Pada i Indija!


Пада и Индија!
-Она није подсецана, али пада-

У више мојих наслова у последњих неколико година указивано је да су подсечене велике државе које ће неминовно пасти-оне падају на наше очи, то су Турска Кина, Русија, Европска унија, Америка и Британија.
Говорено је да је намерно изостављена Индија и Аустралија, као и Бразил. Међутим, у том интермецу Русија је иницирала спасилачку формулу организујући тзв. земље БРИКС-а (Бразил, Русија, Индија, Кина, Јужна Африка).

Моји наговештаји су прочитани тамо где се доносе важне одлуке, направљен је лабави финансијски савез БРИКС-а, основана заједничка банка са извесном сумом новца, одређени руководиоци… уплашила се Америка па их жестоко напала, а сасвим је свеједно од чега ће која пасти.

Турска пада од грађанског рата, Кина од финансијских проблема које је немогуће решити, Русија се упустила у скупи рат у време када падају цене нафте и гаса, Британија је побегла на своје изоловано острво, Бразил је потрешен измишљеним корупционашким скандалом, Јужна Африка је нестала из видокруга и чинило се да се на томе завршава.

Али: Неподсечена Индија је постала прибежиште најбогатијих банкара света и одмах потом и поприште експеримента стварања робовске државе, од постојбине наших бивших Цигана, сада само у Србији названих Ромима, а да   нико не уме да објасни разлог ни порекло ни значење те речи.  У Индији  ће доћи до експлозије настале урушавањем ових наведених држава БРИКС-а и Турске!
Влада Индије је започела са општом финансијском реформом, у оквиру које се планира и општа конфискација злата и зулатног накита у власништву грађана, као основе будуће златне валутне подлоге Индије - Неизмерна је туга индијских жена.

Индијска влада, као да је у стању тешке опијености, напречац је донела одлуку да у року од 40 дана, закључно са 31.12.2016.г. из употребе повуче новчанице од 500 и 1000 Рупија (око 7 и 14 долара) које чине 86% укупне, огромне, индијске готовине којом се служе огромне масе Индуса, а њих је преко милијарду.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=170

___________________________________
Снимљено 11.12.2016.г. у 22,25 ч. - Застава Русије 


2'40"  Београд
3'16"  Београд
4'15"  Београд
6'36"  Београд
12'24"  Београд


1 comments:

Анониман,  12. децембар 2016. 23:24  

Поштовани господине Драгољубе!
Где сам погрешио у коментару на Ваш текст "Русија жели..."
Нисте објавили мој коментар ???
Кога сам увредио ?
Да ли сам нешто слагао ?
Ко је погођен чињеницама ?
Поздрав.
Милош Милошевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh