Potvrda pocetka kraja!


Потврда почетка пораза!

-Паника због новог оружја-

Веза: Наслов на блогу Команда-540

Најавио сам да ће Организација која се спрема за ненасилно преузимање власти у Србији, када то буде погодно, користити оружје које је непознато онима против кога ће се она борити, и против кога они не умеју да се боре - најавио сам коришћење НЕНАСИЉА, ИСТИНЕ и ПРАВДЕ, као оружја Добра, против оружја, лажи, преваре и неправде, као јединог оружја Зла. Навео сам да ће ово бити борба Добра и Зла!
Никога нисам посебно потенцирао, осим Немачке као џелата, који тера Србију да јој љуби руку.

Тај наслов је, за 36 часова, прочитало 317 читалаца, али само са Истока Планете Земље, западни део се због нечега у овом наслову препознао, уплашио  и овај скромни блог једног малог и безначајног појединца, мада најчитанији лични блог из Србије, нашао се под ЕМБАРГОМ!
Запад донео одлуку да се склони са линије борбе која се води и која се најављује преко Златног Билтена – пробао запад да од својих грађана сакрије постојање супериорнијег оружја, којим ће бити побеђен, против којег он нема противоружје.
Побегло Зло, сакрило се, побегло од аргумената садржаних у том чланку «Љуби руку џелата свог!» - препознао се џелат, уплашио се светла, Истине и откривања његовог подлог духа, па је донео одлуку да се овај наслов и укупан садржај блогова "Златни Билтен" и "Команда-540" учини недоступним у државама ЕУ, Америке, Енглеске и свих држава НАТО злочиначког савеза....... и показао како се он плаши овог страшног оружја којим ће се служити Добро, показао колико се боји Истине!

Наравно, запад је власник техничких средстава којим се преко интернета преносе информације и он ће то своје власништво, уобичајено, злоупотребити!

Ја ћу јучерашњи наставак објавити и на сајту «Златнибилтен.срб» http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ који сам и отворио као резервну могућност да се моји наслови учине доступним иза линије фронта, у позадини запада-Зла.
Само: Ништа се не постиже скривањем истине и скривањем од ИСТИНЕ, она не трпи таму, она увек излази на видело!

Погледајте колико је, у суштини, моћан тај страшни запад са свим својим механизмима принуде, силе и претње – један наслов их нетерао да са линије фронта повуку на стотине милиона  својих грађана, а то су војници, зар не?

Један наслов заснован на ИСТИНИ  победио скоро милијарду војника који су под непосредном командом запада-Зла!

То се догодили активношћу једног малог, обичног, Србина, а какви ће резултати  борбе бити када се против тог Зла укључе и друге силе, нама и њима невидљиве, али које су под командом Добра!

Где ће се тада сакривати Америка, Немачка, Британија, мале слуге ЕУ и злочиначког НАТО пакта, који је храбар да са великих висина и са великих даљина баца бомбе на обданишта, болнице, путничке возове, мостове, да баца уранијумске бомбе, да трује земљу, воду и ваздух..... што је храбро чинио 1999.г. бомбардујући Србију!

Где ћете се сакрити? Зар ће вредети што ћете бежати у пећине и крити се од Онога од кога се не можете сакрити.

Поносан сам што сте одмах после казнених мера изречених Русији, и против овога што пишем предузели мере бежања са фронта, показали своју моћ забраном читања на територијама под вашом заставом!

Русија вас није напала, она се превентивно штити, ја немам никакву силу нити значај, а од моје оловке, од моје тастатуре, бојиште је напустило скоро милијарду ваших војника.

То је капитулација, али је је не тражим нити је признајем, јер када би је признао по ратном праву, морао бих да вас третирам као ратне заробљенике, а мени заробљеници са таквим духом и таквом душом нису потребни - ја вас сматрам војницима онога против којег се бори мој Командант! 
Мој Командант није човек и нас има увек колико је потребно, односно нашем и мом Команданту и не требају војници, Он може све сам, али нас прима под своју заставу и драго Му је када му прилазимо! Било да се јавно ставимо под Његову команду, било да се читајући о томе стављамо на Његову страну! 
Он разуме људске страхове, Он зна лукавост Зла и Он нас и тако застрашене призива под свој барјак.

Нека ове казнене мере уперене против мојих блогова јавно покажу колика је снага Зла, којим се оружјем треба борити против њега и нека то искуство буде сваком мом читаоцу, сваком Србину и сваком добром човеку, упутство за наоружавање.

Набављајте и користите само то оружје - Истину! Користимо га против сваког војника Зла, било где и било када, по принципу који сам објаснио у том наслову којим сам по први пут озбиљно узео у руке то оружје и усмерио га на конкретног противника, на Зло, па ко год се нађе погођеним, нека ступи у борбу, ако има са чим.

У славу нашег Живог Бога, Исуса Христа, који је на данашњи дан ушао у место своје погибије, газећи преко цвећа, како би се припремио за тренутак када ће га ти који му простиру цветне стазе тражити да буде распет!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено на Цвети -13.4.2014.г. у 18,30,

Допуна, 14.4.2014.г.: 

Синоћ, после постављања горњег наслова, са неидентификованог америчког прикључка "неко" је читао наслове Златног Билтена, целих 36 минута - да бих дана 14.4.2014.г. око подне утврдио да је забрана укинута, односно да су оба блога опет доступна и читаоцима на територијама НАТО држава. Ех, чиме се баве тако велики и снажни! 
Златни Билтен је победио! Д. Татомировић  

1 comments:

Анониман,  14. април 2014. 12:17  

Pravedno je da budu kažnjeni za zlo koje su nam uradili tokom proteklih vekova.
Goran Lapčević

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh