Na Dan Komandanta!




На Дан Команданта!
-Припремна паљба-
Штаб Команде-540                                                                                              
Полигон „Сава“
19.11.7527/2018.г. у 04,22 ч.
*Свим Командантима Батаљона Команде-540 – на извршење  
-Хитно!

 *Осталима за информацију


Повод: Припремна паљба за започињање борбе на Дан Команданта Команде-540

„Све што желимо то и можемо, 
све што можемо то и хоћемо!“
(Гесло под којим наступају Група „Србих-888“
и „Команда-540“)

На дан 19.11.7527/2018.г.  у времену 05,22-04,58 ч, Штаб Србске Војне Духовне Групе „Србих-888“, коју је заступао пуковник Монах без манастира, и заставник Команде-540, примили су информацију о издавању следеће

Наредбе


1.           У току 2014.г.  на брду Виник код Ниша  планирано је постављање  Крста Помирења две струје хришћанске цркве, са планом да се подигне  монументални религиозни комплекс у којем би се поред осталих садржаја типичних за царске дворце, налазиле  и праве царске просторије!  Комплекс  чија изградња се планира, подиже се под изговором да се подиже у част римског цара Константина, који је имао престоницу у Нишу,  у знак захвалности што је 313.г. хришћанство прогласио државном религијом, али и због приближавања 1000 година од раскола Хришћанске цркве из 1054.г., када би требало показати да се два крила хришћанске цркве мире, али са  крајњом намером организовање зацарињења Сатане  оличеног у актуелном Црном Папи, за цара овог света.* 


_______________________


Спорни изглед Брда Виник уз указивање да планирани
Религиозни комплекс 
није завршен, а да је могуће да је и
сама фотографија Крста само идеја






Ово је неспорни Крст на Брду Виник код Ниша - остало су идеје и и идејни пројекти http://niskevesti.info/wp-content/uploads/2015/04/vinik.jpg



*Према обавештењу читалаца из Ниша, комплекс није завршен. За сада је постављен само Крст, један неспоран и један споран, а за остало се чекају инвеститори. Захваљујем на указане моје пропусте!

Претходно коришћене фотографије не потичу са брда Виник-дошло је до грешке при избору фотографија и оне су брисане од  стране БЛОГГЕРА јер вероватно подлежу заштити ауторских права.
_______________________

Овај закључак је донет на основу расположивих информација и посматрања реализације ланца мера неопходних за обављање ритуала зацарињења Сатане. Мере које се предузимају су превентивне уз могућност прерастања у мере спречавања..
         
Све друге припреме су у току, чека се да Србија падне на леђа па да се приступи реализацији овог плана који би означио победу Сатане над нашим Живим Богом. Све се ово ради уз сагласност ватиканског Папе, јеврејског Главног рабина, Патријарха, Васељенске патријаршије у Истанбулу, Патријарха Руске Православне цркве, Патријарха Србске Православне цркве, представника Англиканске цркве из Енглеске, те председника Србије, Русије, Израела, Немачке, краљице Енглеске и челника тајних организација, са циљем да у том тренутку Црни Папа и званично, на симболичан начин, задобије власт коју већ поседује.


Религиозни комплекс, са Крстом помирења који је/би био/ постављен, планира се на месту Распећа Ристе Србина, названог Исусом Христом, а сама црква се планира на рушевини, или у близини, старог и затрпаног Соломоновог храма… (Књига "Слово Словим Спознајом Ствараоца", аутора  Слободана Љ. Живковића из Смедерева)



2. Имајући ово у виду, око целог планираног комплекса са изграђеним Крстом Помирења, извршити припремну паљбу као увод у битку која следи, тако што ће се око ширег подручја Брда Виник у Нишу, и око Града Ниша, поставити Први прстен Енергетске Невидљиве плазме сачињене од сабијеног Етра кроз који нико и ништа неће моћи да прође, уз остављену могућност да се тај зид-прстен у датом тренутку из одбрамбеног претвори у нападачки тако што би се атоми Етра усмерили на одређене циљеве са уништавајућим ефектима, идентичним оним који су недавно испробани приликом проналажења Гавриловог Ковчега у Меки, у Саудијској Арабији, 24.9.2015.г.;

__________________________________



*Издата Наредба за спречавање крунисања Црног Папе у Нишу, за цара овог света;
*Ко, како, где, зашто;
*Заробљених неће бити.
_________________________________



Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=282

Напомена: Анонимни коментари неће бити објављени!

Здружени Штабови Групе Србих-888 и Команде-540:
*За Групу Србих-888, Пуковник Монах без манастира
*За Команду-540, Заставник Команде-540


*У славу нашег Живог Бога Срба!
*У славу Команданта Небеске војске и Команданта
и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Записано на дан 19.11.7527/2018.г. у времену 04,22-04,58 ч,

Постављено 19.11.7527/2018.г. у 14,30 ч.


4 comments:

Анониман,  19. новембар 2018. 20:05  

Молим Вас, појасните:
"... поводом хиљаду година раскола Хришћанске цркве, одређеног Миланским Едиктом 1154,..." ?!

Хвала!

Драган Славнић

Zlatni bilten 20. новембар 2018. 11:39  

Поштовани г. Славнићу,
захваљујем на указаном пропусту који је настао приликом преписивања са папира на којем је забележена добијена информација, на исту грешку ми је указао и читалац Мико Миловић из Чачка па и њему захваљујем-догодила се непрецизност и извињавам се свим мојим читаоцима, за које сам, не једном, рекао да су елита међу читаоцима.
Срећан вам свима сутрашњи велики празник, Свети Арханђел Михаило!
Драгољуб Татомировић.

Анониман,  20. новембар 2018. 12:25  

Postovani gospodine Tatomirovicu,

Grandiozni i skandalozni projekat religioznog kompleksa na Viniku nije realizovan, ono sto se tamo zaista nalazi moze se videti na sledecem linku: http://niskevesti.info/wp-content/uploads/2015/04/vinik.jpg

Otud zbunjuje ova Vasa objava sa prikazanim memorijalnim kompleksom "Dolina palih" is okoline Madrida. Da li biste bili ljubazni da nama koji pratimo Vase tekstove objasnite otkud takva prostorno-vremenska dislokacija? Verujem da nisam jedina koja je vise nego iznenadjena ovom objavom.

Srdacan pozdrav,

Jelena iz Nisa

Zlatni bilten 20. новембар 2018. 20:45  

Драгољуб Татомировић на коментар "Јелена из Ниша":
Поштована госпођо Јелена, захваљујем на указивању на мој пропуст приликом избора фотографија-одабрана је једна која је била Идејни пројект и више других повезаних са Крстом. Оне су требале да илуструју уложени труд градитеља и укажу на паралелне припреме да се Србија настани већим бројем миграната из Реадмисије из Европе, што још није искључено-остало се подразумева. Због тога се предузимају превентивне мере да се то нашем Граду Нишу и нашој Србији не догоди. Свако добро од Србија Драгољуба Татомировића. ПС. Рачунам да нећете тражити да уклоним ову Вашу фотографију.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh