Jezik Svetog Ilije!


Језик Светог Илије!
-Шта нам поручује?-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.com/2016/10/srecna-nam-1990g.html

_________________________________
Постављен роман "Хеклером бушим повољно" на:

*За текст романа "Хеклером бушим повољно" на србском језикуј, клик на

*За текст романа "Хеклером бушим повољно на енглеском језику, клик на
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=271
_____________________ 

Извесни Небојша Стефановић, извесни Александар Вучић, извесни адвокат Владимир Ђукановић, који је и посланик, нису имали времена да после скоро две године прочитају овај чланак, упозорење и објашњење проблема у који су упали у жељи да владају Србијом…. И сада је ситуација још компликованија, а једина добра околност је што се овоме свему свакако ближи крај, неки крај, овакав или онакав!

Жао ми је што сви ви овде названи извесним, са формалном влашћу, никако да овладате Србијом, никако да почнете да владате, стално сте у неким кампањама објашњења како је неко пре вас упропастио Србију, па ми смо вас изабрали да ви то поправите и оправите, и шта још од нас тражите?!

Убијају и адвокате!

Наравно, и друге ће почети, дели се масни колач дроге, капитала од транзиционе пљачке, од злопупотреба, од ко зна чега све…. Не знате шта ћете даље. 

Па, ево углавном због вас на власти, али и због осталих читалаца мојих наслова, извлачим наслов из 2016.г. као апсолутно актуелан и стављам га поново сима вама на увид.

Јуче сам се у некој преписци нашалио са неким мојим познаницима који имају неке крупне планове са Србијом, а никако да крену, поручио: Аман, бре, Ванземаљци, крените да радите нешто конкретно!

Ето и за вас то важи.

Старозаветни, многопоштовани и србски светац, Свети Илија, је синоћ својим јаким гласом-грмљавином подсећао шта нам је чинити.

Хоћемо ли?

Или да чекамо да извесни Александар Вучић-Засвенадлежан, поднесе оставку, би он, али то није довољно понижавајуће, то је витешки и србски, али је за њега и његове тражен понижавајући одлазак са власти.
Што ће бити јесенас, нека буде вечерас!

У славу Светог Илије којем је посвећен данашњи дан!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације Команда-540

Постављено на Светог Илију, 2018.г., 2.8.7527/2018.г у 13,00 ч.

Прилог
: Наслов „Срећна нам 1990.г. од 14.10.2016.г.
Клик на http://komanda-540.blogspot.com/2016/10/srecna-nam-1990g.html
_________________________________________
Снимљено 2.8.2018.г. у 13,05 ч. - Застава Русије



19'37 "  Суботица

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh