Gluv je Gospod...


Глув је Господ….

-Не чује Господ лажне покајнике-


Веза: ЕУ моли за еутаназију
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/12/eu-moli-za-eutanaziju.html
Ево да и ја попијем сок у том лепом кафићу у који свраћаш са свима осим са мном  - ма шалим се, ниси ни могао када сам те увек посећивао код твоје куће, али ево нам сада измене, сусрели смо се на улици и као прави Срби – у кафану, на разговор, а и да се мало одморим, враћам се вечерас кући са комшијом, распродали смо јабуке и кромпир, па идемо, немамо више….

Нешто си ми нерасположен?
Јеси, видим, све је ишло по плану али ти се нешто не допада… знам, то ти је око избора ових нових чланова који су положили заклетву, нису се показали да су домаћини и Срби, ушли су по први пут човеку у кућу, сви осим тебе, празних руку – то је знак на који се обраћа пажња!

Ниси ти за њих одговоран већ онај који их је препоручио и одабрао - знаш свако одабира по себи, и жену, и другове, и кумове, и оне са којима се дружи или ортачи, па да знаш за убудуће, не умишљај да сви људи имају тврде критеријуме, а овај који их је одабрао има пуно и других разлога због којих одабира такве. 
Добар је он, али…. Нису добри услови у којима живи и ради и то утиче на то, знаш и сам, нећу у детаље, не брини због њих, ту су ти на списку, али на њих не рачунај, они не би да се због нечег невидљивог олако одрекну видљивог, да нису такви не би ни били у позицији да уживају у том видљивом – остави их нека се одлуче, па ако дају неке иницијативе они сами, ти их погледај, ако не дају, заборави их, а заборави и овај дан као неки дан твог неуспеха, није то неуспех, већ само да ти буде још јасније колико је битно да вас има мало!

Знаш, ова србска Заштитна Група „Србих-888“ броји 10-15 чланова и покрива цео свет, ја сам уз њих, као неко ко је могао да им се некако приближи, већ више од 10 година и тек сам недавно постао њихов придружени члан… јер кажу не морам ја да им припадам и формално већ је важно да делујем као они или слично томе.

Обилазимо територију коју је Господ задржао само за себе, Он ју је и оградио да се то зна, а и да нама буде лакше да уочавамо, припомажемо и да показујемо да ће се све догодити како је одређено.


Данас су Срби помогли да се на нашем Косову и Метохији за председника изабере Шиптар којег зову Змија – он је организовао прогон и многе злочине над  Србима - његова крв је издајничка, његов прадеда је био србски свештеник па се поарбанашио у време Турака, а крв није само течност, она носи и биолошке особине предака  – ови тамо преостали (Срби) су све заборавили, па притиснути отуда и одавде, изабрали свог убицу за господара… и ништа они не раде што нису радили Срби на Косову пре њих – продали су имовину, ако са ње нису били отерани, тргују са Шиптарима, научили шиптарски језик, имају многе њихове обичаје и што је Господу посебно жао, по менталитету су ближи Шиптарима него Србима!
Њима се не може веровати.

Они су они Срби који су постајали Шиптари и муслимани, они су они Срби који су били партизани и комунисти, они су они Срби који подржавају сваку власт, од Турака до садашњих власти на Косову и у самој Србији, они су они Срби који су некада отишли у Хрватску и потом многи од њих постајали љути Хрвати и католици, а када су их Хрвати отуда отерали они су опет постали највећи Срби…. Засели и владају Србијом, од Шесте Личке комунистичке бригаде, до садашњих назови демократских власти.

Важно је за њих да они имају корист, они лично, не могу ни ја да објасним како се догодило да тај народ заборави своје корене! А заборавио је, осим малих изузетака-мученика који се баве само земљорадњом.

Уосталом, ти си их добро упознао, ставили смо те били тамо на дуго искушење…да их упознаш, јер ми знамо план за даље, о којем сада и теби причам, али ти тада ниси знао о томе ништа.


Вратили смо се из Сирије и Украјине, тамо ће сада да се одржава дуго времена стање ни рат, ни мир. А Русија и Америка се морају од сада бавити запоседањем договорених међусобних граница, мада је њих тешко разграничити јер су им се схватања скоро поистоветила, постали су исти, и да је то њихов план они се не би ни разграничавали… али је Господ одлучио да све оне који су за Антихриста буду одељени и да живе заједно, уз дозволу да једни друге варају и преводе преко границе на своју страну.

Руски патријарх 
Владимир Гундајев опструише ову поделу и разграничење, они око Владимира Путина
 за сада ћуте, али им  се не свиђа то што  морају да учине - сви су они, и сам Путин, своју децу збринули у западним државама или су од њих у самој Русији направили врло успешне људе, чија је заслуга само у моћи и злоупотреби те  моћи од стране њихових очева.

Само:
То су намере људи, то да не поступе како се Богу свиђа, али Он о свему одлучује и сада ће натерати Русију да чини оно што је одређено: Она мора да казни Турску и Немачку због Србије, мора да од Америке преузме Србију,  и то не ову већ ону у којој живе србска племена, од Северног до Средоземног мора и од Јадрана до Јапана.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=126
_____________
На дан 1.3.2016.г. у 13,00 ч. постављен нов наслов на блог Златни билтен:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2016/03/kreni-ili-se-skloni.html
______________________

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh