Udica!


Удица!


-Победа без рата-

Америка је направила план да докрајчи оно што је започела 1990.г. када је „припомогла“ да се распадне комунистички Совјетски Савез. Сада ће то докрајчити у рукавицама, а без испаљеног метка и без долара трошка – све је увијено у обланду демократије, ненасиља, љубави, хармоније, и уз спремност да они који би то да онемогуће буду кажњени силом којом располаже Америка!
УН живе своје последње овакве дане – још док траје заседање Генералне Скупштине УН, зна се да ће уз Америку стати више од 110 држава света! Више од половине. Ту су западноевропске државе, Британија, Аустралија, Канада, али и Индија и Кина, као и Турска….
Остаће на овој другој страни државе попут Русије, Белорусије, и државе са строгом контролом информисања преко Интернета! 

Свет се дели - овим потезом се апсолутно доводи у питање оно што се постигло Шангајском Оганизацијом и Савезом БРИКС држава. Русија ће остати сама! Због исказане шкртости у односу на државе са народом који им је по пореклу близак, као и због чудне организација управљања државом која омогућава да се почасним лентама, униформама и чиновима ките људи који би да своју младост забораве… али не и оно што су опљачкалаи приликом реформисања СССР-а у Русију!

Врло је вероватно да ће већ данас доћи у питање и свака друга сарадња Србије и Русије јер ће Србија потписати за
„Реформу УН“ коју предлаже Америка. 


Ко није са нама, он је против нас, рећи ће Русија! И показаће се да је Русија у свему каснила, шкртарила и веровала својим информаторима којим је душа на западу, као и онима који су правили врло значајне прогнозе али уназад!


Председник Србије је одиграо погрешну карту у предизборној кампањи последњих председничких избора у Америци на којим је победио Доналд Трамп - чак је дао и неки прилог у „Фонд Клинтон“ којим је финансирана кампања Клинтонове, сада то мора да исправи, мора бити виђен како на време диже руку за оно што је предложио Трамп!
Foto Tanjug
Председник Србије Александар Вучић (Фото Танјуг)


*Како дочекати Вучића и Дачића из Америке?;

*Ко ће их чекати на Аеродрому Београд?;
*Када ће Вучић и Дачић на лекарске прегледе у Русију?;
*Организатор чишћења Србије је у послу, али је врло задовољан.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=224
У славу Светог Арханђела Михаила! Он зна због чега.

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 19.9.7526/2017.г. у 19,00 ч.
_______________________________
Снимљено 19.9.2017.г. у 19.20 ч. - Застава Русије

Све по ладу да их не познаду - крију се браћа Руси из наше заставе,
јер би да тајно прате шта се овде збива, мада се не мешају у политику
других држава и не сарађују са недржавним организацијама!
3'8"  Београд
3'20"  Београд
4'28"  Београд
7'58"  Београд
8'24"  Београд

3 comments:

Zlatni bilten 20. септембар 2017. 15:34  

Драгољуб Татомировић у име Златниг Билтена: Молим све читаоце да поштују критеијуме за постављае својих коментара, као и да их не шаљи преко обрасца НО РЕПЛИ, јер ја хоћу да знам адресу мејла са којег се шаљу коментари. Због тога се комантари послати са таквог обрасца неће објављивати.

Borislav,  22. септембар 2017. 20:21  

Sta god da uradi aktuelni predsednik bice pogresno,jer on sve sto radi ne radi u interesu Srbije.
Ovakav scenario trpimo decenijama i ne vidim gde je nama spas....postovani Dragoljube,analize su vam godinama besprekorno tacne,ali na zalost nista time ne mozete da pokrenete....jednostavno mi smo medijski ubieni i hipnotisani.
Samo gledamo kao....

Zlatni bilten 22. септембар 2017. 22:14  

Поштовани г. Бориславе, Ви сте далеко па и не примећујете, овде је покренуито све што је било потребно и све иде како треба, морамо имати стрпљења и имати у виду да се ми Срби никада не предајемо! Прочитајте све коментаре испод последњих неколико наслова на затвореном сајту ЗБ.СРБ. Свако добро од Д. Татомировића.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh