Eh Dugine ala si se upetljao...


Ех, Дугине, ала си се упетљао….


-Страхови Александра Гељевича Дугина-
 

У Србији је данас на много места објављено упозорење-страх, Александра Гељевича Дугина, како Америка припрема грађанске ратове у Европи, који би се по физичким законима могли прелити и на територију Русије.

Наш брат Дугин је филозоф, или нешто слично томе, свакако неко ко проба да сагледа могуће кораке да се европски и азијски грађански ратови не прелију на Русију - Дугин је  комуниста, који се не либи ни помињања Бога, ни светаца, заборавља да се неће сачувати држава заснована на неистинама, на добровољном исписивању из корпуса народа којем припада, да се неће спасити држава у којој се историја вековима фалсификује, све да би се показало да Русија,  о њој се овде ради, има корене и да Руси имају право да се надају да ће она опстати.

Ту је крај сваког комунисте, као и Дугина, наравно. Дугин не узима у обзир оно што је више пута могао овде прочитати, а несумњиво је да чита моје наслове, јер се многи његови чланци, малко препаковани, појаве у јавности после недељу-две од објављивања мојих наслова на мојим блоговима и сајту.

Брате Дугине, зашто ћутиш на неистине? Дугине, читаш ли небулозе мученика каква си и сам који се, као, баве историјом руског народа па дођу донекле и онда стану, јер не могу да превале преко пера да су Руси заправо Срби!

Јуче је један од таквих какав си и сам булазнио како је чак и Александар Македонски, Сибирски Рус. Сирбир, назив Сибира га никако не упућује да шупљикастом главом размисли по чему је тај Сибир/Сирбир добио име, боље речено, по коме?

Е, па видите комунистички филозофи и лажни верници, који се плашите грађанског рата у ЕУ – бића га у свим државама и царствима на свим територијама Европе и Азије која нису уписана у Божији регистар царства и држава.

А постоје само три уписана царства:
Кинеско на истоку, Србско у средини и Атлантиђанско (Британско) на западу, у океану као иозоловано острво и тим острвом владају и на њему живе преостали потомци давно Палих Анђела.

Атланти
су се повукли на своје острво, јер су изгубили битку – оне које су поучавали хиљадама година оставили су да се сами боре са оним у шта су их увукли – то су државе Евроазије у којима започиње то чега се ти брате Дугине плашиш, грађански ратови!

Твоја и наша Расија/Русија се не може спасити
од тога што јој надолази, ако брзо и радикално не промени своје ставове, ако не изнесе на видело оно што крије о својој и србској историји, ако не врати свом народу и држави старо србско име - ту тенкови, авиони ни ракете немају никакву снагу. Не вратите ли се у корпус из којег сте, на наговор Палих Анђела и за новац, побегли, нестаћете.

Овде под овим насловом се налази кључ за спасење Расије/Русије, на задњој корици се налази Света Енергетска заштита која чува Србију, она би се под одређеним условима могла померити до Кине и Јапана, до Турске и онда сте спашени!

Читај то брате Дугине, да одагнаш страхове и да као значајан руски филозоф заслужиш плату коју примаш, мада ми је већ  мука од вас и од ваших страхова и прича о правди и поштењу!

Корисно као упознавање Кључа спашавања:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html

Драгољуб
Постављено 18.6.7525/2016.г. у 20,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh