Ko je Glavni u CZ-u?


Ко је Главни у ЦЗ-у?
-Без Главног, ништа- 

_________________________________________

Члановима Команде-540, шифрована порука за идућу годину:

*Срећан нам улазак у Годину Расплета!;

*Срећан нам Божић-Дан рођења Ристе Сарабејца, Србина, којег су присвојили па Га прозвали Исусом Христом!;

*Свим војницима Команде-540 и свим придруженим члановима који још нису положили заклетву нашем Команданту, члановима њихових породица и свима које они воле, желим свако добро!;

*Свим члановима Команде-540 и свим придруженим члановима, захваљујем на новчаним донацијама уз жељу да им се чаша стално прелива ма колико делили!;

*Одаберите циљеве и лансирајте Ракете-ПГ!;

*Свим  мојим читаоцима желим свако добро!

Ваш, Србија Драгољуб Татомировић

___________________________________________
 

*ЦЗ = Централни (окружни) затвор у Београду који је један од најсигурнијих  затвора у свету, из којег се не може побећи, јер су га пројектовали и саградили комунисти-робијаши, који су оружаном побуном 1945.г. дошли на власт у Србији, који су затворе у којима су робијали називали својим универзитетима,  јер су им то биле и највише завршене школе.

*Ко је Главни у ЦЗ-У?
-Управник.
*Погрешно.
-Командир страже.
*Погрешно.
-Шеф смене страже.
*Погрешно! Главни су стражари-кључари на одређеним капијама. Сви командују, само кључари отварају!
 

Због ове околности у свим озбиљним тајним оргнизацијама и озбиљним краљевским дворовим, Чувар Печата и Кључар су лица од посебног поверења и значаја, јер чувају знаке краљевства и безбедност самог краља

Сваки паметан србски сељак зна да се у парничном судском поступку око утврђивања међа-линије разграничења између две парцеле земље, није главни судија ни његов записничар, већ геометар који судији
показује куда линија разграничења пролази, а судија то потом само печати.

У Србију се опет покушава (ући) мимо Кључара! Опет би да је освоје освајачи туђих парцела, помоћу судија, судских записничара, возача или кафе куварица – КАЛАУЗОМ, лажним, подешеним, неоргиналним кључем, све не разумевајући да се у њу не може ући мимо Кључара!

Кључар Србије не слуша судије, председнике владе или државе, не слуша команданте војске или полиције – он слуша Геометра! Геометар је тај који указује на линију разграничења. У овом случају је Геометар онај који је власник Србије и Кључар Србије отвара врата за улазак у њу само на захтев или по одобрење Власника Србије.

-Александар Вучић - Овај човек је главни у Србији, 
али Кључар на њега не обраћа никакву пажњу 
и он само што не плаче због тога-
(Танјуг, 30.12.2016.г.)
У Србију се улази илегално на различите и многе начине, али сви они који тако у њу уђу буду истерани тако да никаквих трагова иза њих не остане, то се исто догоди и са онима који је узурпирају изнутра - ни иза њих трагова нема.

У Србији могу да оставе трагове свог боравка само они којим је Кључар отворио капије намењене за улажење у њу – друкчије је немогуће!

Неважно је ко је тај моји покушава да уђе мимо Кључара, па ма то био и енглески принц-престолонаследник или сам руски цар.

Недавно су обојица покушали да уђу у Србију мимо Кључара, покушавају и сада док ово пишем, али им је узалуд! Кључар слуша сaмо Геометра и Власника Србије.

Кључар Србије и не може да погреши – он не уважава никакве пропуснице, позивање на добре намере, на изношење планова о користи од уласка у Србију, не користи компјутерске шифре ни програме, Кључар се не може силом уклонити, а и бескорисно је јер се тада губи и Кључ – Кључар отвара само када на несумњив начин добије потврду – одговор Власника Србије, да неког треба пустити кроз улазну капију.

Погрешан је приступ уласка у Србију је план придобијања Кључара, јер он поступа увек и само по Плану Власника Србије.

Сви који би да уђу у Србију то треба да виде са њеним власником – када Он да одобрење, Кључар ће отворити!

Ко падне на проби неће му се дозволити излазак на сцену на којој се игра представа!

Ко не може са малим неће моћи ни са великим!

Ко би да неком нешто поклони само када му прелива па не зна шта ће са тим, не поклања већ даје оно што му не треба и то му се не рачуна.

Ко одвоји од онога што и њему треба, поклонио је и то му се рачуна.

Ко рачуна да нешто изгради, утемељи, купи,  и уопште да се прослави, од украденог, од преваре, крађе, изнуде, отмице или уцене…. узалуд се труди, неће у томе успети и свакако његових трагова неће бити.

Пазите  се сви ви који јуришате на Кључара Србије – он се од вас брани образложењима и објашњењима, али он уме и  може да буде и груб, да искористи силу – увек када хоће и колико хоће, тако му је Власник Србије одобрио.

Он је међу оним из Групе „Србих-888“ о којој овде има више наслова и помињања.

Будите паметни бар колико енглески принц-престолонаследник који је у последње време  више пута долазио у Србију тражећи у њој Заветни Ковчег. Речено му је шта треба да учини, размислио па одустао.
Потом је извео Енглеску из ЕУ, својој мајци, енглеској краљици је онемогућио Божићње обраћање поданицима, извршио Дворски преврат, маму затворио у кућни притвор, па сада и сам чека да га сви напусте или и њега ставе у притвор.

И ви други који би да уђете у Србију уз помоћ Калауза и мимо Кључара и улазне капије, знате шта треба да урадите. Постоји процедура (уласка)!
По процедурама се разликују организације, а и сама Васиона је само једно савршено поштовање процедура!

Нико не  може служити два господара – дезертирање је познати поступак показивања промењене свести. Јесте ли спремни? За дезертирање.

Времена има на претек, јер оно и не постоји! Све из Прошлости, Будућности и Садашњости се одвија баш сада. Све је већ виђено и само се понавља, по процедурама установљеним још у време Постања!
Амин!
 

*Слава нашем Живом Богу Србу!;

*Слава сину Божијем, Ристи Сарабејцу, Србину, прозваним Исусом Христом;

*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације Команда-540!


Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Команде-540

(Написано 30.12.7525/2016.г.  у времену од  7,25 до 8,25 ч.)
Постављено истог дана у 11,20 ч.
_____________________________
Снимљено 30.12.2016.г. у 11,34 ч. - Застава Русије

(Док моји блогови нису постали забрањени у Русији, имао сам читаоце из
Москве и других руских градова, а од тада их читају само Руси који се у
Београду прикривају иза заставе Србије, а веома их занима садржина и
наизглед обичних наслова - они изгледа ипак разумеју!)
3'53"  Београд
5'3"  Београд
6'21"  Београд
11'7"  Београд
12'1"  Београд
12'38"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh