Vredi li im ukazivati?!


Вреди ли им указивати?!

-Имају и очи и уши, али не виде и не чују-

У више од 1000 наслова, на моја два блога и једном  сајту,  за шест година,  покушавано  је да се укаже онима који су имали и очи и уши, да би чули и видели – није вредело.
Подсечене државе падају, баш редоследом по којем су и подсецане и сада су изненађене, целе држави и они који њима владају.

Наравно, сада су ту пророци и аналитичари који предвиђају уназад, у сјајним оделима, са дебелим образима и подваљцима, са масним брадама, великим платама и некаквим вештачким угледом….. сада су изненађени Руси због убиства њиховог амбасадора у Турској и знају узроке, само што не кажу зашто нису на време то некоме рекли, па да га причувају од онакве смрти,  изненађена је и Ангела Меркел због лудог човека који камионом гази грађане на пијаци, и Швајцарци због догађаја код њих, сутра ће се изненађивати Америка и Енглеска…. Све заборављајући да само примају плату за дела своја.
Сви!
Напали Божије ограђено Имање – Србију!

*За Русију
– давно откривен Кључ спаса:  http://komanda-540.blogspot.rs/2016/09/nasoj-zalutaloj-srbskoj-braci.html

*За све остале и Русију:
 
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html  
на страницама 85, 86 и 87 а узрок  и почетак овога што се збива је на страници 62 и 27 и 28.

Има ли лека, има ли спаса од свега што нам се спрема?
Наравно, само треба хтети, није лако, треба дезертирати из војске једног команданта па се прикључити војсци другог! Ко хоће.

Србске Ракете-ПГ су лансиране  9.10.2016.г. – учинак  је свима видљив и тек ће се показати њихова моћ!  У Србији и широм света.
Видети на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=168


У славу Светог Николе-Чудотворца, Србина из Ликије-Лике, у данашњој Турској, којем је посвећен јучерашњи дан у којем се догађало оно што је иницирало овај наслов.

Драгољуб
Постављено 20.12.7525/2016.г. у 14,45 ч.
_________________________________
Снимљено 21.12.2016.г. у 14,40 ч. - Прикривено интересовање великих сила иза застава Србије и Израела, занима их много, стрепе такође много, али помоћ још нису тражили! Сигурно ће, опет, закаснити!

29'32 "  Београд
30'32 "  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh