HASUD zna!


ХАСУД  ЗНА!

-Академици, али беспомоћни-


Пре неколико дана у Србији је са дозом подсмеха објављена информација ХАСУДА (Хрватска Академска заједница у дијаспори) због става припадника те Заједнице да их Срби бомбардују таласима који чине све да Хрватска остане без Хрвата,  да се већина Хрвата сели из Хрватске, јер се она чини неподобном за живот, и наравно са много детаља који оправдавају подсмех са којим је та ХАССУД информација пристигла у Србију.
Само, не треба потцењивати ту заједницу – она је само експонент западних сазнања, и као најближа Србији и Србима, јер су  Хрвати у већини само  покатоличени Срби, одабрани су да обнародују и признају да им се у Хрватској догађа оно што се заправо догађа у целој ЕУ, Турској, Русији, Кини, Америци, Енглеској…..  Али, те веће земље не желе да им се Срби подсмевају, а Хрватима је свеједно, они свакодневно пружају разлоге за подсмех, па им ово дође као дневна вежба. 


Тачно је све што је ХАСУД навео, осим што као ортодоксни верски лицемери, све приписују људима-Србима, њиховој мрежи краткоталасних предајника, који досежу дометом чак до Америке и Кине – чудо је шта се све уплашеним тупанима, као што су Хрвати, може подметнути као истина.

Они су у оквиру тражења објашњења за оно што им се, евидентно је то, догађа затражили путем својих језуитских обавештајних линија и такво објашњење и добили га. 
Језуити су озбиљна организација, са добром инфраструктуром и финансијама, али су их добили од србских обавештајних државних структура у којој ведре и облаче исти такви лицемери као и у Хрватској, па су се сложили да је „Неко“ поставио неке предајнике и тако омета хармонију у целом свету.

Даље - за читање или регистрацију - клик на:

1 comments:

Unknown 17. јун 2016. 09:38  

7525.л.Г., од Потопа, месец трешњар, дан 17-ти. по србском календару.
17.06.2016. год., по латинском календару.
Видимо да је србски Косир прошао и код браће Х(к)рвата.Догађаји се убрзали. Дошло време да се чавке одвоје од ждралова, свраке од рода, а вране од голубова. СВАКА ПТИЦА СВОМЕ ЈАТУ! Код људи се то манифестује као страх, немир, незадовољство собом и околином. Прорадила је божанска честица коју носи сваки човек у себи, а то је САВЕСТ. Непокајани грешници имају све ове симптоме, јер не желе да се кају и поправе, сматрајући да је са њима све у реду (гордост), и зато беже У КРАЈЊОЈ НУЖДИ, мислећи да ако промене место боравка, да ће побећи од себе. УЗАЛУДАН ПОСАО!ТАМО ГДЕ СМО, МАКАР И НА МЕСЕЦУ, УЗ НАС ЈЕ И БОЖАНСКА ЧЕСТИЦА, НАША САВЕСТ! Покајани налазе утеху и смирење и почињу да поправљају учињену штету, трпљењем и радом без награде.Зато им се враћа сан на очи и нека тиха радост у срцу, и НАДА НА ИЗБАВЉЕЊЕ! Добрано смо загазили у године расплета!
СРБИЈА Милан Ц. Исаиловић
Директор УГ КГБ СРБИЈА Београд-Панчево

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh