Rušenje Poretka!


Рушење Поретка


-Новац као алат и оружје-



Веза: Чекамо вас
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/09/cekamo-vas.html
 
У Америци је и пре два дана отворен још један храм Сатане, под изговором слободе вероисповести у тој држави.

План за проглашење Сатане за цара на Земљи, предвиђен за 26.9.2016.г. у Јерусалиму, промењен је због страха да ће Сатана и сви они који би у томе учествовали бити уништени од стане Анђела-војника, приправних од краја октобра 2015.г. када је извршен њихов масовни десант на Србију.

План је промењен и Сатана се самосматра царем на Земљи, од тренутка када му је отворен најновији храм у Америци, пре неколико дана. Сатана од раније има своју веру и своје вернике – Сатанисте којим припадају и многи бивши, садашњи и будући политичари из Америке и неких других западних држава.
То су они који као роговима направљеним од свог малог прста и кажипрста са савијеним палцем и прстима између малог прста и кажипрста упиру  у циљеве сатанске.

Сатана креће!
Он креће у рушење постојећег поретка на Земљи, уз дозволу нашег Живог Бога којем су молбе упутили војници Беле Србске Духовне војске,  тако што ће то рушење отпочети одједном на целој Земљи, како није било од Постања света, и све ће се догодити за само три дана!

Потоп је трајао више месеци, колико је било потребно да се подигну воде и потопе све долине осим врха планине Арарат.

Тадашњи људи су морали сами да доносе закључке, да размишљају и међусобно се испомажу, да се међусобно информишу, како би започели испочетка.

Садашњост омогућава да се урушавање Поретка прати у реалном времену, помоћу телевизије и интернета на целој Земљи. Сатана ће користити та два техничка средства као алат за уношење страха међу све људе, док ће најстрашнијим оружјем покорити све државе и све народе, тако што ће их за само три дана увести у стање хаоса, стања које је Сатанино најмилије стање, уз помоћ свог проналаска –новца!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

1 comments:

Анониман,  9. октобар 2016. 08:30  

''Где се појвило - ту се потајило, а код нас вериге блистале и со се уцрвљала!''
Као што није могуће да вериге блистају и со се уцрвља - тако нису могуће ни намере у тексту поме-
нуток НЕПОМЈАНИКА!
Досетке народа срБскОГА су моћно оружије којим
никаква поднебесна сила не може ништа.
И зато: ''ГОСПОД БОГ НАМ ПОМО`ГО, И НИКО НАМ НИШТА
НЕ МОГ`О, А НЕПРИЈАТЕЉИ НАМ ПОД НОГАМА БИЛИ!''
Треба имати у виду, да су ове досетке ко зна колико стотина хиљада или милиона пута изречене, и да од њиховог саборног - ''кумулативног'' дејство нема одбране!

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh