Podela straha!


Подела страха


-Реакције као модел поступања-Методика за доношење закључака: Методика истраживања безбедносних појава, коју сам прилагодио и изменио за своје потребе, да се може сматрати сасвим оригиналном и новом.

Пре неколико дана, на светло дана је поново извучено скоро заборављено сећање на устоличење светског модела владања - страхом, реновирана је Крстарица „Аурора“ са које је пре 100 година на цара и православну Русију испаљена граната као објава „Да Бога, нема!“. И 100 година се вајао модела владања страхом, па када се упореди са другим моделом, фашистичким, скоро да разлика и нема! Оба система, онај трећерајховски и онај црвеносовјетски, служили су се истим методима – једно време се у Немачкој тај модел чинио напуштеним, а када је запретила стварна опасност да се он трајно заборави,учињено је да се 80 милиона Немаца уплаши доласком неколико милиона сиромашних миграната из држава које је упропастио систем којем је Немачка свим срцем, пљачкашким и разбојничким, припадала, па се из архива извукла Методика безбедности народа и државе коју је заокружио Адолф Хитлер – на навалу миграната јуришају одреди десничара како се сада називају националисти, познати и као националсоцијалисти па потом и као нацисти!

Европа се спрема за утакмицу: када Американци учине шта је потребно, а раде на томе, да Турска дигне све рампе на логорима у којима држи неколико милиона избеглица из Сирије и других држава које су разрушили модерни нацисти из НАТО-а, само ће се дати ветар у леђа новим десничарима у Европи и рат, овог пута грађански, у Немачкој, потом у Француској, па редом, прераста у рат на целом европском полуострву, којем припада и Балканско полуострво са Србијом као државом у његовом средишту.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh