Ti nisi ja!


Ти ниси ја!
-Не слушате поруке моје-

______________________

Ево после две године чиним овај наслов у целости доступним свим читаоцима - до сада је део био постављен на затворени сајт из разлога што се остављало време поједини државама да се пресаберу - ниједна се није пресабрала, све су пробале саме да се спашавају или да се један са другом удружује како би победиле ону трећу. Нису се обраћали Ономе који се нуди да помаже, а ових дана се директор руског РИСИ-а (Руски институт стратешког истраживања) генерал Леонид Решетњиков, пресамитио па као рат се води у Сирији против  отелетвореног ђавола, а онда су они војска божија – хало генерале, супер су ти све прогнозе, али уназад, и мало си се касно сетио Бога, којем не требају речи већ дела људи….. шта чините јадни не били?!
_____________________________

Мој покушај декодирања
 порука које нам се непрестано упућују, Методом истраживања безбедносних појава, које сам прилагодио за ове намене.
Ово је и исказивање моје туге поводом одбијања ангажовања грађана Србије по основу позива из предлога који сам упутио кроз наслов «Време је!»


Кључно:
 Обавештење о намерама које се тичу Америке, Британије, Немачке, Турске, Поседа Британије широм света, Русије и Србије.

*Ја се не играм – понекада се само веселим!

*Ја мењам поредак да бих га поправио.

*Ја не причам, ја показујем!

*Зашто ме имитираш – ти си само слуга!

*Ја сам једини који креира и који никоме не служи!

*Ти ниси ја – и зашто ме имитираш само у делу поретка где ми се клањају?

*Зашто не имитираш Небески Поредак у својој држави?

*Слуго незaхвални – понизићу те пред оним који су преко мене требали и тебе да уважавају. Платићу ти јавно за твоју гордост, молићеш за мало, за ситно, завидећеш сиромашним сељацима и просјацима, завидећеш свима који мирно спавају!

*Зашто си, слуго, био шкрт? Чије си требао да делиш – моје или твоје? Шта си имао када ниси имао ништа, то ћеш опет имати!

*Зашто ниси пазио на моје парцеле на Земљи, које сам ти поверио?
Зашто ниси водио рачуна о мојим слугама  који су имали задатак да одржавају ту моју парцелу, а ти си  им био само пословођа и мој слуга?

*Зашто си хтео да будеш ја, само у почастима које ми се исказују?

*Мени се клања цела Васиона – добровољно, у вери да сам то заслужио, у вери да ћу их видети у запамтити, у вери да ћу их поштедети када следећи пут будем поправљао Поредак на Земљи, а започео сам са тим, видиш и сам!

*Зашто тераш да ти се твоје слуге клањају – на силу, на страх, на претњу? Јеси ли то од мене видео?

*Зашто ме ниси имитирао у начину прикупљања обавештења? Зашто немаш довољно поузданих слугу у мноштву које ти служи, како би надгледали и оне којим си дао право да надгледају и да те информишу – јер ти достављају само она обавештења које ти очекујеш. А ти их награђујеш само тада и зато си и слеп и глув код очију и ушију и зато ћу ти по заслузи и платити?!

*Зашто не слушаш слуге моје у мноштву слуга мојих којим си ти само пословођа – они говоре, пишу, обавештавају, зар су они криви за твоје кривице?
Јеси ли видео да ја кривим слуге своје када ми доносе лоше вести – не, они увек све чине да ме обавештавају ИСТИНИТО!

*Мој Поредак, слуго горди, заснован је на ИСТИНИ!
Ја сам ИСТИНА и по њој кројим, преправљам, шијем, крпим или зидам све изнова!

*Зашто ме, слуго, ниси имитирао у свему у чему ти је било могуће?

*Зашто си сам себи одређивао висину и врсту плате – па ја то чиним за свакога!

*Горди слуго, срушићу то због чега си се гордио, решетаћу народ твој који сам ти дао на старање, да пазиш на њега у сваком погледу, када одржаваш део мог имања које је обележено као твоја држава!
Решетаћу га толико дуго, без гледања колико ће их у решету остати,  све док не схвате по којем кључу треба да бирају свог Предводника.
Они бирају, али сам ја тај  који оверавам!
Када оверим њихов избор, ја и станем иза тога којег су изaбрали – од тога зависи да ли ће напредовати или ићи у пропаст.
Знаће да ли сам задовољан, када ме виде да се веселим, а ја се веселим тако што дајем, а тужан сам када узимам - кад им будем повећао или смањивао плате знаће да ли сам весео или љутит, знаће када се мрштим на њихове поступке јер ће видети како рушим њихове  грађевине које ми нису по вољи.

*Ја благим поветарцем рушим људске грађевине које ми нису по вољи – јер су то грађевине од магле, без дозволе, без пројекта, без поштовања норми за градњу које сам прописао још у време Постања!
Нема измена без  моје дозволе и без да се уклопе у Целину!
Ја сам Газда од Целине и од сваког њеног дела – присвајање или непризнавање овог мог власништва строго кажњавам!
Због непридржавања Принципа Довољности, због лошег примера, слуго непослушни, рушим ти твоју илегалну грађевину!
Кажњавам тебе што си ме погрешно имитирао, а кажњавам и оне којим си био пословођа, што су те прихватили као да си ти ја! А ти ниси ја!

*Нема вас на челима мноштва мојих слугу којим сам задовољан! Све преправљам! Скоро да зидам изнова! И све по молбама слугу мојих којим испуњавам жеље, јер сам их проверио и знам да су то заслужили.
Због њих сам задржавао, због њих задржавам, због њих правим изузетке – они, обични, мали и скромни, лојални и верни преносе ми шта се догађа, предлажу шта би требало, јер знају, јер сам их снабдео моћима да знају али и могу да чине што је потребно и гледам како их не примате јер су без чинова и богатства, како их не слушате јер нису пословође,  нису цареви ни краљеви...... а какви сте ви сви добро знате, а захваљујући слугама мојим међу вама и ја све о вама знам и знам како ћу вам свима платити за то што сте чинили. И то ће бити баш онако како сте обавештени од давнина али вам није одговарало да чините тако да вам се то што вам је спремљено заустави. Кренуло је, пазите и гледајте шта ће све и како да падне, да нестане, да се избришу трагови постојања и грађевина и држава и народа који ми нису по вољи!

*Ево ти кажем, а да сви чују, јер сте се осилили па држите саветовања како да ме преварите – па обавести и остале, ово ћу вам учинити:

* Америка, Британија, Немачка, Турска, Поседи Британије широм света, Русија и Србија.

*Америка:

Зашто сте отели моју парцелу од оних којим је дата? Њу сам чувао за резерву осталим својим њивама и народима на њима – хтео сам да им показујем како се  може живети по Принципима Довољности – уништили сте моје слуге који су у њој тако живели, осилили сте се, преузели моја овлашћења и увели тај принцип отмичара и разбојника у целом свету - враћам ту парцелу онима којим сам је и дао, ваше тапије о власништву ће се користити само као докази о извршеној отмици од мене и од њих - оних којим је дато – на основу њих (тапија) вас и осуђујем!
Склањајте се на друге моје парцеле на којима ћете можда моћи да започнете друкчији живот, живот покорног и захвалног слуге којег увек видим  награђујем.
Јуришали сте 1999.г. на моју посебно ограђену парцелу, на Србију, и засули сте је бомбама и отровима, назвали сте тај злочин «Милосрдним Анђелом» и посебно сте ми се ругали и пркосили у дане када су слуге моје којим сам дао на коришћење ту моју парцелу, славили име моје и име сина мога и слугу мојих који су ми по вољи – служите мојим противницима које сам избацио из Неба, служите Палим анђелима, а они једини од свих анђела могу да буду тако милосрдни како сте назвали ваше злочине.
Мислите да сте ту парцелу отели, присвојили и да је можете ви некоме поклонити – не може!
Она је моја, ја ћу је вратити онима којим сам је  дао на начин да буде поука свима у свим будућим временима, да се Божије Имање не сме нападати!

*Британија:

Ти си коловођа и предводник отмичара и разбојника, ти си ме скоро избацила са моје имовине – дошло време да видимо шта сте зарадили, па да вам платим! Платићу вам све по свакој заслузи и сваком делу.
Ти си пројектовала битку са мном, јуришајући на моју посебно ограђену њиву – на Србију, 1999.г.- платићете нестанком њиве на којој сте изградили своју државу са тако устројеним поретком непрекидних злочина.
Досадили сте ми, заслужили сте то што сам вам одредио, по основу молби слугу мојих који надгледају шта све чините – заслужили сте казну јер се  нисте освртали на опомене моје! Ово је коначно и неопозиво!

*Немачка:

Ти си поодавно запосела, без дозволе, њиве које сам ја доделио својим слугама - Србимa, отераћу вас, колико вас преостане, тамо где сам вам одредио да живите. Ништа нисте научили од Срба које сте натерали да буду то  што сте ви, јер сте умислили  да сте ви ја! А ви нисте ја!
Гледам вас шта све радите и силом оружја и силом новца – учинићу вас сиромашним,  гладним и понизним, тражићете да радите за храну код оних које сте понижавали, молићете их да обрате пажњу на вас, али им ја то нећу дозволити – све док се не промените, а за то вам треба наредних 1.000 година!

*Турска:

Ја те отерах са  мог посебно ограђеног имања пре 200 година и погреших што ти дадох посебну њиву за државу, оставих те у животу да се пресабереш, схватиш да си кажњена, да се промениш и одустанеш од намера чињења лоших дела због којих те разних – ти ојачала, па би да поновиш оно од пре 200 година – не дозвољавам!
Идете у решето и делим  ту њиву коју вам дадох, другим, околним народима који живе на околним мојим њивама.
И више нећете имати прилику коју сам вам дао.
Избрисаћу вас из сећања народа, то вам је исто што и смрт коју сам вам одлагао – јер и ја се коригујем и ја исправљам своје грешке! Правили сте кулу од глава слугу мојих, од глава народа мог, од глава Срба! Томе вас је научио лично мој противник, идете са њим, а видећете куда шаљем њега!

*Поседи Британије широм света:

Решетам вас и чинићу то све док вам се не врати сећање на првобитну организацију живота на тим парцелама и док га у највећој могућој мери не обновите – ту сам вам сачувао староседеоце који су власници тих њива које им преотесте, па се саветујте са њима!
Јер су они домаћини!
Ви, моје непослушне слуге, на челима тих поседа које сте неовлашћено присвојили, упамтите: Ви нисте ја!
А то ће вам бити показано врло очигледно, да увидите где сте грешили. Враћам те моје парцеле на коришћење онима којима сам  их  дао!

 *Русија:

Ех, ви сте део мога народа који се по мени назвао Србиним народом, Србима, моје је то име Срб, моја ограђена парцела на коју сви јуришате је парцела народа који се по мени назвао и по мени назвао и своју државу Срб и ја – Србија!
Њено име вам се није допало па га променисте, променисте и своје име, одрекосте се мене и мог народа, моје парцеле и мене, постадосте Руси, постадосте народ који није на списку мојих народа и народ којем нисам одредио парцелу на којој би направио своју државу, склописте уговоре са оним који се боре против мене и мојег народа, Срба, мислећи како сте на добитку.
Ширисте се без мене, мислећи како можете сами.
Ви сте само моћна грана, али стабло са жилама није у вашој садашњој држави, оно је у Србији, оно је на  мојој посебно ограђено парцели – ево вам одсецам грану од стабла и убрзо ћете увенути и бити само за ватру у које ћете бити бачени, стабло остаје, орезујем га и оно ће пустити младаре, а вас неће бити, не може живети грана без стабла!

Били сте шкрти у свему!

У вери, у братској оданости, у новцу, у оружју, у сировинама које ја дадох мојем народу Срба, а ви га се одрекосте, али се нисте одрекли сировина по основу којих се богатисте и јачасте, били сте шкрти у подршци и у речима, а посебно сте шкртарили у изношењу Истине!
Били сте, и јесте, шкрти у признању да се без мене ништа не може!
Говорили сте да ја и не постојим, да је Истина неко други, да је Истина човек, а не ја! Крили сте своје порекло, крили сте да сте мој народ и моја деца, прекривали сте историју и порекло тамним тканинама и ја сада не знам ко сте ви - ја вас не познајем, видим да сте умислили да сте ви ја! А ви нисте ја!
Преуређујем ту моју парцелу, генерално  и  како ја будем хтео и како су ме молили они које вам годинама шаљем са ужетом спаса, које вам нудише, са ужетом којим би се држала ваша веза са стаблом, јер вам је стабло  у Срба и у Србији - не примисте их, не удостојисте слуге моје и Гласнике моје који вам причаше, писаше и објашњаваше, који вам нудише руку спаса, не примисте ни гласнике које вам упућиваше слуге моје, рекосте да још није време, да није ни важно и ево ја испуњавам оно што су ме они молили!
Нећу да вам кажем шта су молили – нисте ви примећивали њих и ево ја сада не примећујем вас, чистим моју њиву коју сте назвали Русијом и враћам је мом народу Срба – ко се сети својих корена, ко се покаје, ко опет брзо постане Србин спасиће се, а за остатак не бринем!
Чиним да их молите, да молите мој народ у Србији, да клекнете пред оним који се имена мога држе и чиним да моје слуге пазе и на вас који преостанете.

*Србија:

Разградисте, запустисте, наружисте, напустисте моје посебно ограђено имање – Србију, све мислећи да сте ви, слуге моје неодговорне, ја! А ви нисте ја!
Да није неразрушиве ограде коју поставих још од Постања, тешко да бих нашао ту моју њиву!
Шта учинисте и што то учинисте?!
Једино, сачувасте име моје у имену свом, али многи и не знају шта то значи, сачувасте име моје парцеле и назвасте је именом мојим и својим, али већина о томе не брине.
Одбацујете моје писмо којим се служисте хиљадама година, прихватајући просте језике и компликована писма у замену за савршенство које вам дадох  и оставих да се њиме служите и поносите!

Ко вас је овластио, слуге непослушне и малоумне, да моје имање делите, да  моју парцелу издајете, продајете, поклањате??
Чистим своју ограђену парцелу, орем, сечем, косим, грабуљам, палим, рушим, враћам све у претходно стање за оне који преостану.
Враћам  вас на живот по Принципима Довољности.
Решетам вас док се не сетите ИСТИНЕ, док је не прихватите као основу свог живота! Решетаћу вас без гледања колико вас остаје, док не будем весео због свог посла уређивања своје парцеле и враћања свог народа ономе чему сам га учио и због чега сам га и створио!

Правим од своје парцеле Србија, острво спаса за  све који то заслужују, а ви пазите кога и због чега у њу примате!

Не имитирајте ме у ономе што сам оставио само за себе. Ви нисте ја!

Ви јесте мој народ, али само док живите по принципима којим сам вас научио.

Власништво над парцелом Србија трајно задржавам и исту ћу допунити свим народима - црним, жутим, црвеним, који буду постали Србини, који пристану да буду моја деца и носе  моје име – она, Србија, постаје и огледна парцела као што је била и на почетку.

Вама који сте требали да пазите на парцелу и на народ којем сам  је дао, плата је спремљена. Будите спремни за то.

Пре две године сам вас једном  песмом упозорио какви треба да будете – мислили сте  да је шала!

Сада ћете видети каква је то шала и каве су последице.

Енергетску заштиту око Србије можете видети под: "Књиге", под «Заштити силом читану реч» која се може преузети у Ворд програму. Заштита је на задњој корици књиге.
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html
//zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html
Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено на сајт ЗБ.СРБ  23.2.2014.г. у 16,30 ч.

Постављено на блог Команда-540 на дан 21.1.7524/2016.г. у 12,00 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh