Krit je Trik!


Крит је Трик!
(4-2-3-1)


-Пропала замисао-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/02/kad-cvece-izgubi-miris.html

Владимир Гундајев, прозван Кирилом, на челу Руске Православне цркве, мешетарио је са оним са којим јесте, и пре извесног времена на Куби са римским папом је потписао извесна акта о јединству (Екуменизму) – неовлашћено и у име „Православља“ мада је он само патријарх руске цркве, и мада постоји још 14 помесних (националних) православних цркава са једном тзв. Васељенском,  која је прва само по части коју ужива.

Владимир као да је на челу Коминтерне, одредио критеријуме, саставио листи епископа који ће бити присутни на тзв. „Свеправославном сабору“ планираном за јуни (од 10. до 26.) 2016.г. на Криту, како би се на нашег Световида, 28.6.2016.г. потврдила издаја. На наш Видовдан! Опет! Тада  би се донела одлука-потврда о издаји иницираној у документима  које је Гундајев потписао на Куби.
Али, од те издаје неће бити ништа.

Ако је поклекла руска велика црква и Гундајев на њеном челу, нису поклекле неке много мање…
Крит је Трик!

Трик који је проваљен и није више тајна, а издаје се  увек и само тајно уговарају. Ко сумња нека поново погледа део из Светог Писма који објашњава какао је ангажован Јуда Искариотски да изда Исуса Христа.


Од 2013.г. у Србији активно делује једна релативно малобројна и неформална Организација „Команда-540“ која је изродила Духовно језгро у којем су и они чланови којим се жеље испуњавају, међу њима је и један који нас све поучава и саветује и за нас се моли, ја га називам „Монахом без манастира“, и он је члан Братства „Срб и ја“ док су сви остали чланови  војници, заклети Команданту Небеске војске, Светом Арханђелу Михајлу, који је истовремено и Командант и Начелник Организације „Команда-540“ и њеног Братства „Срб и ја“ – та организација и то братство су једине земаљске организације на чијем челу се не налази човек, њу сачињавају војници који су се заклели Св. Арханђелу Михајлу и  из Његове руке на слици, у којој је уздигнут и замахнут мач, узели своје Заветне Легитимације, живећи после тога у знању коме, како и на шта су се заклели, без да их ико опомиње и упозорава, је су само после тога једном упозорени да пазе шта раде и да могу слободно да Га издају – ако смеју!

Двојица војника овог Команданта су добили непосредан задатак да предузму све мере да се намера Гундајева и компаније, разоткрије и на томе се ради, па је тај Трик-Крит осуђен на неуспех! 

Даље-за читање или регистрацију-клик на
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=137
___________________
Снимљено 6.6.2016.г. у 23,11 ч - Застава Русије 


8'42"  Београд
9'36"  Београд
10'14"  Београд


________________________
Снимљено 7.6.2016.г. у 21,53 ч. -
4'10"  Београд

2 comments:

Анониман,  7. јун 2016. 11:40  

Ово је претња, а претња је увек потпомогнута и подржана силом.
Ако се сви не повинују, а посебно Руска Православна Црква, Русија ће се означити као противник глобализма, и онда ће се активирати НАТО снаге око Русије, које се увелико групишу
у земљама ЕУ.
Не заборавимо и то да иза свега стоји Ватикан, а свима је познато и било видљиво како су се Вратоломеј и Франциско грлили, и
међусобно целивали ''братским целивима''.
После тих ''братских целива'', ако се ''правослана боранија'' не повинује
позиву Вратоломеја: '' ACHTUNG! ACHTUNG! ACHTUNG!
ES WRID BEKANNT GEGEBEN!" - УСЛЕДИЋЕ ПРОЛИВАЊЕ КРВИ!
Но, по Божијој милости - развејаће Господ Бог то њихово злоумље!

Драган Славнић

Unknown 10. јун 2016. 11:28  

Uzalud im sve to,izdajnici broje svoje zadnje dane,zato tako žestoko i napadaju...svijet stoji na pravdi,a rušitelji pravde odlaze u bezdan svog dejstva kad tad...

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh