Balegari


Балегари

-Шта после са њима?-

Веза:
Наслови: 1. Кожни Мантили; 2. Србска тајна
*
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/kozni-mantili_4444.html
*
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2012/01/srbska-tajna.html

Резултат слика за балегари
Балегар

Само у Србији један век траје 73 године, код других народа је он уобичајеног трајања од 100 година. То је период у којем је потребно да људи-Балегари очисте оно што су четири људске генерације упрљале. 

И то функционише: На сваких 20-30 година долази до масовних чишћења, када су главни они који имају улогу балегара међу људима…. 

Ми у Србији смо преплављени, од 1944.г. и на даље, балегарима који су као имали за циљ да уреде Србију по нечијем плану, и уредили су је почистивши из овог света на стотине хиљада људи обележених балегом са шифром „Буржуј“, „Народни непријатељ“, „Шпијун“ и још многим другим шифрама. 

Успоставили су тада систем који се сада мора почистити, али иде јако тешко из простог разлога што се после чишћења балегари маскирају у нешто друго, обуку одела, ставе кравате, пожене се глумицама или ТВ водитељкама…. И одбијају да признају да су кроз чишћење балеге коју су оставили неки људи пре њих заправо продужили свој живот, јер је балега балегарима и храна и боравиште и место продужетка врсте…

Ови који су почистили оне пре 1945.г. одбијају да се склоне, одбијају да и даље раде послове балегара, хоће да буду лептири, лепе птице-певачице, никако пчеле радилици, већ само трутови. Од 1945.г. године није нађен начин ослобађања од балегара, овде, у Русији, Украјини, Бугарској, Румунији….
У државама и народима који су прихватили комунизам као решење и спала књига на два СРБСКА слова, на Русију и Србију! У којим се дефинитивно мора уприличити растанак са балегарима рођеним 1917/1918 и 1945/2018! Кажем да мора!

Али, балегари би да балегаре преко својих,  опет преко балегара са којим ће настати проблем у тренутку окончања чишћења, када они не буду више хтели да буду то што јесу-балегари, већ када буду хтели да постану нешто друго, да постану они који управљају државом! 

Тако од окончања турске окупације у Србији, преко окупације од стране комуниста до данас, када Србијом и Русијом управљају комунисти, њихова деца и унуци! Промене имена су само маскирања балегара да се прикажу као нека друга врста.

Американци су искористили италијанску мафију као балегаре на крају Другог Светског рата, који су у интересу Америке обавили балегарски посао у Италији. 


Руси су обучили на стотине хиљада локалних балегара који су у њиховом интересу очистили источну Европу…. Истекао рок од једног века… балегари се показали да не знају ништа друго до своје основне делатности, а  на реду је чишћење Србије и Русије.

Србија је мања 200 пута од Русије и она ће послужити као подручје експеримента за уклањање балегара по обављеном послу у њој. Биће то вредан покушај, и ако се у томе успе, врло вредан патент!

Експерименти на Косову и у Украјини не дају резултат-балегари су наоружани, имају осећај важности и одбијају да предају власт коју су узели захваљујући, у почетку потребној, балегарској делатности.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=253


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-Виши криминалистички инспектор у пензији

Постављено 29.12.7526/2017.г. у 17,10 ч.

___________________________
Снимљено 29.12.2017.г. у 17,28 ч.
Кога сврби, тај се чеше! -Застава Русије

2'45 "  Београд
3'19 "  Београд
3'55 "  Београд
5'4 "  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh