Srbska Vremenska mašina


Србска временска машина

-Реинкарнација за живота-


Србска Временска машина ради! То је патент који треба заштити. На једно дугме и један мод све се враћа за по 20 година, али, за сада, само уназад. Ако се врати за пет корака, ево нас у Топчидеру и гледамо како бандити убијајуј Кнеза Михаила.
Тада су нас враћали у турске године – године Данка у крви, Ћеле кула, набијања на колац и другог што су црни Агарјани смишљали за нас. Али то нас онда врати и у време када су се неки турчили и за узврат, као тадашњи бизнисмени, на каишу, испод овећих стомака, носили кожне кесице са дукатима, као што садашњи бизнисмени носе Златне кредитне картице.
Овде у Србији одувек владају неки Турци, описано и записано од Немањића, за оно раније користити за закључивање аналогију, и резултат ће бити сличан.

Они после Михаила и ови од данас  прављени су отпозади, само и виде уназад, унапред не виде уопште! И  нису они криви, већ тата који у тренуцима њихове производње није смео да мами гледа у очи….. и родили су се такви – не могу и не  смеју да гледају унапред!

Пре тачно 21 годину, ја и моја ћерка, тада студент од 22 године, иако никога немамо преко Дрине, отишли смо на Митинг-протест против протеривања Срба из Хрватске, који су договорили тадашњи, и изгледа и садашњи, очеви Срба и Хрвата, Милошевић и Туђман – Митинг је организовао тадашњи издајник Вук Драшковићприсутни: Вук, његова жена Даница, његов телохранитељ, неколико новинара и ја и моја ћерка. Патриота из СПС и радикала није било!
Место: Трг Републике у Београду.

Трг је био сабласно празан. Ретки пролазници су нас журно заобилазили без да баце поглед на нас – били смо ту око 30 минута па се у својој немоћи и са горчином у души разишли.

Није ту било никога од оних избеглих из Босне, Хрватске и са Косова, у протеклих 5-6 година, а било их је тада  у Београду већ на стотине хиљада, није ту било Босанца Шешеља, ни полубосанца Вучића, ни избеглице из Призрена Дачића, ни Вулина који је од родитеља из Босне, а рођен у Новом Саду, ни мудраца Коштунице…. Никога од оних који су слепо подржавали и дисциплиновано слушали друга  Слободана Милошевића – само издајник Вук и нас неколико које сам поменуо!  

Није било никога из цркве иако нам је тадашњи патријарх и сам био избеглица из Хрватске,  није било никога који су се пре неколико дана у избегличкој четврти Бусије у Земуну, надгорњавали међусобно у патриотизму, храбрости и љубави према Србима, и истовремено се надгорњавали са својим друговима са друге стране, истим таквим из Хрватске.

Овог пута ту није било места за Вука и његову жену, телохранитељи су му изгинули, нисам био ни ја ни  моја ћерка, јер ми нисмо умели да вратимо своје временске машине уназад за 21 годину!

По први пут се скупило више десетина хиљада оних који су пре 21 годину протерани из Хрватске, али сада уредно регистровани и организовани у Напредну-Радикалну странку којој је на челу онај који се пре 21 годину није сетио да није у реду протеривање толико нашег народа из Хрватске - о Александру Вучићу се ради и о његовом духовном оцу Томиславу Николићу.

Чуо се храбри хајдучки хук побегуља са Книнског ратишта, који су сада, из Србије, претили Хрватима и псовали им мајку усташку….а као ехо им се враћао хук усташа из Хрватске који су им псовали мајку четничку!
Надгорњавали се Срби који су променом вере променили и националност па постали Хрвати, и Срби који су постали патриоте када су се учланили у Напредну-Радикалну странку А. Вучића и   потом, и по том основу, добили посао у државним и јавним  предузећима у којима су од самог запослења вишак, али их Вучић не сме избацити са посла, јер они су они који аплаудирају његовим мудрим државничким потезима, а он им бетонира игралишта за чисто србијанске игре – Балотање!

Садашњи најхрабрији и највећи патриота је те 1995.г. ћутао, јер је тако рекао Милошевић, Шешељ и Јовица Станишић, потом се преметнуо у у еврофанатика и давио нас 10 година потребом да се одрекнемо себе и постанемо Немци, или нешто слично, али се сада догађа нешто озбиљно што га спречава да оформи владу после парламентарних избора које је убедљиво добио – тако он каже.

Сада је он са својим друговима - ветеранима ратних 1990.година када су сви одреда били микрофон-ратници, Вулином и Дачићем, уз хајдучки хук оних 100.000 избеглих, који су до сада били невидљиви и нечујни, а уз медијску подршку новинара-сарадника државних тајних служби, из Босне и Хрватске, главних уредника новина у Београду, осуо баражну ватру по Хрватима, опет пожелевши повратак Тита и легендарне ОЗНЕ! У Србији, наравно,

Временска Србска машина је укључена и избацила је, на захтев, листинг за време од последњих 100 година уназад и 20 година унапред, следеће садржине:

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=147

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh