Zavara - ali opšta!


Завара-али општа!

-Високи циљеви сниских људи-

У Мачви за девојку кратких ногу кажу да је снискогуза. Не кажу да су јој кратке ноге већ да је оно изнад ногу сниско – близу земље!

Сниски људи имају високе циљеве, па им је тешко да их достигну, а посебно се труде.

Док сам радио као полицајац добијао сам од кријумчара техничким робама вредне информације о кријумчарењу опасних роба, а заузврат му обезбедио дозволу за држање и ношење револвера Колт-45, то је највећи револвер који се носи у кутији, као виолина или гитара, и од њега сам добио потврду „да мали (сниски) људи воле велике ствари“ – аутомобиле, жене, куће, чинове, функције, револвере, да држе говоре пед много људи, тихим гласом како би се сви напрезали да чују шта геније говори.

Организација „Команда-540“ чији сам Заставник, позвала је брата Владимира из Русије да дође у Бели Поток код Београда и учлани се у организацију и у Братство „Срб и ја“  како би свој и руски рат наставио да води уз помоћ Команданта и Начелника организације и братства – није обратио пажњу на позив, а ми 9.10.2016.г. на Дан Светог апостола и јеванђилисте Јована Богослова, организујемо полагање заклетви за нове чланове….. биће ту и хероја и другова Анђела који су се заједно на Кошарама борили против батаљона војске Сотонине.

Одлучио Владимир да, опет, иде код турског султана Ердогана, којем је недавно спасао живот - то је предвиђено за 10.10.2016.г..
Указивано је преко овог блога да је Русија упала у Куран Замку, да се она стеже, али није вредело – биће опет тај Владимир медијска звезда неколико дана!

Мој дугогодишњи познаник, скоро друг, интерeсантних успеха и каријере, по сваку цену, повремено мора да буде на насловној страни неког недељника и због тог морања предузима низ мера да се то и оствари. Наступа у нечије име, или сам себи персира, па за себе каже „Ми“, има саветнике који га подржавају у намерама појављивања на првим странама новина, јер процене како је то битно и вредно и труда и новца који се у такав „Пројект“ улаже.
Он се тако појави на насловној страници новина минорног тиража од којег он сам откупи половину, па је дели познаницима и родбини, како би се континуитет приче из новина, и само појављивање, одржавао.

Его-Аждаја то прогута, па је он једно време миран!

Он ми није тако важан да бих му и непосредно скретао пажњу. А ни ја њему нисам  битан, па ме увек у таквим „Пројектима“ заобилази, јер зна да би му ја говорио све супротно од онога што његова аждаја жели и онога што желе да постигну они који га снабдевају информација за новинске приче. Када год се догоди да се угрува, а увек се то догоди, само се  он угрува и само је он на новчаном трошку.

Владимир из Москве је важан!
Чак, и врло важан – толико важан да не примети позив да дође у Бели Поток и закуне се Светом Арханђелу Михајлу и буде Његов војник и настави борбу под Његовим покровитељством – па опет настави сам. Рачуна има он у самом Кремљу и цркву и свештеника, као да је Кремљ Бели Поток!

У питању је велика ЗАВАРА!
Они који кују завере широм Земље, шаљу код Владимира поверљивог гласника (помоћник америчког државног секретара, госпођа Нуланд, познату по гласовима које повремено донесе и у Београд) да спрече Владимира у Завари и о користи његовог пута у Турску.
У вези Владимирове Заваре кују се Завере……Заверници би да упозоре овог који је у Завари - да им њихова завереничка савест буде чиста за стање које може настати.
Њихов Бог је Сатана, који је иако моћан у сталном страху од нашег Живог Бога, па би да се некако преко госпође Нуланд обезбеде.

Србија:

Бензин на флаше - опет!
Почело то са флашама када су владали комунисти и радикали и завршава се сада када владају радикали и комунисти!
Само тада, када су владали комунисти и радикали, флаше смо пунили на улицама из канти препродаваца организованих од стране Милошевићеве власти, а сада, када владају радикали и комунисти, као права господа идемо на раскошне бензинске „ОМВ“ пумпе па сипамо директно у резервоаре БМВ-а  и Мерцедеса.
Радикали су свакако заслужни и за једно и за друго сипање!

Моја познаница, самохрана мајка, вози „Заставу-101“ купљену у време Милошевићеве плански изазване пљачке кроз инфлацију, тада је куповала бензин и плаћала га милијардама динара, сада сипа директно у резервоар за по целих 200 динара (1 литар = 150 динара), 200 динара јој треба за цигарете, 200 ћерки за ужину, хтела би она да доручкује за 200 динара, али је то већ 800 динара, а она са  завршеним Факултетом политичких наука, радним стажом од 30 година и запослењем у моћној државној фирми, има плату од 25.000 динара (200 евра), па јој фали за ручак и вечеру, за њу и ћерку, за струју и телефон, за гардеробу и обућу, за славу и рођендане, за гробље и саучешћа, па се свега стиди и познатом продавцу на „ОМВ“ пумпи на уво говори да ју је срамота, али да има само 200 динара за бензин, а продавац јој, такође на уво саопштава “Без бриге, комшинице, сипам ја и за 150 динара!“ 

Сипа продавац у време радикала по једна литар у резервоаре БМВ-а и Мерцедеса, возачима који живе у престоници, сипа и таксистима и за по целих 300 динара, а када се појави неко ко пуни резервоар, сумња се да је директор или гангстер…. Јер откуда некоме у данашње време толики новац?!
Резултат слика за aleksandar vučić potpisuje briselski dogovor slika
"Болани" потписује а онај други гледа и смеши се, задовољан -
а потписали предају Косова!
ОЗНЕ нису реаговале на ову издају, али пажљиво прислушкују
и читају шта се о овој двојици прича у Србији!
Има ли неко у Србији ко би могао да каже радикалима докле су нас довели? Ја сам мали, неважан, мада знам поуздано да читају шта пишем.

Србија-село:


Пољопривредници стари 60 година поправљају своје тракторе-вршњаке од 35 коњских снага…. Уморни од пресипања из празног у шупље и у чекању „да се и ово заврши“ – мисле на своју муку, на власт, на неизвесност. Нису имали коме да продају шљиве па их претворили у ракију коју такође немају коме да продају. Другови радикала не пију ракију, а за поклоне Русима и Кинезима се даје флаширана и брендирана ракија „Томовача“ кoју лично производи Томислав Николић, који се којекаквим гимнастикама, незнано ни како ни зашто, нашао на престолу цара Лазара.

Србија-мигранти:


Радикали се прерачунали! Опет у минусу! Пустили мигранте да уђу у Србију, а они даље немају где, католичка Европа се оградила жицом.
Потукло се неколико миграната у Београду, дигла се на ноге сва полиција, као прети нам рат, грађански рат, терористи и слично, а као то би полиција могла и хтела да спречи. Наш „Болан-и“ цар стандардно уздише док потписује „болне“ споразуме са Косовом, све говорећи како је то болно за Србијум, као да се он више не зове Александар Вучић, већ Србија, и као да нас преосталих око седам милиона на било шта обавезују ти његови потписи, као да је Србија власништво његовог оца Анђелака.

Пазите:
Наш „Болани“ је син Анђелка и Ангелине, он је право Анђелче, и ко шта њему сме да замери? Ја не смем, нисам ни храбар нити су ми родитељи анђели.

Да имамо војску, она би имала и трубача који би требао да свира „Узбуну"! Али радикали преко својих многобројних трубача непрекидно свирају „Повечерје“Србија спава.

МНЕ (Црна гора, негда):

Држава која се одрекла свог имена, па се сада зове МНЕ, на страном Монте Негро! Нема више ни Горског венца ни вијенца, ни Његоша, ни сердара но војвода! Сада су они МНЕ! И Тачка!
Окренула се МНЕ подсеченој Америци, која ће пасти када пре тога падну:

*Турска, падање у току;
*Кина, извршене припреме;
*Русија, ради се на томе;
*Европа, у припреми;
*Британија, повукла се на своје острво.

МНЕ би да се спаси! 
Али, не бива. 
Опет  се  чека  Лажни  цар  Шћепан  Мали  -  овог  садашњег  Шћепана  су изгустирали као и оног првог правог Шћепана Малог, мада им је овај висок два метра! 
Тешко је са некадашњим Црногорцима, сада Монтенегринима – вазда им неко не ваља. Зависно од интереса, наравно!

Због тога су били најближи сродници Руса које сада не могу да смисле, због тога су негда били најбољи Срби, а сада уопште не желе да им се то име и помиње као некадашње њихово име, некада су били најцрвенији комунисти, сада су демократе и либерали - сада аргументују своју различитост од Срба својом азербејџанском музиком, лепотом својих жена, својим високим стасом, својом навиком да псују другима оца  уместо мајке, били су и највећи гангстери који су владали само Србијом у коју сада шаљу емисаре да моле србске гангстере да кажу коме треба, шта треба, за колико треба, да не буду скраћени за главу….због тога ће се опет ускоро бадава нудити Русима, само да им опросте време садашњег цара Шћепана који треба да оде у заборав.

Ах, Монтенегрини, далеко вам лепа кућа! - ово се односи пре свега на притајене Монтенегрине који живе, командују, руководе и богате се у Србији.

Ми у Србији смо нашли ефикасан и безболан начин уклањања крпеља када нам се забоду у тело, против вас немамо начин, ваш језик и карактер су елементи који се могу отерати само на један начин, а ми не би да га користимо - али на крају крајева ћемо морати!

Дајчерска:


Где сте, бре, Дајчери?! Већ недељу дана нам не испоручујете претње, уцене и ултиматуме, нити вам се србски цар „Болани“ клања, иако вашу Ангелу сматра својом мамом, уместо своје Ангелине из Бечеја! Црно вам се пише, чим сте се тако ућутали. Јесте ли спремни? Како на шта?
Па читате ли ви Дајчери било шта? Шта ако Владимир из Русије ипак оде код турског султана Ердогана, шта ако тада отуда крене оних неколико милиона избеглица  па вас прелију, куда ћете тада ви  у својству избеглица? 
Нама у Србији не требате! 
Памтимо вам све из последњих 100 и 1000 година! 
Заобиђите нас!


Русија:

Позивани сте да се умијете, да се вратите кући – не слушате, кријета писма наша….нећемо вам ширити Заштитни кишобран који је са вас скинут 31.10.2015.г. нити ћемо натезати Заштитну ограду око Србију да и вас заштитимо.
Када нас будете молили нећемо вас чути – тада пробајте својим новцем код неког другог.
Видите шта ћете са собом, а Алеп се не може освојити, сравњивање са земљом није никаква победа, тамо је општенародна револуција против Асада и Енглеза, због мака, опијума и хероина… питајте Александра Бастрикина, он зна, али сте га отерали!
Чувајте србске и руске фирме „Србијагас“ и посебно „Југоросгас“, ту је тајна!

А и дебели Дачић вам дотрајао.

Резултат слика за ивица дачић слике
Резултат слика за aleksandar vučić potpisuje briselski dogovor slika

Ни Рогозин више овде нема шта да каже, стално је обећавао и пролонгирао. 

Ни онај наш што ради за вас, којем је скоро син умро, нема овде више коме да се обрати – истекло и његово радно време.
Сума-сумарум: Ниским средствима се не могу остварити високи циљеви!

Америка:

Свака част Америко! Имате муда у сваком послу!

*Штампате доларе колико вам треба;
*Претите свима и сви вас се још боје;
*Пре два дана сте отворили званични храм вашем Богу-Сатани! Више нема недоумица и прикривања. Напред Америко, и за вас је све припремљено!
Сателит снима демонски лице, "Матеј" ураган
Ваш бог-Сатана вас части ураганом "Матеј" - иде и остало!
Кина:

Ах, Кина! Је ли то она сила која се лако и брзо нагодила са Америком поводом своје сушене амбасаде у Београду? Је ли вредело?
Наравно, боље је пропасти у једном дану, него килавити!

Србија-опет:


У недељу у Белом Потоку, они који воле Белу Србску Духовну војску, састаће се, положиће нови војници заклетву, разговараћемо, ручаћемо и урадити што још буде требало!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације „Команда-540“ и њеног Братства „Срб и ја“ Светом Арханђелу Михајлу!

Слава Светом Апостолу и Јеванђелисти Јовану Богослову којем је посвећен идући недељни дан!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 6.10.7525/2016.г. у 13 ч.
(Написано 6.10.2016.г. у времену од 02,55 до 04,27 ч)
__________________________
Позив читаоцима:
У име Организације "Команда-540" и њеног  Братства "Срб и ја" позивам све читаоце овог блога, вернике који се боје Бога,  да, уколико су спремни, мејлом доставе своју пријаву за учлањење и потоњу обуку, као и ради преузимања одговорности које следују сваком оваквом војнику.
Следећа прилика за полагање заклетве је у Београду, крајем октобра/почетком новембра.
Организација има свој клуб у строгом центру Београда, подобан за дружење, освежење и преноћиште.
Србија Драгољуб Татомировић, Заставник Организације.

__________________________

2 comments:

Анониман,  6. октобар 2016. 22:30  

"Наш „Болани“ је син Анђелка и Ангелине, он је право Анђелче, и ко шта њему сме да замери?"
Ако само за тренутак предпоставимо да су неке другачије тврдње тачне (http://www.srbijadanas.net/makedonski-mediji-pravi-bioloski-otac-aleksandra-vucica-je-siptarski-novinar-fahri-musliu/) намеће се питање колико је заиста болани? Да ли му је заиста тешко то подписивање "болних" споразума?
Да ли је заиста Анђелче???
Ја се плашим ...
Милош Милошевић

Анониман,  6. октобар 2016. 22:32  

Све похвале за текст.
Чиста истина.
Србски.
Свака част.
Милош Милошевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh