Kojotiranje u Srbiji!


Canis latrans.jpg
Којот-Дивљи амерички пас

Којотирање 

у Србији!

-Време Шинтера-

Којот је мешанац пса и вука, живи од 6-10 година,  у мањим чопорима-породицама или претежно сам. Има псећих и вучјих особина, може да прође и као пас и као и вук...... и упоредив је са људима из Србије, оним који су у исто време и криминалци и полицајци, криминалци и политичари, издајници и патриоте, националисти и комунисти, верници и атеисти, гангстери и поштењачине, који су у исто време за Русе, Американце или чак и за Немце..... а сви су у суштини увек и само за себе, као сваки добар Којот!

Којоти су слуге Којота!

Којоти су и господари Којота – већ зависи од позиције коју заузимају.

Срби већ 70 година живе у једном овећем Којотарнику из којег су се редовно легли политичари, народне вође, елита државе, са свим што иде уз такав статус, први Којоти после Другог Светског рата избацили су власнике кућа по Београду, које су им  се свиделе, под изговором «да су власници тих кућа спавали у креветима и јели из тањира, док су се они, Ослободиоци, мрзли по шумама Србије и Босне», потом су за жене узели истакнуте певачице и глумице, одузели су «за народне потребе» луксузна путничка возила у којима су их возили мали Којоти тек ступили на пут којотирања.
И смењивали се на којотским функцијама, за себе измислили различите политичке, економске, безбедносне и државоуправљачке курсеве у трајању од 6-12 месеци који су одмах потом имали статус редовних факултета, мисли се на дипломе стечене на тим курсевима.
Напредовало се у сваком погледу – једни су бринули о унутрашњој други о спољашњој безбедности, једни се специјализовали за рад у МУП, други у МИП, једни у СЈБ, други у СДБ – а све под паском Којота вишег ранга.

Знали су да им се често у задатак дају чисто којотска-псећа посла, знали су да је то у супротности са оним о чему су им причале мајке и баке, али је напредак био видљив, нико ко није постао Којотом није могао да учествује у Којотирању. Главни Којот је био онај који је био на челу партије, државе, војске, полиције, народа, онај који је био вољен више од маме и тате, више од бате и секе, са много својих мањих помоћника, такође Којота, који су неком били подређени а неком надређени. 
Сви у том Којотском Хору су морали да певају по одређеним нотама, одређене текстове како би се размножавање могло наставити и чистоћа расе сачувати.

Главни Којот је умро 1980.г., али Којотима који су претендовали на његову функцију није сметало да га прогласе неумрлим и незамењивим, па га је у исто време замењивало њих осам, од којих је по један био по годину дана на челу тог колективног Којотаријума.
И уверавајући све нас да се ништа није ни променило наставили су да уклањају све препреке и све опасности које су могле да угрозе пут којим се ишло-безалтерантивни којотски пут.
Систем се чувао на све могуће начине – ликвидације нису биле изузете, логистика је постојала или је стварана под окриљем представништава одређених фирми у иностранству, која су имала за циљ да у конкретним случајевима предузимају све неопходне мере..... за очување чистоће расе, Којотарника.

Прошло извесно време, 15-20-30 година, многи Којоти отишли и неће се враћати, многи су при крају свог живота па су мислили да их нико неће ни дирати, а многи су се спарили са другим врстама паса па се умешавањем у друге расе прикрили и умислили како је време да о времену негдашњих Којота сада они могу да суде, све заборављајаћи да је људску тајну тешко сакрити, да тајни заправо и нема.

Пре 23 године Којоти донели одлуку о сопственој реорганизацији и запоседању своје територије коју су прогласили независним мини државама – понели што су мислили да је вредно и склонили се из Главне Којот Централе, направивши више таквих централа у некадашњим републикама којот државе – СФРЈ. И више од 10 година играли улогу главних Којота у таквим малим државама, а онда им се догодио превид – нису вршили довољно обезбеђење, њихове државе постале подређене неким већим, оне које су процениле да их треба кажњавати за период Којотарења у бившој СФР Југославији и независним  мини државама, Хрватској, Словенији, Босни, Македонији, али и Црној Гори и Србији.

Којоти се узбунили – они малобројни вишег ранга, на слободи или у затвору, мали ситни пси - гоничи који су добијали увек и добар комад за себе – сви се узбунили јер је ова 2014.г. година у којој ће се у целости осветлити улоге малих и великих Којота у пословима Којотарења – тражи се разјашњавање пљачки државне имовине и убистава политичара, новинара, гангстера, параофицира... праве се убрзани планови «Нужна одбрана» и «Крајња нужда» - Многи би да као што је Понтије Пилат опрао своје руке од греха према Исусу Христу, да сада тако оперу руке од грехова које су за њих чинили којоти нижег ранга – узбунили се Којоти на слободи и у затвору, они који су постали богаташи, они који су били једно време богаташи па су сада оно што су били пре ступања у Којот војску, узбунили се они који су сада у улогама Којота у полицијама, судовима, затворима, државним органима. Пилат пере руке од њихових дела, они виде крст који им је спремљен, не би да га носе, не би да на њему буду распети, па се пресабирају, састају, договарају, деле улоге, траже део новца у заједничку кесу из које би се све што се планира финансирало, али у питању су Којоти...... жао им, не дају у заједничку кесу оно што су из заједничке кесе отели..... време пролази, а Којоти сада очекују да се опљачкани народ добровољно дигне на оружје и брани те Којоте од онога што им је досуђено, онога што ће им неминовно бити досуђено.
Они, Којоти, морају да плате за све што су чинили и план обарања ове владе ради онемогућавања спровођења неопоходних мера  према Којотима, неће бити од неке велике користи, једино је изгледна могућност стварања услова за Грађански рат.  
Могуће је и да те мере предузму неке стране државе или међународне организације, уместо наших домаћих, као што су државе ЕУ које су нашле извесне своје интересе затражиле од своје чланице - Хрватске да ухапси некада високорангиране Којоте - Хрвате, и ова то чини.

У приправности је још, за сада, 28 налога за хапшења у Хрватској, Босни, Србији и Црној Гори, после ће се тај број опет ширити..... и на крају сваки Којот ће бити вредан само колико је вредна његова уштављена кожа!

Ех, како је лепо потврђено уверење да се криминал не исплати, и поред очигледних привремених успона различитих Којота на различитим функцијама Којотарења!

Како је лепо уживати у својству посматрача, гледајући стално нове, неуспешне, представе којим би Којоти да се спасавају, не дугујући ниједном од њих ни пруженог штапа као неке помоћи за извлачење или усмеравање на прави пут.

Ако ово којотско погинуће буде само казна за њих, а не и практично показивање шта не треба чинити, не стављамо тачку на све ово, већ само зарез и неко ће опет тако наставити.
Не будимо војници Којот Војске, не градимо и не подржавајмо Којотарење које је овде присутно више од 70 година!

Чувајмо чистоћу расе – нека гангстер буде гангстер, нека поштен буде поштен, нека верник верује..... и Којоти су потребни, али се њима не смеју давати улоге ловачких паса, паса чувара, паса трагача – у њима су и пас и вук и никада само пас или само вук!

Драгољуб

Постављено 01.01.2014.г. у 17,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh