O Pobedniku kao o mrtvacu!


О Победнику као о мртвацу!


-Поклону се у зубе не гледа-


В е з а: http://komanda-540.blogspot.rs/2016/04/anestezija-kao-operacija.html
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/04/anestezija-kao-operacija.html
Медије позивам да одустану од учествовања
у кампањи против Победника ……..“

-Изјава онога који се усудио да седне на престо 
нашег цара Лазара и оних пре Лазара-
Неко или нешто је на Цвети, 24.4.2016.г., на магарцу ујахало у Србију! Ноћу, у поноћ. Нико није сигуран ко ни шта, али ситни магарећи топот се чуо. Било на дочеку много „угледника“, наших и страних, који су хтели да тога са магарца, дочекају, поздраве, усмере и погурају негде, на неку страну,  али се он(о) учинило невидљивим и тако остало у мраку свих ових дана, да би се на Ускрс Господњи, то невидљиво осветлило пламеновима у којима су нестајале наше цркве у британским градовима у Америци и Аустралији -Америка и Аустралија су колоније Британије – а нестајале су као израз незадовољства британског Црног принца, престолонаследника, недавном посетом Србији којом приликом је од Србске Православне цркве тражио лек против смртоносне болести од које је оболела Британија…..били му обећали, и световне и црквене власти Србије, грлили се епископи са Црним принцом, али лек није добио, па је осветљење Невидљивог са магарца који је ујахао у Србију на Цвети, пламеновима који су спалили србске цркве у британским колонијама својеврсна опомена онима који му лек нису уручили.
А они нису криви, хтели су да му дају ту „Вакцину“ али нису могли!

Невидљиви је идентификован! Он је Победник! Победник на изборима у Србији, препознат тек када је осветљен пламеном и њих двојица који владају Србијом сматрају се победницима, али траже од нас да их третирамо као мртваца о којем се не говори ништа лоше, ма се радило и о најобичнијем бандиту! Онај који се усудио да седне на престо нашег цара Лазара то тражи од нас и од медија – да о Победнику не причају (ама) баш ништа лоше!Поручује нам тај који се усудио да замени Лазара, да се поклону у зубе не гледа, као да су победници ту победу добили на поклон, а ми таман хтели да поверујемо да су победили у редовној утакмици, једноставно били бољи, а сада одједном се наговештава да су победу можда добили на поклон и траже да им се да третман мртваца.

И то смо послушали – ову двојицу, Лазаревог заменика и овог који је победио - па их и третирамо као мртваце,невидљиви јахач са магарца је већ заборављен!

Али: 
Нису задовољни странци, њихови изасланици у Србији пробају да у њој оформе два фронта од Срба како би се ти фронтови залили крвљу, због онога који је као невидљиви ујахао у Србију на Цвети, како нам се догађа свих протеклих 113 година, од Мајског преврата у Србији из 1903.г., после којег су ови који раде на стварању фронтова преузели управљање Србијом у управљају њоме на свима познати начин.

Само, сви се обраћају погрешним паликућама, заправо оним који би и хтели и желели да запале Србију, али не могу, не дају им то неки Срби, духовно тек сада стасали за рат после 113 година, а без њих су сви покушаји паљења Србије само покушаји!

Власт у Србији нико неће отимати од ових који се сматрају победницима а траже статус мртваца – они ће је сами нудити јер не знају шта са њом да чине, а када се то догоди ту власт ће преузети они који имају планда само силом постојећих закона, доведу Србију у ред за 6-12 месеци.
Када се Србија доведе у ред, па се умије и очешља, ставиће се под команду Онога под чијом командом су већина оних који су план направили, једноставни и ефикасни, јер они између Русије и Америке увек бирају Србију!

Тада ће се брод „Србија“ закретати ка мирним водама и лукама, јер је тај брод то заслужио после 113 година пловидбе по  бурама на туђим морима и у туђим степама, када је возио само терет у интересу фашиста, комуниста и оних који су извели Мајски преврат у Србији 1903.г., изазвали Први, Други и Трећи Светски рат (започет 1999.г. у Србији, па се сада само шири даље) и преузели управу над њом – како: Па ево како – сво време тражећи да Србију третирамо као мртваца иако су је они плански направили бандитом о којем је требало причати истину, онако су њоме управљали као што и сада чине тражећи да се Победник сматра мртвацем, да се о њему ништа лоше не говори, наравно, они то чине преко оних који се експонирају као да Србијом они управљају, то тако како се ми остали не би досетили….

Европа и Русија су наши!

Ми и они то знамо. Ми смо у чврстом уверењу да сами ништа не  можемо и у уверењу да о накнади штете не разговарамо са слугама (Британија, Русија, Америка),већ са Газдом, у спремности да Његову Пресуду унапред прихватимо као правичну!

Нама не треба  помоћ од оних који од нас траже помоћ – оних који у својој немоћи и у свом бесу пале наше цркве у британским колонијама, Америци и Аустралији, нити од оних који од 2005.г. говоре о својој озбиљној намери да се некако одуже Србији кроз издвајање извесне суме фалсификованих америчких долара којом би Србију помогли, пошто су јој увезли друштвени систем који ју је скоро убио!
_____________
На сајт Златнибилтен.СРБ постављен 5.5.2016.г. нов наслов који се тиче информација добијених од Монаха без манастира.
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=134
_____________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=133
________________________________
Снимљено 4.5.2016.г. у 19,23 ч. - Застава Русије
7'6"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh