Ko vlada svetom


Лесков прут


 -Ко влада светом-


 Веза:
Где је међа
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/04/gde-je-mea.html

Сада већ и људи на важним државничким функцијама покушавају да објасне ко заправо влада светом. Ми, обични људи, сматрамо да су то неке добро организоване групе организоване на верском, идеолошком, мафијашком или неком другом, тајанственом, принципу, док је ситуација прилично једноставна и заснива се на од давнина успостављеним механизмима да већина ради за мањину, да се из те мањине регрутују управљачи света, те се ствара утисак да је у борбу између појединаца из таквих групација за профит и власт, која доноси профит, треба укључити и нас који са тим немамо никакве везе, односно да је оправдано да се у одбрану нечијих личних интереса ангажује војска и други државни органи пошто се пре тога припреми терен како је то од немерљивог интереса за ту државу.
Често се и говори и још чешће пише како светом владају некакви рептили, па људи помисле да је то буквално, да у неким дворцима и на неким престолима седе прави рептили а не њихови далеки потомци који у својим генима имају и извесне гене рептила, змија, који су уграђени у некадашње људе, које су својим манипулацијама обликовали Пали Анђели, названи Ванземаљцима.

ПА (Пали Анђели)
су на Земљу дошли после дугог трагања за том предивном планетом и боголиким бићима која су по својим особинама најближа Богу, јер су добили право да поступају по својој слободној вољи, док је Земља уређена тако да је задовољавала све потребе људи – првобитна оса Земље је била под углом од 90 степени те ју је сунце осветљавало равномерно, она није зависила од киша, којих тада није ни било, већ се цела квасила росом која се наизменично претварала у пару, потом се кондензовала и натапала земљу, било је довољно извора питке воде и река, довољно животиња, риба и птица – Земља је била Рај!

Пали Анђели су на земљу допутовали техничким превозним средствима - Васионским бродовима, јер им је приликом истеривања из неба одузета моћ путовања мислима када је потребна и моћ претварања једне енергије у другу, невидљиве у видљиву, нематеријалних у материјалне какав је човек и чему су били слични и ПА истерани из неба. Доласком на Земљу они су се учинили боговима јер су располагали  огромним знањима из области која људима није била позната ни потребна – од техничких знања до генетских манипулација.

Захваљујући техничким знањима располагали су опасним оружјима којим су држали у покорности затечене људе на целој земљи, а захваљујући генетским манипулацијама започели су са стварањем човека према потребама које су искрсавале – стварали су дивове
и патуљке, мешали су гене људи и животиња, живели су бескрајно дуго и тежили су стварању најмање две подрасе људи, подрасу робова и подрасу управљача робовима, како би на тај начин запосели и планету и људе на њој, са крајњим циљем да укрштањем са генима људи добију сопствене наследнике који би личили на људе, а имали и њихове особине, како би се могли лажно  представити на контролним рампама које постоје на сваком путу од земље ка небу, ући у за њих забрањене просторе и тамо опет организовати побуну са неизоставним циљем преузимања улоге Бога.

 ПА су постали нестрпљиви, они из подрасе људи којим је поверено управљање светом не запоседају планету и људе на њој предвиђеним темпом, а обични људи почињу да схватају, угашене способности им се враћају па прети опасност од сазнања за манипулацију и превару од стране подрасе робова и у крајњем за одбијање послушности малобројној подраси управљача, на чија чела стају они са пробуђеним способностима.

*Како је модификован затечени човек на земљи:


*Подраса управљача светом:

*Како препознати људе-змије?:


*Очи су прозори душе!:


*Просто је:

Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=135
______________________

Снимљено 8.5.2016.г. у 16,08 ч. - Застава Русије 

3'53"  Београд
7'31"  Београд
8'6"  Београд

11'40"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh