U č l a nj e nj e u Komandu-540, u slavu Komandanta Nebeske vojske!


У славу Команданта Небеске војске и Команданта
и Начелника Организације „Команда-540“ Светог
Арханђела Михаила!


-Како постати војник ове Команде?-

Веза:

После пет година од успостављања Штаба Команде, (15.6.7521. или 28.6.2013.г.) ова Организација је постала најјача и најбројнија оваква организација у Србији и окружењу. У њеној структури је и Специјална Јединица „Срб и ја“ која се бави енергијама као средствима за остварење задатих циљева, организована је на децентрализован начин са максималном слободом сваког Команданта Батаљона и истовременом обавезом синхронизованог поступања у складу са наредбама Штаба Команде.

То функционише!

Поред тих специјалиста за енергије, имамо и више батаљона војника који су бранили србске земље на територији бивше СФР Југославије, а посебну снагу нам даје јединица војника који су постали другови Небеских војника-Анђела са којим су се борили и изборили против црних војски Америке, Немачке и Албаније, на Кошарама, на Проклетијама. Ту су Американци прешли Судбински Врх Застан и отишли у Неповрат! Иако су благовремено упозоравани на последице.

Ти Небески војници, другови наших чланова, су остали у Србији да надгледају и управљају збивањима којим присуствујемо, чиме је снага наших чланова постала практично немерљива. Здружени, чинимо све што је потребно да се План Команде-540 оствари!

Основа тог Плана је Агро-план „Гаврил“ који ће учинити да Србија буде оно што је била пре 612 година, приликом окончања претходног Ритма Земље, који сваки за себе траје по 612 + - 1 година,  а то је Србија из времена Светог Србског Деспота Стефана Лазаревића-Високог (1377-1427.г.) , који је поред титуле и деспотске власти од 1402.г. био и челник тадашњег Реда Змаја од 1408.г. Тај Ред је после њега узет и лоциран у Маџарској, и на његовом челу до сада није био Србин.

Стицајем повољних околности, на Видовдан 2013.г. формирана је ова Организација за ненасилно преузимање власти у Србији, под именом „Команда-540“, она је одмах по оснивању започела са преузимањем власти у Србији, а да јој не смета постојећа власт ма ко у њој био, првом победом у малој варошици у Србији, Мионици код Ваљева, којом приликом је онемогућила да у време прославе традиционалних „Мишићевих дана“- Дана Војводе Живојина Мишића, родом  из Струганика, којом приликом је ненасилно и на невидљив начин онемогућена припадница лажних комуниста, Славица Дејановић, да говори у славу славног србског војсковође Војводе Мишића.

Учињено је те 2013.г. да се, по први пут од како је та прослава устаљена, грађани те мале општине, вазда криви што су били база Четничком покрету у давном Другом Светском рату, ослободе страха од комунистичке репресије и – НЕ ДОЂУ НА ЗВАНИЧНИ ДЕО ПРОСЛАВЕ, па је лажна комунистикиња сва к'о покисла говорила пред полицајцима из обезбеђења и нешто оних који су на силу изведени из општинских канцеларија….. после тога се ишло у сложеније процедуре, да би се у овом тренутку врло озбиљно радило и на стварном преузимању те власти у Србији,  а биће то у тренутку када постојећа власт више не буде знала шта ће са њом. То време је близу.

Чине се завршне припреме да им се то на адекватан начин  стави на знање. У наредних три недеље члан Команде-540 ће бити у прилици да дефинише све што је неопходно, односно да информише тамо где се одлучује, каква нам помоћ треба. А она је само: два државна уговора за извоз хране из Србије у Русију и Либију или у Кину и Либију и краткорочна позајмица од 20 милиона долара! И  ништа нам више није потребно.

Садашња власт то не уме и не жели да реализује, јер су за те послове задужили окорелог маторог комунисту-каријеристу који са Србијом има само толико везе колико је било неопходно да се цела његова породица у њој обогати!

За пет година рада, преко Блог Топа,
http://komanda-540.blogspot.rs/, дато је довољно објашњења и прогноза у више стотина наслова па је достигнут  ниво читаности и општег интересовања да је неопходно дати објашњење многим оним који се појединачно интересују и свима им одговорити на питање „Како постати члан Команде-540?“.

Ево одговора:

1. Неопходно је прочитати све наслове, има их неколико, који се тичу замисли око рада ове Команде, потом они који се нађу у оквиру тога треба да електронском поштом
E-mail: zlatnibilten@gmail.com доставе основне своје податке: име, презиме, датум рођења, адресу, број фиксног и мобилног телефона, адресу мејла, занимање, вероисповест, националност, име Крсне славе ако је Србин, да наведе своје посебне вештине које би могле бити од користи у раду Команде-540…. Као и да се потпише испод ове изјаве својим новим именом које добија у тренутку када ову изјаву сачини и потпише. Ова могућност се пружа свим грађанима Србије и свих других држава света! Командант Небеске војске је само један!

Сви ми чланови ове Команде смо једна велика породица са истим именом уз задржавање свог досадашњег официјелног имена, тако што испред свог досадашњег имена додајемо „Србија“, па сам ја некада само Драгољуб Татомировић од тада Србија Драгољуб Татомировић, и то име се обавезно користи у унутрашњој комуникацији Команде, и по потреби и одлуци сваког члана и у спољашњој комукацији. Додатак имену "Србија" заправо је додатак
"Срб и ја" - Бог Срб и Ја!

2. Текст Изјаве члана који приступа Организацији „Команда-540“:


Ја, до сада (име и презиме) изјављујем да својом вољом и одлуком мењам своје досадашње име у Србија (досадашње име и презиме) и исказујем жељу да приступим Организацији за ненасилно преузимање власти у Србији „Команда-540“ коју чине, од сада, моји сродници који се сви од реда зову као и ја, са првим делом имена „Србија“, на чијем челу није човек, већ Свети Арханђел Михаил, Командант Небеске војске, јер сам у целости сагласан како са циљевима организације тако и са критеријумима прописаним за учлањење.

Изјављујем да ћу у складу са свим мојим моћима бити добар војник Светог Арханђела  Михаила и да ћу се трудити да на најбољи начин испуњавам задатке које будем добијао, односно да ћу упознавати и своје познанике са циљевима Команде-540 и упућивати их у начин учлањења.
Схватам да је ово уједно и Заклетва и Завет Светом Арханђелу Михаилу, са свим могућим привилегијама, правима и обавезама, али и последицама које проистичу из кршења заветовања. 
Признајем Заставника „Команде-540“ као координатора свих активности које ова организација изводи на видљиве и невидљиве начине, те ћу се трудити да испуним и менталне критеријуме како бих био/била упознат-а са начинима коришћења енергија као оружја за добробити појединаца и наше државе Србије, односно за добробити мојих пријатеља из државе из које сам и ја.

Војник, Србија (официјелно име и презиме)
Дана   ____________________
Место ____________________
 

(Свим војницима ће на дату адресу бити достављена Заветна Легитимација Члана Команде-540).

Захваљујем свим читаоцима који су се писменим путем, упорно, интересовали за могућност учлањења без доласка у Штаб Команде, захваљујући њима разрешен је тај објективни проблем. Хвала свима.

Слава нашем Команданту којем је посвећен данашњи дан!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник „Команде-540 и њеног
Братства „Срб и ја“

Постављено на Дан Команданта Небеске војске, 21.11.2017.г.  у 14,12 ч.

___________________________________
Снимљено 21.11.2017.г. у 14,36 ч. - Застава Русије


У Београду је изгледа више браће Руса него Срба!
4'31 "  Београд
5'3 "  Београд
5'6 "  Београд
5'38 "  Београд
6'0 "  Београд

6'20 "  Београд

1 comments:

СРБИЈА Бранислав Пајић 21. новембар 2017. 15:56  

И да је наш Заставник објавио само наслов овог чланка било би сасвим довољно и примерено данашњем Празнику нашег Команданта ! Срце нам је пуно и обрадовано радошћу због данашњег дана ! Ако не говорим у име свих чланова нека ме они који другачије мисле демантују.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh