Šta su smislili ljudi?


Шта су људи смислили?

-Предлог  као рука спаса-

Веза: Дочекасмо-остао си сам
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/11/httpkomanda-540.html


Јунска трема прераста у грозницу,  погрешна корак је спреман, студент ће одустати од полагања, промениће питање, упустиће се у расправу са професором и не гине му непрелазна оцена. Студент је наш млади председник владе Александар Вучић, који је своју судбину ставио у веома ризичну позицију оног дана када је наговорен да распише изборе, у свему непотребне…
Све честитке онима који су радили на повлачењу тог непотребног првог корака којим је кренуо путем у пропаст и стигао до раскрснице: Или наставља тим путем, или врши потпуни заокрет, престаје да слуша наводне пријатеље и рационално сагледава шта га све чека, па се потом опредељује за један од та два пута.

Александре, остао си сам, нико из твог окружења нити те воли нити те жали, многи су у тајности већ контактирали са онима који ће владати после тебе, после твојих лажних операција у којима си само мењао завоје – да оперишеш ниси смео, а Србија се мора подвргнути чишћењу у сваком погледу! Можеш да надгледаш то чишћење, али само из оквира овлашћења које имаш, пристанеш ли, спашен си, али не и они којих би ти могло бити жао – Србија мора да се чисти метлом, за грабуљање више нема ни времена ни расположења. Смеш ли?

Добро су те уплашили обавештењима да ће у јуну започети масовни протести за твоје рушење - само нису ти рекли да су то смислили људи. Разни – они које си називао партнерима и пријатељима. Нису ти рекли да су све одлуке људи само сневања (сањања), али да Бог одлучује о свему.

Нису ти рекли ни да смо у Србију још од пре 4-5 година припремили организацију која ће ненасилно да преузме власт у тренутку када не будеш знао шта ћеш са њом, нису ти рекли ни да они који снују планове о масовним демонстрацијама осим новца немају ништа друго - а новац сам по себи не демонстрира, њима се плаћају организатори и учесници демонстрација, они немају број, немају никакав критични број, они не могу да скупе ни 100.000 грађана спремних на било какве напоре, већином су то „тастатура ратници“ и заговорници ових нових права за специфичне организације које се множе, а које си и ти прихватио и тенковима штитио, све мислећи да се са Ђаволом може постићи поштен договор.

Они који би чинили већину у тих 100.000 грађана који би демонстрирали, иако и сами врло угрожени твојим одбијањем да оперишеш, нису твоји непријатељи, нису непријатељи Србије ни Срба, они нису непријатељи било коме, и они се неће ангажовати по вољи неких људи који би у Србији да примене образац који су истренирали – тај образац је искоришћен само једном, приликом рушења С. Милошевића и више никада неће бити искоришћен.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh