Ili Vuk ili ništa!


Или Вук или ништа!

-На Ивањдан се Александар опредељује-

Веза:

Пре непун месец дана трудио сам се колико могу и знам да младом србијанском владару Александру Вучићу, некако, бар преко оних његових који воде рачуна о његовом угледу и напредовању, безбедности и свему осталом како се то од таквих експерата са музичко-певачке естраде и може очекивати -они брину о његовој безбедностиукажем на опасности у које улази он и наша Србија преко њега.
Наравно, како се и очекивало, ништа на том плану није предузето, Александар се трудио да постане од Вучића велики Вук, тако што је издао неколико решења о промени радног места за неколико полицијских генерала и та ствар је тако, недовршена, гурнута у страну.

Он, Александар, нема Организацију која би владала Србијом, он не може да преузме институције државе у суштинском смислу – формално је он њима свима надређен, али само формално!
Он покушава да влада са оним који су прекупљени, који су напустили Војислава Шешеља! Али, једном прекупљен је спреман да то учини сваки пут када то процени оправданим по личне интересе.
Они којима је Александар поверио своју судбину, не знају да му направе Организацију! И ту је његова политичка путања завршена.
Организацију не уме да направи брат, кум, пријатељ, друг, већ зналац у одређеној области!

Предложио сам свима нама да се ангажујемо и полијемо да се Александар умије хладном водом, не би ли прогледао и видео оно што му показују кроз обојена стакла.... нико то није ни приметио, док су ме неки изоколо обавестили, ваљда смиреније процењујући, да би свако тако поливање било губљење времена из чега сам закључио да је процењено да се Александар тешко може извући из кљусе (ловачка гвоздена направа за хватање животиња) у коју су му упале обе ноге.
Напоменуо сам да се онда  сви спремимо за време хаоса које нам се може (опет) догодити!

Ова кљуса је активирана, блокирана, приступ јој није могућ – Александар је укљештен између Берлина/Америке/Енглеске са једне и Москве, са друге стране! 
Али да се зна: Енглеска одлучује!

Нико од њих нема намеру, из својих разлога, да попусти и он је немоћан! И свако би се нашао у таквој позицији ако би себе довео у такву ситуацију.

На Ивањдан, Александар Вучић иде у Москву – треба да стане на црту нашем брату Владимиру Путину, помало резигнираном, помало љутитом, помало незадовољном, помало бесном, помало са изгубљеним делом доскорашњег угледа у свом народу, а  и у самој Србији.  

Треба да стане на црту ономе који је обавештен да се јуче у Београду, оном америчком амбасадору Кирбију, поводом америчког дана државности поклонило 3.000 Срба-издајника, који као нешто значе у Србији.

Треба да стане на црту повериоцу и да уместо да му врати дуг, тражи нову позајмицу, нове уступке, не водећи при том рачуна и о тренутним потребама самог повериоца и његове државе!

Због тога се Александар на Ивањдан мора определити!

Или остаје мали Вучић или у трену одраста и постаје Вук!

Александре, постани Шешељ!
Врати се 25 година  уназад и сети се шта си причао, шта си слушао од Шешеља и да ли си ти уопште било када био искрен.
Ако јеси, врати се на познате терене, јер је очигледно да си залутао па упао у кљусу. 
Врати се као Вук, делај као Вук, окупи око себе зналце, а не лажне обожаваоце, повери им оне послове који они знају боље од тебе, не петљај се у оно што не знаш и што ти, уосталом и није посао – ниси ти ни Милошевић, ни Ђинђић, ни Коштуница – они су били незналице за многе послове којим су хтели да руководе и завршили како је свима познато.

Ти на Ивањдан одређујеш цену своје (али и наше) коже – мала кожа малог Вучића постиже малу цену, а велика кожа великог Вука има добру цену и много заинтересованих!
Не продаји своју кожу пребрзо – само јој одређуј што вишу цену!

Тргуј, тргуј са нашим братом Владимиром, јер је и он трговац и он се сетио Србије сада када би сви да заседну у Београду, а свих ових 10-15 година колико је на власти, све око Србије гурао је у страну! Нека плати то привидно неинтересовање за њу!

Оне друге – то су они који су над нашим народом извршили геноцид 1914., 1941., па од 1991-2014.г. који нам о томе не дају ни да говоримо, са њима не разговарај као са пријатељима, не љуби руку џелата свог, они су на нашој територији сви од реда – не клањај се онако баба Ангелини – ипак је то само једна смежурана баба, а није она ништа друго до Предводник Немачке, а ми са њима имамо већ вековима проблеме, јер нас терају са нашег!
Натерали су те да им предаш Косово, јел тако?
Јесте, наравно.
А зашто?
Јер наше можемо само ми да поклањамо и продајемо – да није тако, што би тражили од нас да мењамо сопствени устав и избацимо ту свету територију из нашег власништва? То од тебе џелати траже!

Са њима, са џелатима, треба сарађивати када имамо интерес за то и ништа више! 
Иди мало код Виктора Орбана и слушај га када говори и види шта је све учинио и сам закључи – не могу они ништа никоме ко их се не боји! 
Не бој се, Александре, постани Вук, имај скупу кожу, направи Организацију којом се влада,  преузми институције - даван ти је план више пута, али пошто ниси одредио да ли си Вучић или Вук, то ниси хтео.

Упамти: У Русији живе Срби – не постоје никакви Руси, Украјинци, Белоруси, Пољаци, Чеси, Словаци – то су све србска племена названа по нечему, да би се разликовала међусобно, па се у међувремену изгубило основно име СРБИН. 
Пољаци су Срби Пољани, Руси су Раси, а назвали се по неком Рурику који је владао у неком времену, Белоруси су Срби названи тако да би се онако плави разликовали од Руса који су се јако много смешали са  Монголима, Јеврејима, Татарима и другим црним народима, Украјина је крај наших србских земаља – знам, немаш довољно знања из Историје Срба, немаш ни довољно година да то на миру можеш да читаш, али са Русима тргуј као са сваким другим народом, води рачуна да су шкрти, да се ценкају, да су попримили много одлика својих суграђана Јевреја, наши су их звали Цинцарима, а ваљда си чуо како они баратају новцем.
Не обећавај Србију никоме!
Она је заузета за вечна времена – она је Божији Посед!!

Уговарај и договарај шта нам је корисно – све оно што си спремио као оно што би нам одговарало, стоји, добро је, осим аутомобила – па ФИАТ  није наш, какве везе ми имамо са том фабриком у коју смо, улудо, уложили толико новца да се запосли пар хиљада радника – ФИАТ се изместио из Италије у Холандију, тамо им је правно седиште, има производњу у Пољској и у Крагујевцу – нови модели иду у Пољску и ускоро је та прича затворена, јер нема купаца за тако скупа возила, та фабрика ће се затворити, знаш ли да је највећа руска фабрика аутомобила ВАЗ прешла на производњи по наруџбини – више не праве аутомобиле за паркинге дилера и много је смешно тражити сада од њих да спашавају талијански погон у Србији.

Остало: Гас и све око гаса и нафте истерај до краја - ревидирај уговор, који је Коштуница направио са њима, тражи накнаду за нафту коју црпе у Војводини, тражи смањење цене производње по тони у панчевачкој рафинерији  и нека их усагласе са светским ценама – сада су оне највеће у свету и тиме ће цена горива у Србији да падне.

Када те притисну да платиш дуг за гас - пристани условно, одмах и не брини! Само то услови резултатом истраге рада Србијагаса и фирми преко којих се гас набавља за Србију – тада ће да те моле да то заборавиш, а ти не пристај и истерај то на чистину, не бих да будем пророк, али ћеш тада много зверова истерати на чистину, а многи који се силе и машу својим поштењем, омастили су се добро око те комбинације.

Кредит за железницу условно прихвати – прво направите ревизију свих планова око железнице па се онда упуштајте у то. Ко се сада вози железницом, где  и шта се превози железницом? 
Ми нисмо Русија па да су нам трасе пруга од 5000 км, немамо Сибир, немамо ни железничке јединице војске, ми смо мала, лепа, ограђена територија, коју су Немци, Американци и твој друг Тони Блер, жестоко загадили уранијумом а, ти га сачекујеш, дочекујеш, причаш са њим.... зашто Александре?!
Видиш свог идола Шешеља, болестан, 11 година у затвору, али условљава свој излазак и шта мислиш где си ти у поређењу са њим?
Опет си ти мали а он велики, само зато што се ниси држао било којих принципа осим принципа тренутне користи – корист прође, прича и мишљење остану! 

Наш брат Владимир, којем ћеш на црту, имао скоро 80% подршке у свом народу само пре неколико месеци, сада се двоумио и сада нико не објављује његов рејтинг.
Рејтинг се круни, нестаје и човек буде заборављен.

Ево, ја те наговарам: Иди у Москву, наша је то земља и наш град, иди као Србин, постани Вук, и добићеш све што будеш тражио – не брини шта ће ти наши џелати о томе говорити – гледај своју државу и на крају и свој живот!

Или се чупај из кљусе, или си осуђен на смрт – или ће те ловци одвести куда они буду хтели, а то је исто што и смрт, само уз много понижења!

Рекли су ми да је помагање теби губљење времена – ја верујем проценама и других озбиљних људи, али користим ову прилику за још једну сугестију! На теби је све остало!

Срећан ти и пут и повратак – пружи Владимиру прилику да се искупи код нас Срба у Србији, јер се страшно огрешио о оне у Новој Србији које они називају Новом Русијом – то је овај рат у Украјини, у којем фашисти-бивши Срби који су променили веру, опет убијају Србе!
И строго казни брата Владимира због тога!
А њему је одређена и једна друга казна и то нема везе са тобом!

Слава Светом Арханђелу Михајалу, Команданту Небеске Војске и Начелнику и Покровитељу Организације "Kоманда-540", која је основана ради ненасилног преузимања власти у Србији!

Драгољуб

Постављено 03.7.2014.г. у 14,00 ч.  


1 comments:

Бранко Влајић,  4. јул 2014. 13:53  

Читам књигу Јована Деретића западна Србија ,то шта нам ради запад сад траје већ 2000. година Модел је исти само су нијансе различите.Увек неке уцене лажна обећања само ради њихове користи.Кад смо имали добре владаре нису нам могли ништа, а кад су владари били лоши губили смо територију и углед баш као данас

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh