Samo bez žurbe!


Само без журбе!

-По први пут нигде не журимо-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/11/grupa-srbih-888.html

„Ево ме опет, тако ја чиним, некада ме нема месецима, а некада почесто навратим. Знам да си био задовољан на Ивањдан када ти је брат рекао да је кукуруз у Мачви добро понео, да ће, ако не буде суше, бити и кукуруза… знам и да си тада пожелео да га буде више него у последњих 20 година и да си када су сви прогнозирали температуре од 40 степени пожелео да она не пређе 28 степени – то је онда када се може и радити и уживати. Био сам уз тебе и неколико дана пре тога када си угостио на Равној Гори важне госте, односно оне који  мисле да су важни, не брини ништа, ми смо по први пут у последњих неколико стотина година, још од пада Смедерева, у ситуацији да нигде не журимо!

Сви се ужурбали па нас у неверици посматрају шта се то са нама дешава да нигде не журимо, да не покушавамо ми сами да нешто значајно променимо – како ти и твоји другови кажете странцима ово је време када се ми само правимо да смо мртви, а никада живљи нисмо били, никада се више нисмо играли, никада више нисмо маштали, и никада се више нисмо поистовећивали са децом, а то стање деце је стање у којем нам се све жеље испуњавају.

Ми, једини у свету, кажемо да ћемо учинити оно што је до нас, а остало је у Божијим рукама, ми Му непрекидно признајемо првенство и ми непрекидно потврђујемо своју увереност у свести да сами ништа не можемо. Када се Њему тако предамо, када у Њега уопште не сумњамо, онда нам се догађа да нам послови ненадано лако иду.
Ето, гледа се и како је неко пожелео да кукуруз добро роди, да не буду велике врућине, гледа се и како се не мешамо у послове оних које смо изабрали да брину о Србији – странци се чуде и завиде нам, они не знају када су били у стању сличном овом нашем садашњем.

У целом окружењу неке тензије, неке тихе демонстрације, у неким  земљама тероризам, у великим подсеченим државама падање је у току. Говорио се да су све велике државе подсечене – Турска, Кина, Русија, ЕУ, Америка и Британија, и свако  може видети како се љуљају и како падају.

Прави мир је само у Србији! У њој влада сама одустаје од покушаја да влада – а послови иду уобичајено, полицајцима командују и они који немају морално право на то, али се то не одражава на грађане, трговци више не издају фискалне рачуне и грађани им то толеришу јер су свесни да се ова држава мора трансформисати до граница потребе нас који у њој живимо. Млади кажу да то што треба да се деси и треба да се деси, па да почнемо испочетка….
Полиција обезбеђује литије, литије се организују разним поводима, лудака има свуда па и код нас, мислим на ове грозне злочине, али је то зрно песка у мору у односу на планирану промену душе и свести нас Срба, који смо више од 70 година под терором комуниста-безбожника. Огромна већина нас осуђује сваки злочин и само код нас Цигани полако заборављају свој језик, не желе у школе на циганском, не налазе да им у било чему србски смета, а Европа би да их од нас подвоји, али не иде им, неће Цигани нигде, нигде их не третирају са свом потребном толеранцијом као у Србији.

Ми из Групе „Србих-888“ надгледамо сва збивања у свету – ми смо велесила на том плану и наш ауторитет у том, за обичне људе, невидљивом свету је несумњив. Питају нас за савет, траже помоћ, или моле за копију наше организацију, некада би да нам се придруже, али нама нико није потребан  јер све можемо сами, из простог разлога што ништа не радимо сами! Ми само пажљиво гледамо, меримо и размеравамо и тек потом предлажемо или молимо. Тада се измољено претвори у видљиво и за све одговара онај који је донео одлуку да моли.

Преокрет на Руском фронту у Другом Светском рату у корист слабијих Руса, настао је тек када је Стаљин положио оружје - када је затражио да се сви још преостали монаси доведу на линију фронта где су организовали заједничку молитву, када су све предали у Божије руке, тада је Немачка почела да одступа и завршили се уласком Руса у Берлин!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh