Javne mere - Tajni cilj!


Јавне мере – тајни циљ!

-Припреме за Граничне чарке-

Веза:

У марту ове године (2014.) Команда-540 је објаснила и најавила тзв. Граничне чарке око васпостављања трајнијих граница зона утицаја Америке и Русије на садашњој територији Србије.
Ивањдан је био дан у којем се тренутни Владар Србије, из одређених разлога, определио за оно на шта се требао определити много раније, али је, будући да је у питању атеиста, по сваку цену је хтео да писање историје односа Срба и Дајчера/Германа, започне од њега, пошто би као неком гумицом избрисао све оно што је довело дао садашњег «Реалног стања на терену», као и до његовог изненадног и великог пријатељства са неким из круга немачких владара.

Предводник Срба, по повратку из Русије имао је неслужбени контакт са изасланицима немачког предводника, који су дошли да виде докле се стигло са спровођењем њиховог ултиматума којег је А. Вучић примио приликом последње посете Немачкој – и потом, не знајући ни где ће ни како ће, изјавио  (А. Вучић) некој америчкој ТВ станици:

„Најпре да кажем, веома јасно, да смо за све што нам се догодило у највећој мери сами криви и да нема никаквих завера, белосветских заврзлама, ванземаљаца, ватиканско-православно-будистичко-ционистичко-шаманских урота, предсказања, урока... Много је простије од тога, и то толико да ми је неки пут и самом жао”.

Млади србски владар се опет нешто забунио, опет заборавио све оно што се Србима догађа већ на десетине хиљада година, он опет покушава да започне од себе.... заборавља А. Вучић да су све досадашње немачке мере изречене или и спроведене јавно како би се остварио један ТАЈНИ циљ – исти онакав какав је остварен почетком 17. века у договору са Русијом, која се тада одрекла своје претходне историје како би постала она која је та која је пустила корен на садашњим и тадашњим руским територијама, одричући се хиљадама година дуге своје историје, језика, вере и порекла - србског порекла!
Па то сада плаћа својом историјом од само 1.000 година, отимају јој Украјину, притискају Белоусију, јер је плитак њихов корак у младој Русији од само 1.000 година.
А замислимо да је Русија стара 10.000 година и чиме би се тада аргументовала права тзв. «Украјинаца» да постану посебан народ са својом посебном државом?!

То сада Германи покушавају да учине са Србијом – да се Србија одрекне и призна да је сасвим легално и легитимно отцепљење нашег Косова и Метохије, којег су у једном историјском, комунистичком, тренутку преплавили Шиптари долазећи из свих околних држава, како би се том повећаном, вештачки изазваном, величином броја становника, увећало и право на отимање нечијег имања. И то не било којег имања – Божијег Имања названог по Богу Србу!

Германе не занима ништа друго до да се Србија добровољно одрекне Косова и Метохије – све што су они и Американци до сада урадили није ништа до разбојнички чин отимања и он никада не може постати чин који подразумева да је отмица била легална, због тога се тражи потпис власника!
Нико не може било чије да поклања и продаје без добровољно дате сагласности власника!
Изнуда не подржава добровољност и ништавна је свака одлука донета под изнудом или другим видом притиска и уцене!

Германи нам покушавају отети темељ државности, по принципу по којем су отели Русима Кијев, као темељ њихове новије државности од само 1.000 година.
Русија без Кијева као и да не постоји – имаће нафте и гаса и авиона и тенкова, имаће и уранијума и злата, али неће имати ТАПИЈУ на земљу на којој покушава да направи младу руску државу, пошто се одрекла своје старе србске државности!
Отму ли нам наше Косово и Метохију, дамо ли свој потпис да оно није наше, потврдићемо квалитете германског плана да се одричемо свог темеља и свог корена – гране ће се потом брзо и лако осушити, па ће Србија нестати!
Такав је ТАЈНИ план, а до њега се стиже јавним мерама Германа, Американаца и команданта света, Енглеза!

И да је до људи, тај план би се несметано остварио – млади Александар Вучић каже да је на крају својих снага, да је тужан, да му је жао..... што умишљамо да Германи имају неки тајни план, а немају - каже Вучић, сва је кривица до нас и ми само треба да радимо по још два сата дневно и све ће да легне на своје место!

Александар Вучић тражи рад, не наводећи ко, где, шта, са ким, са чим, због чега да нешто ради, не наводећи шта ћемо са тим што направимо кроз тај рад, не наводећи да се Србија полако али сигурно претвара у неколико овећих градова са широм периферијом, из које би сви да се помакну ка центру тих градова који су већ у фази да не могу да се самоодржавају, он би да и даље стимулише разне «Фиате» да отварају своје монтажне погоне у Србији у којим ће да раде Срби за плате од 1,5 евра/час, у време када су плате у немачким фабрикама 22 евра/час, пошто би претходно газде тих монтажних погона на руке примили по 10.000 евра за сваког запосленог радника (око 33 плате), он би да Срби почну да раде!
Хало, Александре, мораш да имаш план шта и за кога правиш, где, пошто, ко то прави, мораш да економским мерама окренеш миграциони талас од градова ка селима, лако је то, само омогући да сељак има нето плату од 1.000 евра/месечно и не брини, кренуће у села они са платама у градовима од 100-300-500 евра!
Знаш ли ти то да замислиш, реализујеш?
Имаш ли ти било какве маште, визија, знаш ли ти било шта од онога што се подразумева за усмеравање живота једне државе, или си нам већ све показао?! 
Шта ти Александре очекујеш од Немаца, осим, наравно, што од њих увек треба очекивати, опет неку инвазију, окупацију, нека вешала не Теразијама у Београду, неко бомбардовање...... зар ти ни после посете емисара Црне Ангеле ништа није јасније?!

Зар ти ни твој одлазак у Русију ништа није разјаснио – видиш ли, Александре, па наш брат Владимир Путин ти је рекао да ми јесмо пријатељи (братство није поменуо, а ја то истичем да бих га потсетио да су Руси уствари Срби) али да ћемо сарађивати на економским  принципима!
Није ли ти тиме све рекао?!
Зар не можеш да одеш код твог пријатеља Мила Ђукановића у Црну гору, па да га питаш да ли су задовољни некадашњим приливом на милионе евра за инвестиције у Црној гори и колико је она и даље црногорска, а колико је већ сада руска, уосталом, иди па се провозај од Подгорице или Тивта, па  поред њиховог мора – погледај, од пет билборда поред пута само је један на црногорском језику, остали су на руском, иди у кафић, у хотел, на плажу, уђи у такси – Руси су дошли да више никада не оду!
Из Црне горе сада могу да оду само Црногорци, који су се полакомили на руске милионе па постали странци у својој држави.
А сам процени, као треће лице, како је сада бити Црногорац у Црној гори.

Упозорио сам те да Србију никоме не обећаваш – ни Русима ни Немцима, она је трајно обећана и предата - она је Божије Имање!
И са том околношћу се не треба играти!

Оно што је на Видовдан учинио на Косову Пољу твој партијски друг, кривоклетник и конвертит, Томислав Николић, није ништа друго до да је себи подвукао црту овдашњег живота – одрекао се Косова и Бога, Бог узврати  тако што се одрекне њега!
То исто чека и свештеника Амфилохија Радовића, који је на лицу места претварао србске јунаке у Шиптаре, мењао историју, братимио, пробао да трајно помеша воду и уље, што је немогуће – и он је себи подвукао црту, а шта га све чека он сам ће видети, али покајања за њега и Николића више нема!

То, наравно, чека и Мирослава Гавриловића, познатог и као Србски Патријарх Иринеј – и он се измакао од Косова, Бог ће и њему ускоро подрвући црту, а сам је успео да се његово име нигде не упише међу Србима!

Данас сам, опет, почаствован посетом човека којег називам Монахом без манастира – био код мене на Видовдан, па опет данас, на Петровдан!

Тада, на Видовдан, хтео је да ме некако развесели, у мом присуству је изговорио оно што је молио, а то је по први пут учинио за све ове године (од 1997.г.) – да ми покаже да сам без разлога био тужан због поплава, киша, олуја, лошег времена, немогућности да се жање и коси, због најава метеоролога да ће нас мини циклони дотући – мене хтео да увери да сам тужан без разлога, јер је све то требало да се догоди, да мени и свим мојим читаоцима покаже пут изласка из свакакве беде која нас је снашла, указао је да је тај пут МОЛБА!
Молио мој Монах без манастира – ево шта је измолио:
 
1. Уклониће се претња Србији од мини циклона о којима су научници оправдано упозорили;

2. Стабилизоваће се време да се пожање, оврше, покоси;

3. Донеће владари Србије одлуке које су морали донети давно, а неки ће одступити са власти под различитим изговорима;

4. Пара ће нестати, хране неће бити за разбацивање или продају, којом би се бандити везани за власт богатили, па ће се и паре и храна ценити као дар самог Господа - до сада се сматрало да нам то припада, а не да је Дар;

5. Замислиће се Срби, уочиће сопствену кривицу и вратиће се са пута у пропаст;

6. Признаће Срби свог Бога Вида - нашег Живог Бога, за оног од којег зависе и постаће му покорни – вратиће се заблудели синови своме оцу;

7. Показаће се да Бог испуњава молбе оних који чине по Вољи Његовој!
_______________

«Ево мене опет – мислио сам да ћеш бити код Извора Св. Јована Крститеља, и умало да одем тамо, а онда бацим поглед и видим да си се вратио у Београд, али ту сам.
Даље-клик на: 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh