Vreme je!


Време је!

-Позивање на чињење-

Веза:

И данас сам уживао у својој привилегији да добијем објашњење када год нисам сасвим сигуран због чега се нешто догађа на одређен начин у одређено време. Та привилегија траје већ дуго, скоро 20 година, интезивно од 1996..г. и човек се лако навикне на њих, па их некако већ уобичајено очекујем,  мада сам у свим другим околностима веома скромних захтева..... контакти са човеком којег сам назвао «Монахом без манастира» чине ме опуштеним, храбрим па и стрпљивим, а стрпљивост није била моја особина по којој сам био препознаван – хтео сам све оно што ће бити јесенас да учиним вечерас, некада сам због тога трпео последице, али сам увек био начисто са својим идејама.

Јуче, после неколико месеци изненадног прекида комуникација јавио ми се пензионисани војни пуковник, опет без разлога и опет изненада – будући да сам и њега брисао са списка лица са којим контактирам.
Нисам се ни изненадио, ни обрадовао, нисам га скоро ништа ни питао, само сам га дуго и пажљиво слушао.
Потврдио ми је да су делови Организације која влада Србијом већ 800 година прилично уплашени  могућношћу настајања услова да не  могу да наставе владање, да пажљиво прате све шта пишем, предлажем и конкретно чиним, да по 40 пута/дан отварају моје блогове и да су констатовали да сам прекинуо комуникацију са свим онима који су тој Организацији подносили додатне извештаје о сазнањима у разговору са мном.
Пробали су неке младе људе да анимирају ради обнове некадашњи контаката са мном, успостављених још док су они били студенти, то сам избегао из више разлога, а онда су натерали свог члана, члана те Организације, да иако старији од мене ризикује да не прихватим контакт и покуша да контактира – потребна им је нека консултација, то је било очигледно.
Мој предлог Организације «Команда-540» интересантан им је, али није довољно објашњен, јер су они углавном научени да раде под командом и да извршавају наређења - рекао ми је да се окупљају бивши и садашњи припадници војски и полиција, да су добили одговарајуће пословне просторије, вероватно и другу логистику, како би се њихова већ остарела Организација припремила да у наредном периоду предузме оно што се мора предузети у сваком случају, ако већ нисмо пристали на сопствени нестанак и нестанак Србије као државе.

Рекао сам онолико колико је било потребно као коментар о догађањима у Америци и Европи, о чему у мојим насловима на Златном Билтену има већи број наслова, рекавши да ће бити онако како је измољено и да ће се до 16.3.2015.г. све то врло очигледно видети.
Разговор је прекинут уз обострано упућивање лепих жеља, без најаве било каквог непосредног контакта.

Нисам о том изненадном позиву размишљао, сматрао сам га малом нервозом због прекида контаката са њима, који траје више од шест месеци и одлучио да искористим своју привилегију – ДА МИ БУДЕ ОБЈАШЊЕНО О ЧЕМУ СЕ РАДИ, не желећи при том време када ће се то објашњење дотурити до мене.

Јуче се догодио тај позив, а јутрос сам био обрадован посетом мог «Монаха без манастира», који ми је испричао све што је било потребно да у целости будем у току онога што се без мог учешћа покушава испланирати у Србији, са циљем да промене врате стање на некадашње, да Организација која већ влада настави да влада, користећи се уобичајеним начинима који се приказују да су то нови и наши, аутентични начини владања, на које су се негда определили они који су владали Србијом.

По сећању репродукујем оно што ми је речено:

«Ево ти објашњење јучерашњег позива оног твог познаника, војног пуковника  у пензији, који ти се није јавио неколико месеци - он је део Организације која влада Србијом, они прате шта пишеш и радиш, јер те се плаше!
Не знају како могу са тобом, јер виде да ниси спреман на било какве уступке и због тога те надгледају целих 35 година, сматрајући да је учињена грешка када ти је омогућено да упознаш Организацију!
Они не знају да је то било твоје стављање на искушење на којем си био до пре 16 година и да је то био План.

Не љути се на њих, нису они криви што ти не верују јер не знају и гледано из њиховог угла, они су у праву. Прекинуо си пре шест месеци све контакте са њима, пре тога си им дао много савета, дао си им и целовит Нацрт твога Плана, али у грубом, јер си мислио да ће они знати да га допуне детаљима, не водећи рачуна да је то и теби давано по једном вишем Плану, свакако другом у који се уклапају делови твојих планова и планова још неких људи.

Пуковник има веће животно искуство од тебе, њему је дат други задатак од Организације којој припада, али и од оних чији планови су увек приоритетни. Он није успео да се ослободи размишљања и дефинисања жеља без емоција и због тога прави грешке, па иако је старији и искуснији због тога је хендикепиран. У истом проблему су и сви међу њима – сви су под емоцијама које им сметају, воле неке њима некада надређене људе до границе да од њих чине идоле, а то је погрешно и због тога им се не дозвољава да напредују, па се врте са оним што су већ прошли у младости, не дозвољава им се напредак због велике жеље која је дефинисана под емоцијама и таква  не твори део из ширег плана.

Пуковник те звао да би могао да их информише да ли си ти њима затворио или само притворио врата – ниси их затворио, а хтео си, јер се они могу употребити у  њиховом уверењу да ће отклонити опасности од губитка владања Организације, а у суштини њихова Организација ће бити искоришћена за један други план у којем ће она (Организација) имати одређену улогу, али неће више служити интересима оних са којим је склопљен уговор у време Немањића! Тај уговор је истекао.

Пази: Написао си каква је судбина великих држава, каква је судбина неких малих држава, каква је судбина Русије, све из угла њихових поступака према Србији, у последњих неколико хиљада година, посебно у последњих неколико стотина година, ово што ће се сада догађати јесте један шири захват за спашавање Србије и ПОКУШАЈ спашавања Русије, мада је њој 2011.г. истекло време, али се чини још овај покушај због њене величине и очекивања да ће се она дозвати себи.
Једноставно, гледано је у шта се већ она увела немаром, неопрезом и злим намерама неких који су у врху власти, закључено је да ће њено кажњавање бити пребрзо и престрого и да ће истим бити захваћен огроман број добрих Руса, који су скоро невини у свим овим догађањима и односима ка Србији.

Србија мора да им дā модел спашавања, они су се уплашили и не могу сами да пронађу оно што ће им бити показано - потом се они морају ослободити свог цицијашлука, не гледај ме са толико неверице, хоће, немају куда, виде да им огромне суме новца у резерви, не гарантују ама баш ништа!

Ово што си написао пре два дана (наслов: Нобило, наш брат и друг!) наравно да са Дачићем има само онолико везе колико се он плаши за себе, он није у позицији да прави такве састанке, он није члан Организације која влада, иако се он стално таквим приказује мада зна да је ограничено информисан са ограниченом моћи заснованом на оном што Организацију не може да угрози. Организација га сматра кривим што је дозволио да се поступа онако са Милошевићем, генералима и официрима војске и полиције и што је учествовао у квислиншким властима под Коштуницом, Тадићем и сада под Николићем и на њега се не рачуна ни у блиској будућности, он то осећа и већ у овом месецу ће бити видљив његов покушај повратка на некадашње позиције, окренуће се опет ка ономе на чему је пливао у време Милошевића, али се њему више не верује, као што се не верује ни осталим који су окренули ћурак наопако.
Ово што си написао разумели су они којима је и упућено – члановима Организације. Ти би ћутао на најаву хапшења  извршилаца непотребних кривичних дела, али то треба ви да урадите,  смирено и по закону, без било какве освете и без додворивања Немцима, јер је ово пробни балон за Србију – да Србију од пре 100 година прогласе терористичком творевином због рушења њиховог АУ  царства, како би Немачка, у крајњем, испословала Управну окупацију Србије.
Србија је  у беспарици, Немачка штампа новац и тим лажним новцем би да дефинитивно запоседне Унутрашњег Србина, његово суштинско биће, његовог Бога који га чува и свакако пази, да га запоседне преко хапшења Срба који су убијали из својих криминалних разлога и интереса, после чега би они (Немци) стигли до спискова наших хероја – полицајаца и војника од 1914.г. до данас, са посебним акцентом на оне који су недавно бранили Косово и Метохију – да покажу како је то била велика србска грешка, па ако би им то прошло, а прошло би, Бог би Немцима дозволио оно што им сада није дозвољено, да се Унутрашњи и за Немце Невидљиви Срби, сагласе  да дигну руке од Косова и Метохије – а ако би то Унутрашњи Срби учинили, њихова улога би се променила, они више не би били Чувари Божијег Имања, Србије, и више не би уживали Његову заштиту, нестао би Унутрашњи Србин, једини који занима Бога и после би Немцима била отворена врата.

Шта да чините?
Власт је ова отписана. Дао си им рокове који су ти диктирани и они из Организације која влада Србијом, су преко њиховог члана којем си те податке  проследио, као и пресретањем твојих порука и разговора, у поседу те твоје информације. Обратили су пажњу на то, утврђују да се све одвија како си им рекао и убрзавају сопствене активности.
Рекао сим им рокове, до Нове године, потврдило се; До Божића, потврђује се и остало је још до Светог Јована - таман још довољно да сви виде како их је Немачка преварила, они ће се успаничити и мислиће да ће Унутрашњи Срби мирно гледати шта би они у тој паници чинили, а они би да организују своје ИЗБОРЕ........
Због свега тога сам ти и дошао данас на овај радосни дан - Бадњи дан, а планирао сам тек на шесту годишњицу проглашења Косова независном државом, јер ће тада бити прегледано шта још треба да се по том питању чини-нећу дуго, хоћу вечерас да будем код своје куће, био сам у близини, дошао сам са познаником који је донео већу количину Бадњака овде на вашу пијацу.

Одмах се окупите!
Сви ви Унутрашњи Срби  који себи можете да гледате у очи због начина на који сте обављали или и сада обављате своје дужности.
Новац ће вам бити дат од оних који су се бавили бизнисом, а некада су били полицајци и официри, просторије су вам већ дате, план ти је дат давно, причао си им о њему, ставио си костур плана на Интернет, али је то њима недовољно, мораш им дати оно што би га могло попунити, а то ниси ником причао и добро си урадио.

Биће вас 1.000 за почетак, укључите их довољно - оним које укључујете не треба обука, провере ко су и какви су, распоредите се и будите спремни за преузимање власти.
Без насиља!
Нека то буде Државни удар Унутрашњих Срба!

Имате неколико месеци на располагању, заправо када се прочује да сте се озбиљно организовали ви ћете диктирати време одређивања Избора, они неће журити, а вама то иде у прилог да се што боље организујете.

Имаћете подршку Унутрашњих Срба који су у власти - схватиће сви они и многи други да ће ту власт изгубити, ако вам се не прикључе.

Када вам дођу Руси на консултације и примање к знању шта треба радити - они ово исто морају у Русији да ураде чим им прође Олимпијада - помозите им у инструктажи и тада тражите шта вам је потребно за спашавање наших сељака, дајте им поново оно што сте им дали пре три године, онај план од две милијарде кредита, сада ће схватити и нека код себе примене оно што ће се у Србији извести као Показна вежба у Матици, чији су део, мада су се мало заборавили и они ће бити спашени!

Путин ће бити у проблему ако ово не буде копирао у целости. Он не може да буде њихов Монах за којим би они кренули, због грешака на личном и пословном плану.
Треба да одабере онога ко то може бити и који је доказао да му такви поступци нису својствени. Када дођу, ви  им то реците.
Радујте се!
Гледајте колико ће се Унутрашњих Срба пробудити и прикључити.

Спашавајте Божије Имање, да вас Он не замени неким другим  у улози чувара!
Преберите се ви који више не радите и они који још увек раде, направите од вас који се пробудите целовиту организацију која ће преузети власт – нека на све пазе ови који сада раде и који ће остати да раде, а за старешине бирајте искључиво Унутрашње Србе који се нису огрешили о Истину и Правду.

Ти си планирао да с делује са 200 пунктова – довољно је то, нудио си неким странкама и покретима, неким бизнисменима, неким члановима Организације која влада Србијом, нису разумели.
Ови који те се плаше, разумеју, али они нису били на тако дугим припремама  као ти, а о теби су чули много злонамерних информација о намери строгих кажњавања свих који су се огрешили о законе, посебно о одузимању незаконито стечене имовине, а многим од њих то не одговара – твој план је једноставан и ефикасан, сви учествују својом снагом, својим духом и својим новцем! 
Биће вас активирано 200.000, приложите по 100 евра и ето вам на располагању 20  милиона евра, да вам се не може рећи да вас неко финансира и да ће неко због тога избећи оно што је заслужио.
Ти си тражио два милиона, потом само 200.000 али су ти рекли да немају, лагали су, наравно, види каква кола возе, у каквим кућама живе.
Сада ће молити да буду донатори.
Узимајте само од Унутрашњих Срба, од других ће бити узето што буде требало у судском поступку, овде сада грешака не сме да буде.

Скупите се по вас пет из тих 200 пунктова, нека они приме по петорицу и свако од тих примљених нека прими још по петорицу и ето вас преко 30.000, узимајте оне који имају кола, који могу да приложе по 100 евра, који могу да дођу на договор, који могу да се појаве као они који спремају преузимање власти, они којим људи не могу качити различита недела.
У овој ситуације се не треба ослањати на велики број оних који не  могу у спашавање да приложе било коју суму новца, који не могу да дођу на одређено место у Србији, ослонимо се на оне који још имају било каква средства  за живот и за спашавање, спремајмо се за изборе који ће  бити Акламација за преузимање власти  и одлука да се двориште почисти.
Не брините, све ће ићи како треба!

Ако вас у овом науму буду ометали, видеће се шта још треба да се догоди оним који су главни кривци за стање у којем се налазимо, Америка, Енглеска, Француска, Немачка и ови остали, а већ им се догађа.

Ако вас буду ометали ови који су садашња власт у Србији, а не знају како спасити државу и народ, убрзаће се што буде потребно да им се отварају очи па ће вам долазити на ноге ради договора и прикључивања и тада пазите шта чините, будите увек само прави Унутрашњи Срби и тада вам нико ништа не може!

Чувајте се стварања нових односа са Русијом! Србија је Матица - величина територије није пресудна. Пресудан је број Унутрашњих Срба и Руса, колико их је толика је и сила тих држава. Будите права браћа!

О Србима који су се предали, продали, уплашили, којим је жао онога што су стекли, не судите строго - пружите им прилику за враћање под барјак нашег Бога Срба, поучите их, будите стрпљиви, а за кривице се одговара - важно је да схвате да су криви, а потом ће се показати како их треба кажњавати.
Господ каже «Освета је моја!» - не сметајте Му!

Ја сада одох, ти придодај шта још мислиш да треба, па им стављај на увид. Не заборави да нагласиш да се штеди када се има и да се тражи од оних који имају – тражите превасходно од оних који имају, хоће и знају, остали ће касније дати свој допринос.»

За вас на које је Монах без манастира мислио  - за бивше и садашње судије, тужиоце, истражне судије, за бивше и садашње полицајце, јавне и тајне, војне и цивилне, за бивше и садашње официре војске, за правнике, архитекте, инжењере, уметнике, за лекаре и медицинске сестре,  за мајсторе, за једине Србе-слободњаке земљораднике, за пензионере и оне који ће то бити, за студенте и ђаке:

Време заустављања на путу у пропаст је дошло. Власт не уме, неће или не сме, да сачини план који је могуће спровести у циљу спашавања народа и државе. Она се ослања на новац из позајмица, на развлачење овог периода пропадања, на договоре са онима који ће нас преварити или уцењивати.
Ви на које је мислио, примали сте или и сада примате извесна средства од државе и ви сте у каквој-таквој ситуацији да део онога што имате уложите да би се тај период примања плати и пензија продужио.
И сами увиђате шта се догађа у јединицама полиције, војске и другим државним институцијама, ко вам командује, ко вам управља и по којем је то све основу.

Видите да су испоручили страним судовима све оне који су бранили Србију- сада су на реду поступци од пре 30 година, све са циљем да се потегну спискови свих који су на било који начин активно учествовали у одбрани Косова и Метохије и када се то догоди онда више нећете бити ни полицајци ни официри, нити ће вам бити омогућено примање пензија.

Бићете окривљени, власти и ваше старешине и министри ће на то ћутати, све мислећи да је са Немачком могућ поштен договор који би предвидео опстанак Срба и Србија..... не бојте се никога до Бога, ја сам на Интернет поставио 13.5.2013.г. позив за приступање Организацији «Команда-540» која је основана за ненасилно преузимање власти у Србији.
То је право свакога од нас и право сваке јавно створене организације. Организација није привукла довољно пажње - сви смо очекивали да неће бити потребна њена активност, моје комуникације се уобичајено контролишу, шаљу ми редовно припаднике тајне полиције који су и чланови Организације која влада Србијом, али ме не узнемиравају на друге начине, пажљиво прате све моје наслове, по 40 пута/дан улазе у блог Златни Билтен, тако да су они моји најбројнији читаоци. 
Не бојте се, не ћутите, не стискајте тих 100 евра које ја предвиђам као ваше учешће у трошковима организације, ако их уложите имаћете их, ако их стиснете нестаће када их потрошите и других неће бити.

Ви се сви међусобно познајете, сви имате могућност да се распитате о мени, састаните се и учините оно што су чинили Шиптари 1990.г. на Косову - ми их искључили из полиције, одузели службено наоружање, опрему  и легитимације, они наставили паралелно да раде, и видите где смо ми који смо их искључили а где су они сада – нас на Косову више нема, а они су званична полиција!

Спремимо се да из полиције искључимо старешине - џамбасе, пилићаре, трговце аутомобилима, слепе на кривична дела и опојне дроге, оне који не смеју да напишу никакву информацију о онима који су било који ниво власти, да искључимо судије, тужиоце и све из правосуђа који не примењују законе, да обавестимо о бизнисменима и њиховим спрегама са државом..... отресимо са себе страх којим нас увијају, јер чему живот у страху, и од кога и због кога?!

Организујте јавно будуће полицијске станице, за када дође време да преузмемо власт, именујте старешине, судије, тужиоце, довољно вас је по 5-10 у једној општини, ангажујете сваки по пет и сваки од тих ангажованих још по пет, и ето нас 30.000 потом следи виши ниво организације, обавестите ме, пошаљите ми брзом приватном поштом све што је потребно за заказивање Скупштине будуће нове власти од представника из свих 200 пунктова/општина, дођите са 200 возила, закупићемо Сава центар и платити закуп сопственим новцем, ви ћете платити трошкове доласка од по 20 евра/члан и све смо сами платили.

Уживајте у сили коју ствара Организација састављена од поштених људи. Не бојте се старешина који се баве кривичним делима, или су бизнисмени.

Овде вам је моја адреса, мејл, телефон, покажимо да смо храбрији и образованији од нашег јадног и сиромашног народа, узвратимо оним чиме можемо. 
Спасимо и себе и нашу државу, ми друге, резервне немамо!

Јавите се, шаљите писма, пишите коментаре, имамо наш блог, не треба нам нико да нам омогући контактирање.

Вама из ове оматореле Организације која више не може да држи ситуацију под контролом: Мора све изнова – мора да створимо нашу Организацију, ова је створена некада давно под неком присилом! 
И са мном треба, и једино је могуће, отворено разговарати – смешни су ваши методи, као, тајног надзора некога ко је под тим надзором 35 година и који обучава кандидате за тајно прикупљање података. А не ради се о смешним стварима, нити се решење налази у давању канцеларија бившим официрима и неопходних трошкова из државне касе. Јер, онда се не мења ништа – тако функционишемо 800 година и ево докле смо догурали радећи по туђим плановима.

Свим читаоцима Златног Билтена и Команде-540, Унутрашњим Србима желим срећан Бадњи дан, а свим уплашеним Србима желим да одагнају страх и постану храбри!
Свима: Срећан Бадњи дан - не бојмо се никога до Бога!

 Постављена допуна после завршетка овог текста!
*Слава нашем Богу Србу!
*Слава Исусу (Х)Ристу, сину божијем!
*Хвала Монаху без манастира, за информације и савете!

Драгољуб

Постављено на Бадњи дан,  6.1.2014.г. у 15,10 ч.

Допуна:

Овај наслов је у празничне Божићне дане прочитало више од 450 читалаца, за само три дана, и то је разлог због којег вас на овај начин погуравам у доношењу одлуке да се ангажујете, да будете мирни пред собом и  члановима своје породице, познаницима и пријатељима – јер сте нешто предузели.
 _____________________

Крећемо истовремено!

-Претварамо њихову снагу у слабост-

Организација која влада Србијом, по основу неког старог обавезујућег уговора, створила је садашњу власт и није њоме задовољна – у тој власти нема довољно Унутрашњих Срба, оних које сам Бог пази и помаже, Организација то уочава, па уместо садашње власти коју је она створила покушава да у нову власт, која би се по њиховом плану дефинисала у марту 2014.г., врати неке које је силом прилика морала да склони у страну приликом уклањања С. Милошевића – утврдила је да су ови који сада рабе минули рад Милошевића и Тита, упали у низ сопствених проблема, да се баве својим личним проблемима и интересима, да су дозволиле, по различитим основама, да им се руке вежу, да су функционери изгубили углед који је неопходан за вршење власти.
Организација враћа некомпромитоване комунисте из Милошевићевог времена, и међу њима има и Унутрашњих Срба, али они су већ имали прилику да владају и покажу се и њихов план је повратак на принципе владавине из времена комунистичког система.
Њима се дају одговарајуће пословне просторије, остала логистика, новац и Организација ће се ангажовати и на терену како би их учинила ваљаном алтернативом Ивици Дачићу и његовим сарадницима.

Циљ је: Наставити са испуњавањем Уговора по којем Организација наступа већ 800 година, како би се остварили интереси друге стране уговорнице коју и Организација и СПЦ држе у строгој тајности, уз остваривање и малих ситних интереса оних који чине Организацију и СПЦ.

Организација је оматорила, ослања се само на своју крв, не меша крв Срба који нису пореклом или ментално у равни чланова Организације, дегенерисала се као код сваког немешања крви код сложенијих живих створења и она мора да буде замењена.
Њој су недостајали Унутрашњи Срби, а ако их је и било, није им дато да се искажу.

Садашњи Владар Србије, неформални али стварни, Александар Вучић, биће подржан од Организације, јер је он одговарајућа личност без довољног знања да оствари оно што обећава, што га чини подобним за држање под контролом преко пласирања различитих информација које твори сама Организација преко својих јединица оформљених за те потребе (УДБА; Војна безбедност; Полиције; Министарство иностраних послова), али Вучић не уме, не сме и неће, реметити план који му као прави План за Србију, припремила Организација – што ће рећи да би ако би се створиле све претпоставке да се од марта 2014.г. оформи власт Србије од странке Александра Вучића, ових из Милошевићевог доба који треба да замене Ивицу Дачића и његове сараднике и по потреби и од неке мање странке лакше за контролу и усмеравање, у Србији се ништа не би могло променити, а пут којим иде Србија је пут у дефинитивну пропаст сваке врсте.

Време је за: Окупљање у окружним местима – ви из окружних места контактирајте Унутрашње Србе међу вама и из општинских места, организујте основе за вршење власти - полиција, суд, председник општине и доставите контакт телефон лица са којим се може ступити у везу ради договора око осталих детаља, или то држите у приправности;

Време је за: Окупљање и у Београду и стварање основа за вршење власти која би увек убудуће била децентрализована, односно у Београду би она била састављена од делегираних представника из окружних места;

Време је за: Паралелни наступ са свима оним из других странака, који би да их грађани поново изаберу за власт, с тим што ће они и даље све остављати да реши Београд, Вучић, Дачић, Николић, док ћемо само ми знати унапред ко ће бити председник општине, суда, начелник полиције - чиме ћемо им стварно омогућити да бирају власт која ће им служити.

Време је за: Да у сваком округу одржимо састанак са оним на које рачунамо као на наше гласаче, односно на оне који ће вршити власт у општинама..... ми идемо одоздо, изнова, ми ћемо овим системом комуникације све њих из других странака гурнути на страну и морамо бити у моћи да дамо одговоре на свако питање. Морамо скупити 10.000 потписа грађана као подршку листе и то ће бити по свему судећи најтежи део посла за кратко време.

Ми немамо наше посебне штампане новине, али ми имамо најчитанији лични блог у Србији «Златни Билтен» и имамо блог «Команда-540» и они ће бити наша комуникација – са њих ћемо штампати оно што је потребно и дотурати до оних који нису прикључени на интернет – оживљавамо курирске везе, заједничка читања и дискусије, омогућавамо им да своја мишљења учине доступним целој Србији.
Радимо, практично, без икаквих трошкова, а оне минималне ћемо надокнађивати из прилога од 100 евра који ће дати они који имају – бивши полицајци, официри, судије, професори..... и други који то себи могу да дозволе, па победимо својим трудом и својим новцем, а потом можемо да чинимо оно што не могу да чине они који узимају новац од транзитних богаташа.  

Одмах после избора формирамо власт по наведеним принципима, а ако нас Организација буде ометала да се то не догоди, ми одмах по окончању избора јавно формирамо паралелне структуре власти у сенци, од општине до државе- имаћемо Владу у сенци, општинску и окружну власт у сенци и њиховом активношћу чинимо што је потребно да ненасиљем преузмемо власт, а ненасилних метода је много и опредељиваћемо се у зависности од услова у којима будемо радили.
Основа наше моћи ће бити буђење Унутрашњих Срба и добијање подршке довољног броја грађана.

Снагу власти која организује изборе претварамо у њену слабост!

На блоговима Златном Билтену/Команда-540 објављено је око 500 наслова из различитих области, али је само овај наслов «Време је!» објављен на Бадње вече, 6.1.2014.г. до данас, 9.1.2014.г. прочитало више од 450 читалаца, што је својеврсна потврда да је тема погодила време, да је заправо ово време за такве теме. Има и неколико коментара.

Потврђују  ми добро информисани Срби да ће се Ванредни парламентарни избори заказати за 16.3.2014.г. – мало је то времена да се организујемо у складу са захтевима из постојећег Закона о изборима, али нам то неће сметати – ми ћемо се организовати као да се избори неће ни одржати, односно игнорисаћемо их, јер се у целости манипулише истим законским прописима и истим идејама истих странака, које ево већ 23 године не умеју да стабилизују Србију.
Без обзира на изборе који ће се одржати, ове странке које преферирају да поново покушају да добију прилику да раде ово што и сада раде, али тада самостално и без обавезе подешавања према интересима и других из странака које чине власт, не могу да учине оно што се од ње очекује, нити оно што буде обећавала!

Наша Влада у сенци, наше паралелне управљачке структуре у окрузима и општинама ће користити њихову стерилност – из њихових прича не произилази ништа - и као једина боља алтернатива, наметнућемо ненасилним методама да се промене изборни закони, да се потом организују избори на којем би ми само и формално преузели власт.
Добро је да то учинимо лети, значи до октобра 2014.г. а то је сасвим довољно времена.

Очекујем ваша јављања и то:

  1. За Војводину: Састанак у Новом Саду, за Бачку,  у Ср. Митровици за Срем и у Зрењанину за Банат;
  2. За Београд: Састанак у Београду;
  3. За Шабац, Ваљево, Ужице, Чачак и Краљево, састанак у Ваљеву;
  4. За  Смедерево, Крагујевац, Јагодину и Крушевац, састанак у Јагодини;
  5. За Пожаревац, Бор и Зајечар, састанак у Бору;
  6. За Ниш, Пирот, Прокупље, Лесковац и Врање, састанак у Лесковцу;
  7. За Косово и Метохију, састанак у Нишу.
Као што се види, могуће је за 10 дана одржати радне састанке са представницима из сваког округа, а потом се убрзо може одржати састанак представника свих округа, са потребним бројем представника из општина у сваком округу, у Београду или другом граду о којем се договоримо.

Ви који сте радили у државним  органима уочавате уобичајени регионални распоред, као и намеру да се са што мање трошкова, гужве и губитка времена нађу они који се договоре, и за два-три сата размене искуства, учврсте договор и врате се на извршење договореног.
Овакви састанци се могу одржати у одговарајућој сали било којег хотела или бољег ресторана у местима која су означена као места одржавања састанка и о тим местима треба да се побрину они који имају пребивалиште у тим градовима.
Ја имам канцеларију у којој може да састанчи 10 лица, и то је једна од алтернатива за случај да се одлучите да дођете у Београд, опет по овом распореду који сам мало ниже навео.

Ако неко од вас има погодну просторију у којој можемо да се окупимо по овом распореду, нека обавести и ако се договоримо тај састанак можемо обавити код тога који располаже таквим условима.

Свакако се сећате да се то некада радило много ефикасније и за краће време, сада то само треба поновити – али без бриге о пословном простору, систему комуникације и осталом, садашње прилике су по овим питањима много повољније, делујемо свако од своје куће, имамо бесплатна средства комуникације и за протекле три године од скромног личног блога Златни билтен/Команда-540 створен је најчитанији блог у Србији, а то је замена за некадашње редакције новина, канцеларије, плате новинара, службена возила, дневнице и све оно због чега су све комунистичке новине пропале, па се новинарство Србије сада свело на пар таблоида који објављују минорне вести као ударне  чиме оптерећују јавност у држави.

Значи: Не требају нам никаква додатна улагања у средства за међусобну комуникацију нити за обавештавање чланова и присталица, у штампаном облику – у сваком округу/општини, седишту дела Организације «Команда-540», штампа се потребан број примерака одређених наслова са ових блогова и достављају се као информатори онима који немају приступ Интернету.

Правно је врло лако уредити ову нашу активност као активност одређеног удружења грађана које се може, а не мора, уписивати у било какве државне регистраторе, или се може користити постојећа Организација «Команда-540» која већ има пуно својих чланова у више градова Србије.

*Да ли нас има довољно који у ову ствар могу да уложе по 100 евра, да провере своје и моје идеје везане за овакво организовање, уз коришћење средстава која нам стоје на располагању?

*Да ли нас има довољно који се можемо окупити у наведеним местима ради договора, а да нам то не финансирају транзитни богаташи или бизнисмени који не могу да пруже порекло о свом капиталу?

*Да ли смо ми својим радом и завредели пензије које примамо, или плате које и сада добијамо, ако наше знање није толико да се можемо организовати мимо некога ко би нас у овако ситним свотама финансирао и купио наше знање, поштење и ауторитет?

*Да ли ми можемо да одмакнемо даље од критика нечега у нашим уским круговима, да искорачимо у стварање победничке организације која ће преузети власт ненасиљем?

*Има ли нас довољно који са собом слободно могу да се о овоме споразумеју и себи одреде трошак у износу од само 100 евра?

Драгољуб

Постављено на Дан Св. првомученика и Архиђакона 
архиђакона Стефана, 09.01.2014.г. у 22,20 ч. 

2 comments:

Анониман,  7. јануар 2014. 08:56  

Свим војницима Команде 540 садашњим као и будућим срећан празник ХРистовог рођења. Ево још једног чланка који зове на буђење па браћо удружимо се и увећајмо да би опстали и сачували Србију. Мир Божији, ХРистос се роди! Слава нашем команданту Светом Архангелу Михајлу! Србија Ненад Трајковић!

Анониман,  7. јануар 2014. 08:57  

Свим војницима Команде 540 садашњим као и будућим срећан празник ХРистовог рођења. Ево још једног чланка који зове на буђење па браћо удружимо се и увећајмо да би опстали и сачували Србију. Мир Божији, ХРистос се роди! Слава нашем команданту Светом Архангелу Михајлу! Србија Ненад Трајковић!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh