Posle petog, bilo koji dan!


После петог, било који дан!
-Да падну, али у затвор- 


Веза:
*За ким ићи и шта тражити
*Не дирајте лептире
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/09/ne-dirajte-leptire.html


Сами су одабрали тренутак, у свом страху су ничим изазвани вежбали блокаду главног града и увођење полицијског часа! Кратка памет - дуге цеви! На улицама Београда, најмирнијег града у окружењу, који се и недавно нагледао шетања дугих цеви у режији пулена њиховог тадашњег духовног и идеолошког тате, Милошевића – синови би да га надмаше!

Као сваки лупеж, и за вежбе и за нелегална рушења туђих кућа, бирају тамне ноћи, параполицајце са одговарајућим легитимацијама и оружјем, са овлашћењима каква нема ниједна полиција света, како би се учврстили на позицијама које им ни по којем основу не припадају.

Они то знају, они се у потаји и чуде оволиком свом успеху, да се неки већ више од 20 година шуњају, углавном ноћу, по политици, све под кишобраном чувене УДБЕ, Милошевића, Шешеља, Лилића, Коштунице, Тадића, Николића…. а сада под кишобраном овог који их је све надмашио, оног који се сада такмичи лично са Јосипом, на Броза се мисли, у свему.

Али, и Јосип се и плашио, а то АВ-6 не жели себи да призна, јер ко би се још угледао и поистовећивао са неким ко се плашио. Јосип није био будала – он је свој посао овде обавио сјајно! Србе је ментално уназадио за неколико векова, раскућио домаћинске куће, увео сексуалну револуцију преко пролетерских фабричких радника, увео комунизам као званичну државну религију, испразнио села, извршио припреме за предају Косова и Метохије Шиптарима……

А само се будале ничег не плаше, и само се кукавице плаше свега!

Ови око АВ-6 су зечеви, они су као зец који на падање лиске са дрвета бежи одмах свом снагом!

 Ко зна која им је информација керамичарска била та која их је нагнала да вежбају како ће Србима да ј..у мајку мајчину, за сваки случај и због самог помишљања да би се после петог (6.10.2017.г. је најављено мало озбиљније окупљање организованих грађана у Београду, који ће тражити извесне одговоре на извесна питања) – Срби могли ослободити страха од њих и ево имам, сигурно незаслужену, привилегију да своје уважене читаоце, као и оне који прате моје наслове примајући плату у УДБИ Србије, али и широм света, јер је Србија држава од које све почиње, обавестим о следећем:


Лептири су се сагласили да се у Србији почне са завођењем реда одмах после петог-било који дан!


Око-планет.су, 25.9.2017.г. 
Мама Ангела плаче због своје тешке судбине!

-Немачка је окупирана од 1945.г. по основу Изјаве о Безусловној капитулацији,чим добије нови мандат следи јој пут у Америку где
треба да потпише
 
Канцеларска документа, која су заправо потврда оне Безусловне капитулације из 1945 г.
Трамп, сам, не може да је ослободи те обавезе.
Русија се такође пита и може по основу исте када год хоће да се
врати на позицију их 1945.г.-

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=226

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф, заставник Команде-540

Постављено 26.9.7526/2017.г. у 12,38 ч.

1 comments:

Анониман,  26. септембар 2017. 19:57  

"Лептири су се сагласили да се у Србији почне са завођењем реда одмах после петог-било који дан!"
Похвално!

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh