Ljubi ruku dzelata svog!


Љуби руку џелата свог!

-Наши пријатељи Немци-

«Безе мене ништа не можете!»;
«Где се двојица или тројица скупе имена мога ради, ја сам са њима!»
-ИХ својим ученицима-

Европска унија, како се назвала Немачка, смислила је нови план пљачке Русије и свих других са којим би да сарађује, тако што ће је сви сматрати пријатељем, а она ће, увек и само, гледати своје интересе. Новац од пљачке банака на Кипру је потрошила, сада је на реду нова «операција» пљачке.

ЕУ тражи од Русије да изгради гасоводну структуру одређеног квалитета и капацитета, у вредности од преко 50 милијарди долара, да је тако комплетирану уступи, без накнаде, у трајно власништво ЕУ, како би јој, потом, та ЕУ омогућила да им кроз гасоводни систем допрема гас по «фер ценама»!

ЕУ тражи од Русије да финансира развој и одрживост и овакве њене привреде, да се сматра почашћеном што јој је таква сила од ЕУ, трговински партнер који јој диктира услове како за транспортни гасни систем, тако и друге услове који су увек резервисани искључиво за власнике робе, овде је то гас!
Купац хоће да диктира услове, не пристане ли продавац на то, уводе му санкције, кажњавају га за несарадњу и непослушност, губи назив партнера и аутоматски се све пребаци уназад за 70 година када се у Русији опет гледа само непријатељ, који се неком грешком опоравио после губитка 100 милиона руских глава у Другом Светском рату, који је иницирао и предводио Адолф Хитлер, легенда сваког Немца, о којој се ћути на јавним местима, али га се нико не одриче. А ако се то и чини онда је то у неодређеној форми, у смислу где је погрешио, да се његов сјајни план није остварио.

ЕУ се снабдева гасом кроз транспортни систем који иде и делом Украјине која је под контролом профашистичких организација, које су Америка и Немачка прихватили као реалност на политичком терену Украјине и са њима праве договоре о даљој сарадњи, наравно очекујући да се за то време Русија ни на који начин не меша, чак да не тражи ни да јој се испоручени гас плати, а да Украјини доставља количине гаса које су јој потребне.
Не буде ли тако, ЕУ активира део уговора ЕУ-Гаспром у сегменту који говори да је Гаспром гарант испорука уговорених количина и када се оне транспортују кроз нестабилну државу чију је нестабилност помогао цивилизовани народ - ЕУ и Америка. 
Не буде ли гаса за ЕУ, окривиће се Русија и тада су само на корак од циља они који заговарају да су руске залихе гаса Планетарно добро, које припада целокупној људској заједници, које је слободно отети од Русије и продавати је као сопствену својину, како су то Американци навикли широм света у којем отимају територије које им се свиђају.

Прекид снабдевања ЕУ гасом, наравно, може се и исценирати као зла намера Русије, може се дићи у ваздух неколико километара гасовода на непогодном терену, може се оштетити пумпни систем.... и Немци и Американци су у томе врло вешти, у подметању другима својих недела, која потом постану основа оправдања да се предузимају насилне мере, све у циљу остварења сопствених замисли. Терористички акти на гасоводу у Украјини не треба да зачуде било кога!

ЕУ и Америка, и хвала Богу што је то мимо Енглеске, на овај начин протестују против прошлогодишње потврде Нове Поделе Света, у којој је извршено померање неких граница на запад, па су неке до сада тзв. западне државе, потпале под руску утицајну сферу, цео Балкан и неке земље које су тренутно под капом Америке и ЕУ!
Немачка губи оно што је била освојила невојним средствима!

Герхард Шредер у Београду:
Као и сваки злочинац, то је милионима пута потврђена криминалистичка околност која је прерасла у правило – криминалац се увек враћа на место злочина! Дошао пре два-три дана тај Шредер, немачки Канцелар у време бомбардовања Србије 1999.г., код младих владара Србије, да их приволи да од сада у Немачкој виде оно што Срби не могу видети ни у стању пијанства, да се србска деца почну играти каубоја и Индијанаца уместо партизана и Немаца - да Срби у Немцима виде пријатеље, баш ових дана када се навршава 100 година од злочина у Првом и 73 од злочина Немаца у Другом Светском рату.
Дали му привремену резиденцију у Београду, па навалила «елита» Србије да му оде на поклоњење и пољуби му руку.
Навалиле жртве да љубе руку џелату свом!

Александар Вучић којег је изабрала 1/5 становника Србије славодобитно изјављује да се Србија – ваљда су то он и та 1/5 која ге је бирала - преломила са собом па изјављује да се Србија не стиди да буде пријатељ Немачке!

Он је први од тројице - лане опојаних!

Други опојани је више мртав него жив – Ивица Дачић-Тужни, изјављује да се не стиди онога што је учинио и да се неће противити на било који начин путу Србије под окриље својих убица, радо ће љубити џелатску руку!

Трећеопојани, Томислав Николић, опет је уверавао руског амбасадора у Србији, Чепурина, да се амбасадор не секира што су србијански представници у Парламентарној Скупштине Европе гласали да је Русија крива за кризу у Украјини, за одвајање  Крима од Украјине, јер је Србија тврдо  даље по тим руским потезима неутрална!
Није рекао докле ће то бити, али нема ту никакве сигурности да се то већ сутра неће сматрати неважећим!
Николић се одрицао и заклетви верности датих у цркви, а ово су само куртоазне изјаве, да се Руси не досете!

Србији-Жртви која се тера да џелату љуби руку, све ово иде у прилог! Све што чине опојани неће важити у Србији од тренутка њиховог самосахрањивања, одлуке опојаних биће повучене! Они ће бити самосахрањени у тренутку када изгубе власт.  

Организација која ће, ускоро, НЕНАСИЛНО, преузети власт у Србији, поентира оваквим потезима оних који би да владају Србијом, без да се лично на било који начин ангажује!
Организација веома пази да све што чини и да све што планира да чини буде на Вољу Онога који све види и све зна – како би се невелика, по броју, Организација уз стицај свега што ће се догодити преузела власт Народном Акламацијом у тренутку када то буде погодно и без икаквог значаја је ко ће тада бити на челу Србије.
Организација има план да се уместо љубљења руку џелату, ради на њеном одсецању! Не физичком, него менталном, изношењем ИСТИНЕ!

Србија до Токија!
Србија се враћа на територије са којих ју је отерала садашња Европа! Отерала је силом лажи и неправде!
Рок коришћења територија запоседнутих по основу силе, лажи и неправде је истекао.
Ускоро ће Србија опет изаћи на своја три мора - Јадранско, Црно и Средоземно!

*Овај план су договориле Енглеска, Америка и Русија;

*Народи који би ово опструирали биће подвргнути суђењима за злочине које су чинили и у том смислу треба сагледавати изненадно буђење праведности код Американца који би сада на брзину да оформе суд који би судио Шиптарима за злочине на Косову;

*Појачаће се повратак србским коренима у околним државама, у околним народима и у оквиру вера у које су прешли негдашњи православни Срби поставши католичким Хрватима, муслиманским Бошњацима или Шиптарским верницима који за себе тврде да су исламске вероисповести, мада не припадају било којој религији у њеној суштини, јер је то народ без икаквих корена у било каквој култури, језику, обичајима, вери или традицији, осим остатка племенских обичаја видљивих као норме понашања и у најпримитивнијим племенима.
Србија постаје модел околним државама, самој Русији и арапској ЕУ!

РЕЧ:

Све је постало по основу Речи којом је обнародована Одлука о Стварању - Одлука о Постању! Реч је оживотворила Намеру и Одлуку!
Србијом ће владати Организација у којој ће РЕЧ заузети своје некадашње место. Владаће се по основу речи људи у Србији и у државама са којима ће они сарађивати.
Писани договори ће постојати само као испуњење законских форми, али ће РЕЧ бити та по којој се суди, ради, пресуђује и просуђује.

Не  могу за сада о детаљима, можда то никада неће ни бити дозвољено, али су Речи основа ненаписаног постојећег прецизног плана који се тиче преузимања власти у Србији, преузимања некадашњих србских територија које се привремено од 14. века налазе у илегалном поседу садашњих европских држава, Србија постаје центар у којем ће се РЕЧ показати у свој својој сили.... и то је у својој суштини окончавање борбе Добра и Зла.
Зло ће бити побеђено оружјем које оно не поседује нити уме да се бори против њега – биће побеђено НЕНАСИЉЕМ, Речју које ће се држати они који ће владати Србијом и околним државама и народима, који ће на економском плану бити подређени Србији.
Зло ће бити побеђено Правдом која ће се показати у свој својој величини, која ће указати на оружје Немачке и њених савезника, које се зове НЕПРАВДА, оружје Немачке, којој садашњи србски владари љубе џелатску руку!

Лако је ономе који се определи за Правду!
Када се то догоди, он више није сам, он одмах добије сву потребну помоћ, мада често ни сам не зна шта му све и због чега му све то треба – али он зна оно најважније: Да сам не може ништа! Када то призна и када то прихвати, он се заправо ставља под команду Онога који све види и све зна и све може, постане Његов војник и може да чини део онога што и Он сам може!
Лако и тешко у исто време!

Мојих више од 500 порука за 42 месеца отишло  коме је то требало да оде, без икакве моје заслуге. Ја сам само писао, колико сам знао и могао.
Примаоци порука схватили и разумели моћ Организације која је створена у Србији, са одлуком да мирно чека време када ће се активирати и преузети власт – измерили јој вредност и одлучили да помогну, њој, Организацији и сами себи!
Војска је малобројна што се чланова-људи тиче, тек нешто више од хиљаду, али јој се придружују безбројни невидљиви војници, новца ће бити колико је потребно и све тече како је планирано!

Без бриге-они који би да у наше име љубе руке наших џелата, ускоро ће бити доведени у ситуацију да не знају шта и како даље – неће се ни супротстављати када им се власт измакне, а то ће се догодити када се одсече џелатова руку коју би они да љубе!

У славу Исуса Христа, у прве минуте дана када је својом молбом успео да из мртвих врати свог пријатеља Лазара - у прве минуте Лазареве суботе или Врбице!

Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 12.4.2014.г. у 00,03 ч. 

5 comments:

Милорад Маринковић 12. април 2014. 11:21  

КАКАВ текст, што невероватније то вероватније. Помози БОЖЕ!

Анониман,  12. април 2014. 12:07  

Iz vasih usta u bozje usi .Hvala BOGU da nas je video i cuo.
Sonja Ristic

Драган Дивјак,  12. април 2014. 23:37  

И вријеме је да се коначно уведе ред. Доста је било вражије работе у овом прекрасном свијету.

Анониман,  13. април 2014. 01:01  

Бог дао Србији да буде велика тајна !
А можда нам дозволи, да сви видимо, да све што је тајно може да постане јавно! И хоће, сигурно!
Верица Стојиљковић!

Анониман,  13. април 2014. 13:28  

Nepravednici su vekovima nastojali da nas biološki unište, ali smo Božijom voljom opstali.Sada je vreme za Istinu i Pravdu.
Goran Lapčević

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh