Golijati(ći)!


Голијати(ћи)!

-Боје се малог Давида-



Сада када смо ушли у 2017.г. ми, многобројни мали Давиди, можемо без страха од грешке констатовати да је претходна година била година у којој се догађало много што-шта због чега су се Голијати претворили у мале Голијатиће, који се храбре и тако што у својим државама забрањују блогове једног, малог и веома обичног Србина као што је аутор и овог наслова који је пред вама. Разлог: Он описује њихов изглед, снагу и памет, на начин који им се не свиђа. 

Боје се Голијатићи - Русија, Кина, Турска, Дајчерија, Фанцуска, Енглеска и Америка, све подсечене и у стању падања које се ничим не може спречити, да и њихови грађани прочитају шта им се спрема!

Од 8. Децембра 2016.г. моји блогови су постали непожељни у наведеним државама – због наслова који им указују да више нису никакви Голијати, већ мали Голијатићи, којим је судбина запечаћена, без обзира шта предузимали, обећавали, нудили, планирали, пројектовали, преуређивали, мењали друштвена уређења у својим државама, затварали цареве у кућне притворе или спремали да уместо председника поставе цареве…. 

У међувремену, а током протекле године, заседали су и тзв. Владари света, који су преуређивали овај свет, делили га и разграничавали, цртали где ће бити рат, а којим путевима ће се трговати, одредили све што њихове мудре главе, којим управљају Зли Духови, могу да смисле. 

Када се прочита шта су све смислили и када се сва њихова моћ узнемири и клоне, када се преда у страху од обичних објашњења шта им се спрема, онда је јасно колика је моћ сваког малог Давида који не наступа сам. 

По Предању, огромног Голијата убио је каменом избаченим из праћке мали Давид…. Мали Давиди наступају, организују се, размишљају и тиме уносе страх у редове многобројних Голијата.

Њихов главни гласноговорник, Римски папа, никако да се осмели и обелодани ко му је шеф, никако да одабере повољан дан да обелодани да су тзв. Ванземаљци добродошли да их он крсти… јер се боји, мали уплашени представник Голијатића, да ће погинути, а  сасвим сигурно хоће, у тренутку када буду проглашавали Ново Краљевство Палих Анђела, ма где, и ма када, без обзира шта пре тога предузимали!

У наслову „Ратују Зомбији“ на блогу Златни Билтен, описано је све оно што им је спремљено, али се њихов међусобни сукоб неће ометати, нека се међусобно, не слушајући свог Врховног из Енглеске, униште.

Америка је изабрала новог председника, старом се то не свиђа и чини све што може како до примопредаје власти не би ни дошло…. Остало је још непуне три недеље, они се престројавају и постројавају, остали без Врховне команде која се повукла на Острво, па сада свако за себе, али још увек, користећи претходна искуства и амбијент који се и даље сматра погодним да показују силу, коју више не поседују – прете, планирају. Видети:
Давид је ставио камен у праћку, она је затегнута, и он, мали Давид, када буде требало, или када и сам буде хтео, избациће тај камен и онемогућити ниже команданте војске Палих Анђела у својим намерама!

Слава Команданту Небеске војске, Светом Арханђелу Михајлу!

Драгољуб
Постављено 4.1.7525/2016.г. у 21,45 ч.
_______________________________

Снимљено 4.1.2016.г. у 22,00ч. - Застава Русије
Занима браћу Русе па читају прикривено, у Београду! 
У Русији је блог под забраном.
3'52"  Београд
3'52"  Београд
3'55"  Београд
3'59"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh