губи власт и врло често и живот! То су клишеи по којим се такве ситуације разрешавају.

Србијански богаташи то знају, па покушавају да својим  одбијањем сарадње са владарима Србије да и свој крај колико-толико одложе, али је то све постало неважно, као и сва њихова богатства без којих ће ускоро остати, неким ће то одузети Пали анђели кроз блокаде њихових рачуна, а остало ће отићи како је и дошло!
Невидљива Рука заводи ред!
Гледајте па видите!

*Бог са нама – Пристани Боже!
*Слава Светом Илији – Громовнику, 
којем је посвећен данашњи дан!
_____________________
*На сајту Златнибилтен.срб налази се 56 наслова који нису доступни на блоговима Златни Билтен и Команда-540 - они су озбиљније конципирани, резултат су анализа одговарајућих података, са прогнозама конкретних догађања која следе и намењени су читаоцима који смеју да се региструју под својим именом и презименом.
Ближе Клик на: http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/
________________
Драгољуб
Постављено на дан Светог 
Илије-Громовника, 2014.г. у 18,30 ч.

1 comments:

Милорад Маринковић 8. август 2014. 19:29  

Помози боже да се Срби :-( Руси :-) сложе обоже и умноже. Деда Милорад, поз.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh