Bivolice opet!


Биволице, опет!

-Шта са Шиптарима?-
-Команда-540“ преузима власт у Србији-


Веза: И? – Шта ћете сад?-
-Повући мишем испод овог текста да се појави линк ка наслову везе-
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=178
 
Једна реч лудог сатанисте, америчког председника Била Клинтона, 1999.г. довела је до бомбардовања Србије од стране НАТО-а, којом приликом је Америка са савезницима нанела страшне злочине Србима и Србији и потписала себи и њима смртну пресуду - од Србије привремено отели 15% њене територије.

Једна реч рационалног и уплашеног човека, генералног секретара злочиначког НАТО-а, Столтенберга, изречена пре неколико дана Шиптарима из Србије – довела је до наглог пораста цена биволица! (Рекао им је да се више не играју са Србијом, јер данас нису исте Америка, Русија ни Србија са оним из 1999.г., и „да вас Србија  може прегазити за неколико сати“, после чега су Шиптари опет постали миротворци.

А 
биволице и двоколице су средства и опрема којом су се Шиптари и доселили у Србију, па се та опрема и средства опет комплетирају

Резултат слика за bivolica
Она чека, пут је дугачак, чак до Кавказа!
*Преношење власти на Организацију Команда-540 почиње на Хајдучки дан, на Ђурђевдан, јер се са властима које личе на турске увек морало хајдучки. Она је због тога основана и то није тајна од Видовдана 2013.г. 


*Александаре Вучићу
, не паничи и не љути се, ти иначе и не умеш да владаш, ти си стално у кампањи и тражењу права да владаш, а када ти се оно изда ти опет идеш у нову кампању. Веберу, свезнајући, свемогући и свестижући, спреми се за неки озбиљан, продуктиван, посао…. Ми од Ђурђевдана крећемо! Ово ти је најава, друге неће бити.

*Ви из полиција, тужилаштава и судова, већ сада сами започните са прављењем спискова оних међу вама који могу наставити да се баве тим пословима, остаје вас само 25%, остало се попуњава новим људима.
Благовремено ће овде бити објављен телефон и Е-адреса на коју можете слати своје предлоге и тражити да будете у тих 25%, а ако сте нестрпљиви шаљите ми то на моју приватну мејл адресу овде на блогу под „Контакт“ и ја ћу то дати коме треба, али не анонимно, не без телефонског броја, не са туђег мејла и не на обрасцу „Но реплик“, јер ћу вас контактирати на мејлове и телефоне које оставите. Не требају да се за тих 25% пријављују они који се плаше, такве управо и елиминишемо.

Даље-кључно:
Оперативне мере за уређење стране са стране будуће границе на којој остаје Србија и уређење Србије – начини и рокови.

Даље – за читање или Регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=179
_______________________________________
Снимљено 8.2.2017.г. у 13,50 ч. - Застава Русије
3'49"  Београд
4'7"  Београд
4'47"  Београд
7'28"  Београд
8'6"
 КОМАНДА 540Београд
 Београд
8'44"  Београд

1 comments:

Borislav Milisic 10. фебруар 2017. 09:58  

Hvala brate Dragoljube na informacijama koje smo toliko iscekivali i prizeljkivali da nam, zbog nase malodusnosti i slabe vjere, pomalo posustalim u iscekivanju boljeg sutra vecu radost i ohrabrenje niste mogli priustiti i to u pravom, presudnom trenutku kada mnogi od nas, koje ponekad sumnja pokoleba,jos uvijek na raskrsnici molimo Gospoda da nam gresnima ukaze i u potpunosti nas ucvrsti u ispravnosti uskog Hristovog puta spasenja i kretanja i djelovanja naseg Srbskog roda u ovim odlucujucim vremenima za ljudski rod uopste.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh