Reakcija vlasti



Реакција на Предлога Команде-540!

- Уз уважавање-

1314 читања за непуна четири дана! 

Веза:
http://komanda-540.blogspot.com/2018/06/predlog-staba-komande-540.html

Пре два дана је Команда-540 доставила је свој Предлог поступања Команданту државне силе Србије и он је у целости усвојен, уз испољавање сваког уважавања ономе који је Предлог доставио.

Команданту државне силе Србије поклопиле 
се добре карте-јуче ујутро или у току ноћи између 13. и 14.6.2018.г. провинцијски новинар жељан славе је исценирао своје киднаповање, мала варошица Бела Црква код Вршца је постала центар Србије! Истрагу је водио лично Александар Вучић-Засвенадлежан!

Нашао га је Александар после само 30 сати напорног рада, лично његовог, керамичаревог на месту начелника УДБЕ и продавчевог на челу полиције…. Уочили њих тројица(!) нелогичности, повезали, поставили хипотезе, аргументовали их и пронађен самокиднаповани новинар Цветковић!

Сада ће у наредних 48 часова као лице за које постоје основи сумње да је узнемирио Србију објаснити до у детаље како је смислио и реализовао своје киднаповање у личној режији.

Ако му је неко у томе помагао то ће бити његови пријатељи које је први пут видео у пределима између река Караш и Нера, који су га вероватно пре тога, на новинареву молбу, возали скупим аутомобилима чак до Београда, где се са својим новим пријатељима баш изразговарао, онда су га возали у Панчево, после чега су га вратили тамо где је  и  нађен… сам је одабрао познату околину варошице да у њој нестане!  Као да је то у Србији  могуће - ех наивни новинар Цветковић! Брзо је пао у руке полиције, сада нека смисли где је и у чијим је рукама био пре тога - отац, мајка, супруга и деца се не узимају у обзир!
___________________________
Четири дана после:
Изјава самоотетог новинара Цветковића:

"Niko me od policije nije pronašao. Ja tada zovem policijskog službenika čiji broj znam", rekao je on i dodao da je taj policajac odmah došao po njega i vozilom ga prebacio u Beograd, zajedno sa šefom Policijske uprave u Pančevu i predstavnicom Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanom Hrkalović."
19.6.2018.g. u 14,00 h.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=06&dd=19&nav_category=12&nav_
id=1406804&utm_source=B92&utm_medium=Document&utm_

______________________________


Мислио је Цветковић, новинар, да је лукав, да ће успети са нападом на државни врх….
Заборавио је да је на челу државе Александар Вучић-Засвенадлежни и Засвеспособни!

Ено га сада где ће 48 часова да припреми своју покајничку изјаву, после чега ће се нагодити са тужиоцем да добије условну казну за извршено кривично дело које му се ставља на терет. Исту казну може да анулира наш цар Александар-и вуци сити и козе на броју!

Бирократска машина ради, много је ангажованих полицајаца и функционера који ће Цветковићу помоћи „Да се отвори“, да се покаје, објасни све детаљно, како више ниједном новинару не би пала на памет ова врста самопромоције самокиднаповањем.
___________________________

*Тужилац у предмету Цветковић већ је донео закључак да Цветковић није отет јер се у време док је био наводно отет јавио мајци телефоном!
Браво за оваквог експерта од тужиоца! Хало, мајсторе, сећаш ли се било чега из криминалистике коју си некада морао да положиш на Правном факултету? Зар му отмичари нису могли да нареде да се јави било коме и да каже било шта? Јесу ли ти експерти из полиције донели извештај о локацији са које је Цветковић звао мајку? Зашто је вожен у Београд и Панчево? Или се сам возио?
_______________________________

Ови други, из иностранства инструисани,  којим је као скуп бензин у Србији, најавили за данас блокаду простора испред Скупштине - заборавили ко управља државом, а ко Београдом! 

Предухитрили их и јуче у центру Београда поставили велики видео бим на којем би грађани Београда могли бесплатно да уживају у гледању утакмица Светског првенства које је у току у братској Русији!

Блокада у корист грађана је пожељна и за сваку је похвалу!
Она је ваљда корисна и за оне које фудбал уопште не занима, али због оне мањине који воле фудбал допуштено је блокирати престоницу.

Оне друге блокаде које су у интересу мањине којој је бензин скуп у односу на плате у Србији, нису пожељне, нису никако добронамерне, оне атакују на власт Александра Засвенадлежног и оне се неће допуштати! Тако и никако друкчије!

Ко нема личну карту код себе-лисице на руке па код судије за прекршаје, друге начине за утврђивање идентитета не користити! Чим неко нема личну карту, сигурно је непријатељ и терориста!

У идућу суботу, 23.6.2018.г.,  у Београду је заказана Геј парада поносних синова и кћери Србије, ваљда што су друкчији, што су малобројни и што ће на челу парадне поворке бити највиши државни функционери Србије. Браво!
За поносне синове и кћери и за највише државне функционере Србије!

У исто време на два километра удаљености даље на платоу испред Храма Светог Саве, извешће свој концерт  Оркестар „Александров“ из братске Русије - одређени су они који ће томе под обавезно присуствовати. И то не смета једно другом, Светосавље, Руси и Геј парада, то је све лепо синхронизовано.

За после Светског првенства у фудбалу, организоваће се такмичење, у нечему, ђака и студената на платоу испред Скупштине, гради се и мобилни терен за балоте (боћање) то је игра са више кугли којим се у Србији нико није бавио последњих 200 година, а сада имамо клубове, игралишта, удружења, такмичења) "то је стара србијанска игра" са играчима који искључиво говоре ијекавским наречјем у којој ће учествовати  више од 350 удружења Срба побеглих пре више од 20 година из Хрватске….. они су сви за овакву власт и овакву Србију, у којој су са пасошима својих некадашњих држава, Хрватске и Босне, и  кроз државне блокадне барикаде нико неће моћи, без силе! 

Ови који ће се такмичити на блокираним просторима, удружени са политичарима који имају права на дупле пасоше, јер власт има право на блокаде! 


Она је власник градова и села у Србији, она је власник и живота људи у Србији. И њива и река, и рудника и илегалних складишта отрова, и илегалних топионица злата… ма све је у њеним рукама! 

Све је под надзором многих полицајаца са правом на дупле пасоше, ситуација се држи под контролом! Блокадом!

Грађани замисле – власт усвоји!
Сада државу блокира власт! Без грађана, у својој режији и у својој краткој памети, да би одложила полагање рачуна, а тако је једно време радио и Милошевић… па су га ови који обезбеђују државне блокаде, они из УДБЕ, са рукама везаним на леђа и кесом на глави, на Видовдан испоручили у Хаг, одакле се више није вратио у Србију. Видовдан је ускоро, ко ли ће сада играти улогу Милошевића?!

Александар Засвенадлежан
не користи силу против силе грађана-он испуњава њене жеље. 

Грађани пожеле блокаде, Александар учини. Браво за памет и за то што си послушао и озбиљно схватио упозорење Команде-540.

Док не употребиш силу, неће бити насиља од стране грађана. Али, само дотле. Јер, ти нама уопште не сметаш! 

Слава Команданту Небске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 15.6.7527/2018.г. у 22,30 ч.
_________________________________
Снимљено 15.6.2018.г. у 22,55 ч. - Застава Русије

-Треће смена браће Руса на задатку!-
5'28"  Београд
5'31"  Београд
5'50"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh