Rezolutno je!



Резoлутно је!
-Сеча кнезова-


Веза: Без рукавица, од 13.7.2018.г.
http://komanda-540.blogspot.com/2018/07/bez-rukavica.html
 

Када су Турци хтели да спрече народну побуну 1804.г., у тада окупираној Србији, извршили су на превару, наравно, како то они увек и чине, погубљење свих србских кнезова, оних који су били толико наивни па поверовали у турска обећања и отишли им на ноге „ради договора“;

Када је на Косову пољу погинуо турски султан Мурат, Турци су се скупили и у великој журби побегли у Турску, губећи ту битку…. ;

Када се хоће обезглавити нека војска уништи се на неки од многих начина њен генералштаб, како Доле-тако и Горе!

Када се хтео уништити резултат 100 година владавине Антихриста (16/17.7.2018.г.) ишло се на уништење Антихристовог Генералштаба!  На езотеријске  организације уз чију помоћ је тај генералштаб овако владао светом-на дан 13.7.2018.г. ујутро, све езотеријске организације су уништене, остављено им је да се саме самораспусте пошто ће се једно време бавити сопственом организацијом, рабећи досадашње форме деловања које више неће давати резултате, јер их се људи више неће бојати.

Три дана пре састанка (16.7.2018.г.) челника два крила Енглеске војске, у Хелсинкију, Трампа и Путина, учињено је да крилни играчи започну игнорисање центарфора, да почну сами себи да додају лопту, без Енглеске као посредника, што је само очигледни резултат онога што је за езотеријске  организације  учињено три дана раније, потом се Америка, како јој је и одређено, активније и јавније почела бавити Балканом, настала је права изненадна паника у масонерији и свим тајним и полутајним организацијама,  јер је дошло до масовног дезертерства оба војна крила од Енглеске…. Заседају у својим окултним просторима, мере и размеравају, задижу ногавице и рукаве, стављају мачеве на главу и чела, прете, вероватно се обраћају и свом команданту Антихристу-резултата нема, они су стављени ван сваког утицаја и вам сваке снаге.

На хиљаде чланова породица које воде порекло од крвних наследника Ристе Србина-Исуса Христа је остало без власти или је то у току, потом ће остати и без имовине коју се стекли, а за даље ће се видети.

Истовремено се за вршење власти спрема  на хиљаде духовних наследника Ристиних,  јер је укинуто правило старо 2000 година да светом владају Његови наследници и крвни сродници.... плач се чује до Неба, у којима се истовремено чује и песма Анђела којим су се отворили портали од Неба до Земље, присуствују ненасилној Космичкој Револуцији и исправци грешке од пре 2000 година, на коју они нису смели да укажу, а указали обични људи!

Указали они које је Господ створио по лику свом, са јединственом моћи и правом да имају своју слободну вољу, за коју су Анђели ускраћени…

Сви припадници езотеријских организација сада имају прилике да добију часни отпуст из организација којим су се заветовали својим животима.

Када се уклоне Руси са Балкана, до времена које  не одређују они, када Американци изврше обавезе које су им дате, када пропадну Турска, Кина, Русија и Немачка (то је у току),  када преостане само Америка и када на ред дође Енглеска, заказаће се Главни бокс меч без рукавица између Велике Србије, са најјачом Белом Духовном војском на Земљи и Енглеске са преосталим региментама Црне војске Антихриста, када ће се Енглеској понудити њен часни пораз уз извесне услове,  или уништење без икаквих обзира.   
Одлуке су резолутне, сеча кнезова црне војске је припремљена, чекамо и осматрамо! Истицање беле заставе би им можда могло бити од користи.

Та битка је већ одлучена у Небу, она треба само да се материјализује на Земљи, нама Србима је дато да о њима одлучимо, да пазимо шта чинимо и одговарамо за одлуке које ћемо донети.

Наследници Ликинија Другог су на челу Антихристове војске у Лондону, они су наше крви, али је обзирност по питању крви отписана, дух ће одлучити о њиховим животима!

Бићемо милосрдни таман колико су и они били, и јесу и сада, милосрдни према нама свих ових векова, али ми нисмо црни, већ бели  војници!

*  У славу нашег Живог Бога Срба!
**У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 23.7.7527/2018.г. у 14,52 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh