Koplja su bačena u trnje!


Копља су бачена у трње!

-Гаранције кривоклетника-

Веза: Песма лешинара
         
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=181 

Поред већег броја наслова у којим је објашњена улога садашње власти,  и оне у наредне две године, која је у целости неважна, хтео бих да мојим читаоцима – елити међу онима којима желе да буду информисани о збивањима у Србији - и овог пута скренем пажњу на неважност свега што се као видљиво показује око нас, оних догађања која  у целости потврђује моју тезу да су у питању песме лешинарске, игре и параде оних који су већ отишли, али им нико то није хтео да каже, јер и такве ЛЕШИНАРЕ опслужују чете саветника и осталих који их убеђују да су славуји!

*Александар Вучић
је побегао са бојног поља-бацио је своје лажно копље у трње и сада као такав тражи и даје гаранције, истим кривоклетницима као што је и сам.
Он је показао да не уме да влада, а заправо сво ово време је он био само један обичан приучени болничар на месту хирурга и није се усудио да оперише, мада је стално ходао у оделу хирурга.
Он (и многи други) је погођен Ракетом-ПГ још 10.10.2016.г. ово сада је батргање, као и ових који се као са њим такмиче.

*Томислав Николић
, кривоклетник, побегао је такође са мегдана, јер никада и није био било какав мегданџија, он је био од оних који чисте терен, све умишљајући како је у првим редовима. Он је наумио и у изгледа у томе и успео да му његов и Шешељев политички и духовни син, Александар Вучић, пружи одређене гаранције да ће он, Томислав, ктитор своје цркве на свом имању, остати мимо било каквих сумњи у оно што је стекао бавећи се оваквом врстом политике у Србији. Добио кривоклетник гаранцију од истог таквог!

Шта даље?

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=183

Оснивач блога започиње са давањем савета за повратнике из иностранства, за оне који желе да се доселе у Србију, као и за оне који би да свој живот и занимање организују на неки други начин - у складу са променама које се започињу и окончавају у наредне две године.

Ближе на http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/pitanja-i-odgovori.html


_________________________________

Снимљено 21.2.2017.г. у 14,36 ч. - Застава Русије 
Застава Британије иза које се скрива Америка
8'39"  -

10'58"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh