Ritam V


Ритам V

-Оркестар „
Команда-540“ је спреман-

Веза: http://www.komanda-540.blogspot.rs/2013/07/prva-dobijena-bitka-bratstva-srb-i-ja.html

*ОЗНА или УДБА, ЧЕКА или КГБ су мачеви комунистичке револуције;
*Бојкот власти од стране народа је његов, народни, мач против власти.


*Обавезна Инструкција за чланове, 
војнике и официре 
Организације „Команда-540“ и 
припаднике Братства „Срб и ја“:


Затворите ненасилним алатима приступ сваком бирачком месту на наредним изборима у Србији и иностранству, за све оне који би на било који начин могли силом бити терани на таква места. Свако је одговоран за своју линију фронта, у Србији и иностранству.
Уколико има потребе за додатним објашњењима обратити се Команди Организације.
Заставник, Србија Драгољуб Татомировић

Команда-540 је основана ради ненасилног преузимања власти у Србији, у тренутку када власт не буде знала шта ће са њом, када буде спонтано онемогућена да врши управу у Србији или на други ненасилан начин. Чекао се тренутак за примену оружја којим Команда-540 располаже, и услова за примену тог оружја. Услови су се стекли несумњивим исказивањем страха владара Србије од бојкота избора од стране грађана који се на различите начине наговарају да још једном одгледају већ виђено.
Садашњи владари су они стари, они су ови садашњи и они би да буду и будући. Плаше нас повратком на старо – мислећи на време када су Шешељ и Николић били потпредседници у комунистичкој влади С. Милошевића, а А. Вучић министар информисања у њој. Наговарају нас да не применимо опасно оружје БОЈКОТ!
Плаше нас собом! Браво! Несмотрено признање!

Бежимо од тих старих који би да се прикажу како су нови – искористимо најмоћније ненасилно оружје којим располажемо, нашу вољу да се слободно определимо! Да бирамо некога или никога!

У години оснивања Команде-
540 извојевана је прва победа грађана у малој варошици Србије, Мионици, тако што су грађани победили себе и своје страхове које је непрекидно у њиховим главама гајила ОЗНА-УДБА-БИА и нису изашли да слушају функционера комунистичке партије који је био главни говорник на прослави 158. годишњице рођења славног Војводе Живојина Мишића – страх треба да победи свако онај који може, да се не боји никога до Бога!

Ја не излазим на изборе од 2000. године, јер се не појављују нови, већ стари са новим именима и капама. Располажем валидним информацијама о многим старим и овим новим – више њих је долазило код мене по савете или инструкције или су тражили моје стручне услуге па одустајали од њих, јер нису ни самостални ни демократе, нити је било ко од њих хтео да ми за те услуге плати!

Ритам V – Година планетарних промена

Ова година је година Ритма
V – година у којој у већини држава света на власт стиже или је већ стигла пета генерација истих владара и све се поклопило са крајем стрпљења Господњег, па је ово година планетарних промена – све постало видљиво 16.3.2016.г.

Русија је почесто, из различитих разлога, ничим терана, сама себе проглашавала Трећим Римом, пренебрегавајући околност да ће Трећи Рим бити духовно царство и првенство, а не првенство по новчаним богатствима и авионима!

Ово су умишљали по основу релативног богатства стеченог уцењивачким ценама своје нафте и гаса, по основу којих су оформили различите фондове благостања – Резервни, Председнички, Потпорни и многе друге, којим су руководили појединци или по неколико њих, без права множине да о томе изнесе своје мишљење.
И хтели они да постану и духовни челници таквог Трећег Рима!

Русијом управља тзв. елита, настављачи управљача којим је темељ ударио Комесар са револвером који је обнародовао да Бога нема и да приватна својина неће бити дозвољена – и сви су они породично повезани, везани капиталом, чланством и службом у тајним и полутајним организацијама, државним и недржавним, увек процењени као подобни да чувају тајну управљања!

За 100 година владања револуционара
чији је мач била тајна полиција, родиле су се још четири генерације и сада је на власти мешавина четврте и пете генерације које се боре за превласт у којој је четврта осуђена да изгуби! Сада се спрема пета генерација која је заправо РИТАМ V.

Правило развоја једне куће је да кућа напредује до пете генерације, која када преузме управу над кућним имањем изгуби осећај потребе да штеди и стиче, надвлада осећај бахатости, моћи, сујете, лакомислености и порока…. И тада се кућа враћа на почетак од пре 100 година, када шеста генерација опет постаје прва и мора се све испочетка.

Револуција

Она међу људима живи од Постања! Од Каина, који је убио свог брата Авеља, живимо ми као Каинити, често спремни на његове методе против свих наших Авеља.
Те идеје преотимања богатства, угледа и места су од Постања усавршаване и називане идеологијама, заправо идејама о превратима и начинима промене власништва над капиталом и позицијама управљања државом и њеним народом – увек, и само то и никада ништа друго!
Наравно, увек су маскиране у жељу за унапређењем односа међу људима, читај: кастама или класама, од којих само једнa управља док  све друге раде за њу!

Ово важи за цео свет – за Русију, Америку, Европу, Кину, Индију – праве разлике не постоје, оне су само у називима и маскирању, моћи тзв. елита које увек силом управљају. Испробано и у Шведској која је била изградила систем у којем је државну благодет могао да осети сваки њен становник – то је трајало док њена управљачка елита није самостално, или под страном принудом, променила правила управљања државом, а када се то догодило ова држава је кренула у сигурну пропаст!

Све остале државе у власти пете генерације револуционара из доба Хитлера, Рузвелта, Черчила и Стаљина, oд којих су тројица били Јевреји (Хитлер, Рузвелт, Стаљин), па се може говорити о тадашњој Јеврејској побуни и револуцији у којој су они преузели власт коју и сада држе!

Њихови праунуцу и чукунунуци куцају на врата власти иза који су њихови родитељи, неспремни да чекају њихов биолошки крај – они на власт хоће одмах!
Они желе да троше, да брзо и јавно покажу своју моћ - Заправо да покажу да новца имају и превише и да желе да га троше!

Комунисти Русије су стари зналци баратања моћима који рађа капитал – већина оних који управљају Русијом и многи они који су са њима у вези а обогатили су се изненада пре 25 година приликом пљачкашке промене власништва, када се одступило од Комесаровог правила да нема приватне својине, преселили су своју децу  у иностранство како би се прикрило да су то генерације које Русија не занима уопште осим као поток којим дотичу невероватно високе суме новца…..али њихова деца, а унуцу садашњих управљача, више нису задовољни само трошењем новца…. То им је досадило….
Они хоће као у  правом Првом и Другом Риму, борбе робова (боксера, кечера, тенисера, одбојкаша, фудбалера, рвача), хоће борбе животиња и људи (кориде, кроћење коња), хоће да гледају крв и смрт људи…. У њима кључа крв Каинова!

Свакодневно и поред свог игнорисања од стране медија у власништву управљача Русијом у јавност стижу информације о „иновацијама“ пете генерације елите, у својим баханалијама и разврату, а то је праскозорје будућих блиских револуционарних промена власништва над капиталом и целом  државом… голобради синови младих руских управљача или богаташа јавно нуде огласе младим девојкама за приватне баханалије у њихивом дачама, да им младе девојке у купаћим костимима перу скупоцене аутомобиле, они од својих очева траже да у својих 28 година живота буду Трећи Секретари руске амбасаде у Србији (Сектор обавештајни) и то им се  даје, у тридесетим већ представљају Русију у иностранству, или постају руководиоци мега-државног система…. Наравно многи имају плава светла приоритета, који је заправо куповина тих права за новац или добијање по линији сродства са елитом, а што је знак сигурне пропасти Русије која за новац продаје и такве привилегије, дајући на знање да је све на продају!

Револуција се не наређује, она се планира да буде спремна када пристигне генерација пет, када држава буде у Ритму V, у време када пета генерација преотима власт од својих очева из четврте генерације, и то се само синхронизује са мерама да остатак народа прогледа и схвати да је револуција пред самим порођајем!

У Русији су за јесен ове године планирани Парламентарни избори – њоме сада влада партија човека који је на власти у Русији 16 година:

*Пензије у Русији су за неке опет 7.200 рубаља;

*За један амерички долар, чија се смрт ишчекује, треба око 65-70 рубаља;

*Садашњи руски цар је сам од себе преузео власт 2012.г. и тада је долар коштао 28 рубаља;

*Садашњи председник владе Русије опет обећава пензије од 10.000 рубаља, а то би било око 150 долара, кад би и када буде;

*Велика руска фирма „Магнит“ (распитати се ко је власник) купује у Србији јабуке по 40 доларценти, а у Сибиру их продаје по пет долара/килограм!

Највећа држава света – комунистичка Русија чини све и што врло мала комунистичка Србија – исти порези, исте казне, исти начини пуњења буџета, исто информисање, исте изборне кампање и иста међусобна подршка. Али, иста им и судбина - Револуционарна!

Револуција се не наређује, она се планира и подешава – да на власти буде нека пета генерација управљача, Србија је изузетак по томе што су у њој пете генерације комуниста без обзира на крвно сродство, или на измењени назив партије - она је увек комунистичка по организацији и менталитету - јер је у Србији припадник комунистичке партије више од брата или сина….

Наравно гледа се и да ли је време сазрело. Ово се закључује по основу стања народног духа, стања народне касе, кроз прогледавање и схватање народа да је време за РИТАМ V, односно за промену власништва над капиталом и управљањем! Када се процени да је сазрело, одабере се неки повод, као нпр. заказивање неких избора када се бира Револуционарни алат: Пушка, мотка, ненасилно масовно окупљање, оловка или масовна грађанска непослушност кроз бојкот онога што власти организују – избори на пример. Остало се подешава и синхронизује са осталим од значаја за једну државу. Степен страха власти је од великог значаја и он је репер за примену одређеног алата. На силну власт се иде силом, на уплашену окупљањем грађана, а на ону  која сумња у себе бојкотом њених одлука!

И то су видови револуција у  једном од Ритмова пет!

Генерално, власт почиње да сече грану на којој седи у тренутку када они који врше власт почну јавно и без икаквог зазора да гурају народу прст у око, показивањем своје моћи, показујући како је голаћ кроз махинације и криминал за само 15 година постао велепоседник, банкар, индустријалац, краљ нечега у Србији…. А то им се догоди када њихова сујета надвлада страх од закона, а они се Бога и не боје – тада их стигне клетва Срба из Херцеговине „Дабогда се обогатио!“ – ту је сва мудрост и сва искуства генерације које су гледале пропаст и породица и држава када су се њени челници обогатили, па показали најгоре људске особине, све заливајући будућу револуцију која ће их прегазити.

Руски Ритам V
је у фази извођења! Врше се пробе и Генерална проба за јесен.
Најбољи авиони, тенкови и ракете су беспомоћни у очувању овог Ритма – он је у главама људи, оних који управљају и оних којим се управља!

Није могуће спречити менталну Револуцију у оквиру Ритма пет, увођењем диктатуре, полицијским часом, логорима или затворима, претњама, давањем обећања…..
Ритам V
je незауставив – крв Каинова кључа и она  мора да нађе вентил – он се зове револуција или реформе.

Овај Ритам V се поклопио са крајем стрпљења Господњег који је почео да синхронизује делатност људи на Земљи како би се поново успоставила Васионска хармонија. Сви људи су одговорни за своје територије али их Господ надгледа и Он чини како хоће. 


Ритам V креће. Он је звук, а звук се не може зауставити, он се само може преусмеравати или привремено пригушивати, на крају се он чује у свим бојама и тоновима. 
Пазимо шта чинимо!


Бог са нама – Пристани Боже!



-Написано као помен мојој супрузи Љиљани, која је отпутовала пре годину дана у један бољи свет-


Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 31.3.7524/2016.г. у 12,10 ч.
(Написано 31.3.2016.г. од 6,20-7,44 ч.)
_______________

На сајту http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/  налази се 130 пробраних наслова које сам тамо склонио за оне који смеју да се потпишу као читаооци истих и који су спремни да испуне и друге услове који су одређени, па Вас упућујем да се упознате са условима и потом и са садржајем. Д. Татомировић
_______________________________

3 comments:

Анониман,  1. април 2016. 18:19  

Вечан покој Љиљаниној души, под окриљем Светог
Архангела Михајла!

Драган Славнић

Borislav Milisic,  6. април 2016. 15:12  

Nek je pokoj dusi tvojoj supruzi Ljiljani i da joj Gospod podari carstvo Nebesko.

Unknown 9. април 2016. 08:42  

Нека је вечан покој вашој супрузи Љиљани.

Даће Господ Бог да се наше молбе испуне по питању избора.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh