Rob ne živi, on postoji!


Роб не живи, он само постоји!

-Издаја као пут у ропство-



«Слободан живи, а роб постоји!»
-Руски свештеник, старац Антоније-

У више наслова потенцирао сам нашу погубну заразну, менталну, болест – склоност ка издаји, ради евентуалне мале користи, ради штете која би се нанела некоме, ради показивања и доказивања како је ИЗДАЈА врлина која одмах и видљиво буде награђена, ради утирања пута онима који се двоуме да ступе на тај пут, или који су већ крочили на пут издаје – да се не плаше, да гледају њега, издајника, и лично се својим  очима увере, ради указивања да се било која етичка норма од којих је саткан морал сваког појединца и сваког народа не мора поштовати, да је он, морал и цео етички кодекс и штетан, јер не помаже пoјединцима или и народима да се видљиво окористе од живота који се води по супротним одредбама .

Када сам био млад, зарађивао сам плату као криминалистички инспектор који је у оквиру разјашњавања улога сваког појединца у кријумчарским групама, био у ситуацији да гледам како се преко издаја одлази у пакао! Често су то биле групе родбински повезаних Шиптара са Косова и Метохије, или других области настањених овим народом, када сам примењивао правила Криминалне психологије, која је утирала најбржи пут ка добијању материјалних доказа о учињеном делу, имао добре резултате у том послу и нехотице скупљао капи неморала који је предамном исказиван у циљу ублажавања укупне ситуације ухваћених кријумчара  опојних дрога или оружја. Оне, те капи,  су се мимо моје моћи и могућности моје контроле или одбацивања до мере непостојања тих капљица,  довеле су ме у ситуацију да су се те капљице нагомилавале у мојој души, односно да су им  се придодавале и капљице неморала уоченог у нашим међусобним односима, нас полицајаца међусобно, међусобних корелација полицајац-криминалац, међусобних односа службених лица полиције и правосуђа, успостављених принципа могућности напредовања и стицања других погодности. 
Од свих тих капљица направило се омање језерце које је претило да потопи суви остатак моје душе, због чега сам смогао снаге и из свега се измакао сачувавши суве делове своје душе, коју проветравам и доводим у ред свих ових година – више ми је  требало да је просушим на ветру и сунцу него што ми је требало да је капљицама неморала наквасим.

Нисам тада имао времена да се бавим изучавањем погубности исказивања неморала, чак ми је оно помагало у раду, али иако ми је стомак скоро неосетљив на различите намирнице, на буђ, на прокиселост, после сваке капи исказаног неморала у облику ИЗДАЈЕ у стомаку сам осећао ту кап туђих издаја као прогутани камен.

Прекидао сам те који су издавали из личне користи, за неку корист државе која прогони криминал, у тренутку када је прича документована оно  збо чега сам постављао питања и себе приморавао да слушам – тада су ме молили да испричају целу своју, издајничку, причу, све се трудећи да нађу оправдање за део тренутне издаје која је мене занимала, причајући о њиховим међусобним односима који су довели дотле да син издаје оца, да брат издаје брата.....

Говорим овде о Шиптарима, је је моје искуство најбогатије њиховим издајама, али никако не сматрам и не говорим да су они по било којем питању када је издаја у питању испред Срба – Срби су и овде шампиони!

Оно што ми никада  није хтео да каже Пољак, олако су пристајали Срби, из Шумадије, из Поморавља, он што су олако пристајали да кажу момци као од брега одваљени, одбијале су да кажу мале, ситне, лоше храњене и неговане Шиптарке, муслиманке из Новог Пазара и Тутина, оно што нису хтеле да разјасне Циганке, лако су објашњавале Српкиње са Косова и Метохије...., док је син причао о оцу-Шиптару, Шиптар од 70 година је плакао «што смо му затворили дете», а када сам се распитао о каквом је детету реч, обавестили су ме "Да је то онај матори, што је возио 6 кг хероина", а тај «матори» је тада имао 50 година, и био је дете за онога који је плакао због њега.

Наравно, у добру је лако бити добар, лако је уделити просјаку 10-100 динара када нам је новчаник пун, али уделимо 10 када имамо само 100 ил 1.000 динара у новчанику.
Лако је бити моралан када нам не прети никаква казна од стране суда, када имамо где да спавамо, шта да једемо, чиме да се грејемо, али се та особина као Змија из нашег срца, мислим на ИЗДАЈУ, која спава у једном ћошку куће у којој је смештена наша душа, у једном углу нашег срца, као стана наше душе, пробуди, постане нестрпљива, препоручује се, објашњава, указује како је сад време да њу искористимо.... јер је ЗМИЈА уствари наша спремност на ИЗДАЈУ!

На издаји је заснован пут у ропство!
Издајом се пређе преко свега онога што она може да пружи и на крају се ступи у ропство из којег се тешко, на лак начин, спасава. Али, није да нема начина за спашавање, само је то тешко!

Зашто је тешко?
Због онога што то спашавање значи одрицање од онога што се добило уз ангажовање Змије/Издаје, а то је тешко, јер се тај који се одриче враћа на позицију у којој је био када се ломио да ли да изда или не, па одлучио да изда! Он у међувремену није задобио никакву нову снагу, издаја слаби а не јача, није добио никакав аргумент по основу којег би своју некадашњу одлуку осудио, напротоив, имао је све, новац, куће, аутомобиле, жене, углед, политички положај, власт, моћ коју обезбеђују власт и политички положај, моћ коју обезбеђује новац, углед који обезбеђује видљиво материјално богатство – и чиме сада да подупре своју нову одлуку и окрене на супротну страну?! А нова одлука  подразумева одрицање, покајање, преобраћање, истеривање змије из срца или њен успављивање до мере да нема никакав утицај на поступање душе.
Чиме да се наоружа онај који је уступио своје срце ђаволу? 
Ђаво је са њим постигао договор,  у којем се ђаво коректно понашао – све на време исплатио, све што је обећао он је испунио, од обичног, малог, сиромашног, уплашеног, никаквог у сваком погледу, учинио да му сви скидају капу, да му се додворују, да га гледају жене које га нису уопште ни примећивале, како се вратити у трамвај, у аутобус, на бицикл, на запрежно возило, на ход пешице после луксузних аутомобила, обично и са шофером, са специјалним регистараски таблицама...... како се отарасити власти Змије?
Како се отарасити ИЗДАЈЕ?

Издаја је особина која је на милионе појединаца довела до потпуне менталне деструкције, она је довела до тога да је Србија настањена издајницима - Србима, Циганима, Шиптарима, Маџарима и осталим који у њој живе, или мисле да живе.

Србија је настањена робовима, од слободарске државе настањене већином слободним народом, слободним појединцима, домаћинима и власницима средстава за живот, постали слуге у различитим министарствима, у различитим службама, дали све за ништа, дали свој хармонично уређен живот са природом и свим што нас окружује, за стан/кокошињац у солитеру, једни другим над главама, за картицу која им отвара нека врата, за картицу која региструје њихове доласке и одласке са посла, за картицу којом из банчиних аутомата узимају новац са својих рачуна – ако га имају на рачуну, који доручкују у одређеном времену, потом путују до стана, гледају оно што су им исте такве слуге које раде на различитим, а истим, телевизијама, припремиле «да буду информисани» - а да не морају да мисле, спавају, примају  госте или иду у госте, воде љубав са својим или туђим женама, у последње време и са мушкарцима (мислим на мушкарце), спавају, буде се, па нови круг.....

Убитачни су ти кругови, свако би да постане нешто више и боље, да добије чин, функцију, већу плату, службени ауто са шофером..... почне о томе да размишља, а то је куцање на ону малу просторију  у нашем срцу и којем спава Змија, она се придигне, подигне главу па слуша жеље остатка срца, остатка душе, покрене се и подупре све те жеље, још увек као машту и као жељу, али када их она подупре оне задобијају облик могућег, потом се жеље чисте од остатака забрана које су у облику «да то није добро», а када се душа очисти од тих забрана,  она бива доведена у стање да се не боји Бога, а ко се не боји Бога све му је допупштено, и тада Змија/Издаја запоседа срце и човек се преобраћа у нешто друго. Он остаје људолико биће, али њиме од тада командује Змија! Он је ликом исти, а у суштини потпуно други.

Значи: Човекова Душа прво изда себе и принципе на којим је саздана, ПРАВДУ и ИСТИНУ, потом изда ПРАВДУ и ИСТИНУ, а ПРАВДА и ИСТИНА су сам Бог,  значи тада изда Бога, онда су на реду деца и супруга, кумови, другови, пријатељи, сарадници, познаници..... предузеће у којем ради, држава... тада је душа спремна да изда свакога јер је схватила да је сви они, појединачно и заједно, коче у остварењу њених жеља, које је подупрла та пробуђена, и потом разгоропађена Змија.
Такви се после тог схватања нађу у позицији да издају у име Србије, у име Владе, у име неког министарства, у име, у крајњем, најшира је одредница ако се издаја прекрије интересима народа, у ИНТЕРЕСУ НАРОДА!

Такву издају, такву змијину моћ прате милиони оних који су својим змијама отворили пут да владају њиховом душом и спремни су да је следе, па их је огроман број који пристају на тренутну и ничим ограничену дужину ропства, осим да се стално пењу тим степеницама како би били на што већој издајничкој висини, а када стигну на сам врх – падну сами, склоне их, гурну их они који стреме на њихово место и тада само они и виде и чују, остали само виде, они и чују ђаволски/змијски кикот,  којим змија прослави свој успех и добија право усељења у нову просторију у срцу неког другог, спремног, или оних који ће се учинити спремним, да је приме и пређу овај пут у сам пакао.

Нема никаквог библијског пакла као физички омеђеног простора у који се затварују душе које су се поклониле змији – пакао је са нама и у нама, змија је са нама и у нама – они који пожеле пакао и добију га за свог живота, после смрти остају трајно у Поднебесју, и као само енергетска и невидљива бића која виде, чују и осећају, које нико не примећује и о њима сви причају само о њиховим делима, осуђују их, чине их кривим за различита догађања поједницима или целом народу и држави,  тумарају Поднебесјем што им је исто као и пакао који се описује у Библији - ми смо једина бића у Васиони са слободним  одлукама, Анђели Божији, су наши помоћници, а слуге Божије, човек је изнад Анђела, јер су Анђели човекови помоћници а не обратно и Анђели немају права да одлучују, они извршавају и обавештавају!

Мени су долазили и молили за савет,  мислећи да сам ја тај који им може дати савет, шта да чине они који су због нечега били у паклу за време овоземаљског живота - а ја их виђао са згодним женама, у «Поршеима», са пуним новчаницима, са телефонским именицима у које су уписани значајни телефони... рецимо један је био  паклу немогућностио да заспи и он ми је то објаснио: 
«Брате, легнем, спремим се за спавање и таман сан на очи, а бели медвед скочи и хвата за гушу! – помози ако можеш!». 

Знао сам терапију, јер сам знао и узрок оваквог пакленог стања, преписивао сам и лекове, горке, врло горке, јер само они помажу, али су они претпостављали губитак овога што сам уочавао код њега и  није пристао.

Живе у свом паклу - знам много њих који су у другим облицима пакла, па о томе некако са сигурношћу могу да говорим.
Знам узроке, знам последице и знам лекове!
Хоћу да им их препишем, али их је мало који се определе да их користе.

Питају ме и да ли то може некако друкчије, да задрже оно због чега су у паклу а да се избаве – тада кажем да је и то  могуће али само ради показивања осталима и њима,  па ако се утврде у томе можда им се одобри боравак ван пакла.
Знам какав је пакао у њима када и размишљају о спашавању кроз одбацивање свега што их је у пакао довело.

Знам бизнисмене, знао сам и власницу Дафимент банке, и њихов заједнички пакао је живот у ситуацији да стварно поседују много новца, а да годинама морају да глуме сиромахе, иако их поједини потези одају, јер они сви, како ја кажем, имају закопане ћупове са новцем па отуда узимају само колико им је неопходно за одржавање живота, али се не одричу неких трошкова које би свако могао да одбаци, јер у потаји они са својом змијом уживају и чекају боља времена када би се могло обнародовати стање пуноће њихових ћупова – да некако преваре и покажу да су ћупови напуњени поштено зарађеним  новцем!

Знам пуно оних које су имале буран љубавни живот, па им  досуђен пакао да текући сексуални живот  буде супротност од оног који су водиле.
Због много, осуђене на мало или никако!
Не смем о детаљима, ја не волим да се свађама са било ким. А оне би се препознале.

Народ се састоји од појединаца. Много појединаца са пробуђеним змијама у срцу чини тај народ змијским, постане то народ Змијоноша, издајнички народ који се предао ђаволу, о државама које чине претежни становници са пробуђеним змијама Бог не води рачуна, и да међу остатком  није оних који и не помишљају да се договарају са Змијом, целе државе и народи би нестајали, али они замоле, па се због њих даје прилика и змијоношама, да се преокрену, а дотле живе у паклу!

Врата пакла нису затворена – на њима нема никаквих стража, ко хоће уђе, ко хоће изађе! - она имају шарке које омогућавају двострано отварање  и стално се кроз њих улази и понекада кроз њих неко и излази!

Ја колико могу и колико умем, наговарам, позивам, објашњавам, понеког ставим и на списак за којег се потом моли мој Монах без манастира па тај буде привремено спашен, уз могућност да се и трајно спаси, али се мали број људи опредељује да се сложи са мном. Сви читају ћутећи!

Хтео сам недавно да поклоним известан број мојих књига у којима има различитих објашњења, мојим читаоцима...... није било задовољавајућег интересовања, па сам то одложио за септембар.
Само је то сада врло далеко време.

Једна млада жена, живела на западу, родила двоје деце, вратила се у Србију, да измакне олуји..... нема посао, живи скромно у Лесковцу,  дато јој да се  моли и да то буде усвојено, а да она одговара за оно што моли.
Велики је терет на њој, јер је млада, али држи се добро!
Коме буде одређено, знаће ко је она или ће им се путеви укрстити.
Она је доктор Војне Мобилне амбуланте, о којој овде има посебан наслов. Остали су после стажирања избачени са посла који им је био у изгледу.

Значи,  могуће је не дозволити да се змија пробуди.
Пробано прошле године са већим бројем Срба и није успело – Змија била јача.
Али, и ова једна из Лесковца је доста. И биће их још.

Мој познаник ми је јуче говорио да се неки државници штите и уз помоћ људи посебно надарених за коришћење Животних Енергија, којим се људи могу и штитити и нападати, па ми је у једном тренутку заноса рекао како једног или њих неколико, ваљда ових на челима нуклеарних слила, штите најјачи у тој области – он не зна за ову из Лесковца, па му опраштам на заблуди!

Никоме не требају никакви заштитници-чаробњаци или  енергетичари, свака душа је способна да се одбрани од Змије, ако не подлегне телу које њој треба да служи, односно ако не почне да угађа телу.
Значи: Те државнике треба терати да чине како треба, а ако је потребно стављати их у стање пакла којих има безброј варијација, после чега им свака добра чињења постану лака и на њих се одлучније опредељују.

Време које тече и које долази је време погодно за буђење змија – као што змије полажу јаја у влажну пиљевину, тако се  и ове наше, србијанске, буде наквашене капима неморала различитих врста којим је круна ИЗДАЈА.

Чувајмо се, будимо слободни, да би живели, постанемо ли робови, онда само постојимо!

Бог са нама – Пристани Боже!

Интересовање Американаца одмах по постављању наслова, у 16,26 ч.


20'11 "

*На сајту Златнибилтен.срб налази се 56 наслова који нису доступни на блоговима Златни Билтен и Команда-540 - они су озбиљније конципирани, резултат су анализа одговарајућих података, са прогнозама конкретних догађања која следе и намењени су читаоцима који смеју да се региструју под својим именом и презименом.

Ближе Клик на: http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/
______________________________________________

Драгољуб
Постављено 06.8.2014.г. у 14,45 ч.

1 comments:

Милорад Маринковић 8. август 2014. 17:10  

Прочитао са великим задовољством деда Милорад. Поз.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh