Silom protiv straha!Силом против страха!


-Чланак о Ракети-ПГ довео до
ометања рада блога-


Пре два дана на овом месту, на овом блогу, је постављен мој скромни наслов о производњи и коришћењу специјалних Ракета-ПГ, које се лансирају из Србије. 

Сви којим је намењено, прочитали су. 

Читаност тог наслова и уопште читаност оба моја блога је била уобичајена, око 150 читалаца на сваком у току једног дана, са око 20% сваког дана нових читалаца. 

Када су видели текст тог наслова и они који држе сваку силу у Србији, моји блогови су технички онемогућавани те је данас читаност блогова једва досегла бројку од око 80, што ће рећи да је читаност ометањем преполовљена. 

Они који имају силу у свом страху су предузели мере ометања - наслов о ракетама је постигао свој циљ!

У знак поштовања мојих читалаца и у намери да се уклоне сметње, ја сам тај критични наслов од којег су се уплашили они који имају силу, пребацио на сајт на који се улази по посебној процедури.

Извињавам се свима и молим за разумевање.

Он се сада налази на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=168

Драгољуб, 26.11.2016.г.у 21,30 ч.

1 comments:

Анониман,  27. новембар 2016. 23:02  

Чујем опет решили да руше неке цркве, кад гле која случајност- обе посвећене арханђелу Михајлу
http://www.politika.rs/scc/clanak/368572/Ruse-crkvu-iz-1905-nema-gradevinsku-dozvolu

Стефан Димитријевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh