Zbunjenost!


Збуњеност!

-Не виде очигледно-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/08/dusane-vuce-sta-se-ceka.html

У ово време док се чека да падне Америка, која је претпоследња од подсечених великих држава, јер после остаје само Британија… Србију су прекрили „пријатељи“ под различитим изговорима, са различитим плановима да постигну једно-једино, да преузму Србију. Они би је лако могли окупирати, али знају да им је то без икакве користи, па праве план да је преузму тако да то буде пријатељски, на позив, и уз сагласност саме Србије.

Улажу много новца и труда у то, прекрили је као што некада скакавци прекрију поља и шуме – једни се определили да је преузму са позиција званичних управљачких државних структура у којима имају статус саветника чији се савети морају спроводити, док су други много лукавији, и самим тим и опаснији, заузели онај други празни простор, званичну духовну организацију Срба, њихову цркву, све у уверењу да им Срби, таквим какви су, несумњиво верују, ма шта та и таква црква радила.

Али, Срби у себи још садрже ген слободарства и истине – не верују својој цркви, нити било којој, више него што они мисле да она заслужује и због тога таква црква не располаже никавим тајнама које би биле од помоћи да се Србија ненасилно преузме, како би се њоме владало и како би она послужила као својеврсна Платформа за овладавање светом, јер ће се светом владати, и већ се влада, само из Србије.

Велика се трка води за освајање позиција да се једној или другој страни, једном или другом крилу исте војске, омогући да подигне командне шаторе на тој платформи, у Србији!

Сетили се:
Сада ће помоћу безвредног новца за који нико не зна колико ће имати досадашњу функцију, па одвојили и превелике суме за овако мали број становника и оволику платформску површину. 
Трка! Сви би да покупују воду, њиве, шуме, цркве, бање, лечилишта, све мислећи да ће она задржати својства која имају и када њиме овладају они који би да нас прикривено окупирају, а неће, те карактеристике ће све то што је дато Србима под Постања, задржати док је у власништву Срба, после тога те карактеристике се губе. И биће им узалуд покушај преваре преко новца – Србији је неопходна новац и истовремено јој уопште није потребан!


Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh